Gázolaj árak 581 Ft Benzin árak 586 Ft EUR 401.61 Ft USD 351.37 Ft CHF 427.9 Ft GBP 476.64 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

134498 hozzászólás
#129348 Sanyiii70
2025-03-26 12:05:47

"A konzervatívok a hazugságtól lesznek ingerültek, a liberál-bolsevikok az igazságtól."

#129347 medikus
2025-03-26 12:04:20

Válasz Csókkirály #129340. hozzászólásáraKépzeld,a Kiképzés című sorozatban is adtak éles lőszert,sőt az egyik elfordult a fegyverrel,és el is sütötte!Az sem a sorozat végén volt,hanem a 2 héten!Azt mondtuk anno! Fegyver hülye kezébe nem való! Valószínű nem is voltál katona!smile lol

Nincs profilkép
#129346 Praetor
2025-03-26 11:53:53

Válasz Koczka József #129345. hozzászólásáraEz szimpla relativizálás. Ezzel a hozzáállással a piros az kék, és a kocka egy gömb. smile nonono

Nincs profilkép
#129345 Koczka József
2025-03-26 11:37:31

Válasz Praetor #129342. hozzászólásáraMindenki úgy ért mindent ahogy szeretne, erre te vagy a példa. Senki sem mondta hogy neked hogy kell érteni. Az hogy korrekten vagy nem korrekten ertelmez valaki valamit csak nézőpont kérdése. Ilyen erővel az én nézőpontom alapján te is feleslegesen töltöd itt az időt.

#129344 Sanyiii70
2025-03-26 10:08:48

Válasz Praetor #129342. hozzászólásáraHogy is volt az Ember tragédiájában?

"Nem adhatok mást, csak mi lényegem."

#129343 Sanyiii70
2025-03-26 10:06:31

Válasz Csókkirály #129340. hozzászólásáraNem tudod ezt elkenni.
És még a konkrét okokat se ismerjük.

Felnőtt ember hozott egy döntést.
Attól, mert elment egy ilyen buliba, még mondhatta volna, hogy nem akar gránátot dobni.
Az élethez szerencse is kell.
A kérdés az, hogy hibázott-e más? (gyártó, oktató, stb.)
Ha nem, akkor így járt. És kurvára sajnálom anélkül, hogy ismerném.

Tudom, tudom, ha te elnézel valamit vezetés közben és összetöröd magad az autóddal, akkor arról is Orbán tehet. Nálatok ez így működik.

Egyébként ezt az egész programot kb úgy tudom elképzelni, mint annó a munkásőrök lövészeteit.

Nincs profilkép
#129342 Praetor
2025-03-26 09:59:36

Válasz Koczka József #129333. hozzászólásáraNe haragudj, de szövegértésből egyes. Egyáltalán nem ezt mondta a kolléga. Mindent szándékosan félreértesz, érvelési hibákat halmozol.
Az értő olvasás és a másik mondanivalójának becsületes keretezése nélkül nem lehet értelmes vitát folytatni. Fölöslegesen írsz le bármit, töltöd itt az időt, mert nem korrekten értelmezed.
A kolléga veszi a fáradtságot, hogy a homályba némi derengést varázsoljon, de lepereg rólad. Ez is értelmetlen teljesen.

Nincs profilkép
#129340 Csókkirály
2025-03-26 09:49:27

Válasz Sanyiii70 #129334. hozzászólásáraKi találta ki ezt az ökörséget, hogy egy civil kezébe éles kézigránátot adjanak? Ki dolgozta ki, fogadta el és működtette ezt az idióta programot?

Egy Miniszterelnökségi Hivatalnál dolgozó 29 éves nő életét és családjának életét tették tönkre, hogy kéthetes kiképzésen éles kézigránátot adtak a kezébe.

Az ostoba, magamutogató PR kormányzás eredménye hogy egy civil kezébe éles gránátot adtak!

A kaszinóminiszter még mindig mosolyogva játssza a Czinege Lajost, te meg a szerencsétlen civilt hibáztatod, akinek nem szabadott volna soha éles kézigránátot adni a kezébe semmilyen önkéntes kiképzésen. Szégyeld magad!

Nincs profilkép
#129339 Koczka József
2025-03-26 09:48:26

Válasz Ohaza63 #129337. hozzászólásáraTehát akkor még is igaz vagy az egyik vagy a másik. Mert lehet sokat dolgoztál de csak mert hagyták.

#129338 Sanyiii70
2025-03-26 09:45:17

#129337 Ohaza63
2025-03-26 09:41:21

Válasz Koczka József #129333. hozzászólásáraKedves József!

Ne játszd már hashtagot, ne értetlenkedj már, ki a fene sírja vissza a Kádár rendszer!

Egyébként Én maximálisan elégedett vagyok a sorsommal.
De az igazságtalanságot nem bírom elviselni.

Az írtam, hogy akkor is sokkal jobban éltem, mint az átlag, nem azt, hogy milyen jó volt és visszasírom.
Akkor is, aki a sült galambot várta éhen döglött, mint most, aki meg ment, mint a mérgezett egér az boldogult, mint most. Ebben nincs változás!

#129336 Sanyiii70
2025-03-26 09:41:13

Válasz Koczka József #129331. hozzászólásáraAz arány valószínűleg ugyanez lenne, mert a felderítetlen esetek mindkét kategóriában jelentősek.
Már annó a nyomozók is megírták, hogy vannak etnikai csoportokhoz köthető bűnelkövetési kategóriák. Csak erről manapság nem lehet beszélni. Pl. szinte napi/heti rendszerességgel idősek ellen elkövetett rablógyilkosságok 99%-át drogos cigányok követik el. Ez tény.
Leírtam, hogy ismerek dolgos, rendes cigányt. Az egyik fölszomszédom is az. Szinte barátok vagyunk. Fiatalon ő is rossz úton indult, de egy magyar lány jó útra terelte. De ez nem változtat a véleményemen, hogy aki nem ért a szép szóból, azt erőszakkal kell a jó útra terelni.

#129334 Sanyiii70
2025-03-26 09:30:09

Válasz Csókkirály #129329. hozzászólásáraÉs?

Biztosan nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy menjen.

Nem ez a kérdés.

A kérdés, hogy miért robbant fel a kezében a gránát?

Hibázott-e más, vagy csak nem volt szerencséje.

A kezeit senki nem tudja visszaadni. Azt kell kideríteni, hogy volt-e olyan ok ami az ő cselekvésén kívül okozója volt a balesetnek. És ha volt, akkor hogyan lehet elkerülni.

Mert ha a saját maga hibája okozta a balesetet, azt csak egyféleképpen lehet elkerülni. Ha többet senki nem dob éles gránátot.

Ettől függetlenül sajnálom a nőt. Akkor is ha ő hibázott.

Nincs profilkép
#129333 Koczka József
2025-03-26 09:29:05

Válasz Ohaza63 #129325. hozzászólásáraMost meg a Kádár rendszert sírod vissza. Szerintem ideje volna már megbékélned a mostani sorsoddal vagy ha nem akkor tegyél érte hogy olyan legyen amilyennek szeretnéd. Ja és nem is olyan régen éppen az átkos Kádár rendszert szidtátok hogy ott csak a csókosok meg a komcsik tudtak érvényesülni. Akkor ezek után te mi voltál?

Nincs profilkép
#129332 Csókkirály
2025-03-26 09:25:10

Matolcsyék milliárdos magyar közvagyon elzabrálása – a magyar nép pénzéből luxizik a Fidesz-közeli maffia!

A Magyar Nemzeti Bank közpénzét alapítványokba csatornázták, majd a Matolcsy-klán és haverjai (Somlai Bálint, Száraz István stb.) zsebre tették: Ferrarik, dubaji ingatlanok, műgyűjtemények, az Origó megvásárlása – 460 milliárd forintnyi magyar pénz lett így ellopva! Közben az MNB törvényt változtatott, hogy ne kelljen elszámolniuk, az alapítványok meg csődbe mentek. Kemény magyar valóság: ahol a Fidesz-közeli maffia nyer, a magyar nép veszít!

nemvicc

Nincs profilkép
#129331 Koczka József
2025-03-26 09:22:49

Válasz Sanyiii70 #129318. hozzászólásáraMost felteszek egy kérdést és ha akarsz válaszolsz ha akarsz nem. Szóval ha egy cigány lop egy rúd szalámit a boltból előálitjak a rendőrök, Matolcsiék el loptak közel 200 milliárdot előállította a rendőrség? Én is látom amit írsz de nem faji alapon kell ítélkezni hanem a tettek alapján. És ha az összes tolvaj korrupt embert bezárnák ugyan az lenne az arány. De tudjuk hogy az elsők között is vannak elsőbbek.

Nincs profilkép
#129329 Csókkirály
2025-03-26 09:10:17

nemvicc

Nincs profilkép
#129328 MTZ1221.3
2025-03-26 09:08:45

Válasz Koczka József #129316. hozzászólásáraEgyetlen forumozot sem vittek meg el.
Akkor ez nagyon nem mukodik… Pedig igeny volna ra.

Mivel a tiszasok ugyis ezzel hadakoznak, elotte lehet ki kene probalniuk, milyen jo is ez.

Amugysem jo ez a fene nagy demokracia…

#129327 Ohaza63
2025-03-26 09:07:17

Válasz Sanyiii70 #129324. hozzászólására
Üdv Sanyi!

Sajnos az országunkban erre is lehet építeni és ezért is félő, hogy ilyen faszok, mint MP ezekre is utazik. Ez a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is".

A nagy többség csendes és visszahúzódva nézi, hogy egy maroknyi liberálbolsevik felforgatja az országot. Mint Szerbiában.

Ha jobb oldalnak volna töke, akkor ilyen, mint a Betyársereg, meg a Fradi, Újpest B közép rászervezne ellentüntetést az őrjöngő 40 kg libsi csürhére, meg Hadházyra, meg arra a debil Szabó Bálintra, aki már tényleg klinikai eset.

Nincs profilkép
#129326 ND
2025-03-26 09:02:18

Válasz Csókkirály #129322. hozzászólásárapapíron lehet hogy megszüntetésre került, de a gyakorlatba sajnos nem lett átültetve ahogy látom

#129325 Ohaza63
2025-03-26 08:58:18

Válasz Koczka József #129315. hozzászólásáraKedves József!

Megint nem tőmondatokat írok!

Te fogalmi zavarban vagy a szó fogalmát jelentve, hogy mit is jelent az irigység.

Ha pl. a Te kukoricádat a felvásárló megveszi 5000 Ft/q áron, de ugyanaz a felvásárló arrébb 100 km-el már 7000 Ft fizet a másik gazdának és még arrébb már 8000 Ft fizet, akkor Te irigy vagy, vagy csak igazságtalannak tartod.

Kedves József Én nagyon is tudom, hogy mi az irigység, mert már a Kádár rendszerben is sokkal jobban éltem, mint az átlag. Csak ezt a másik oldalról láttam.

Tudom, hogy mi az amikor a "barátaid" és ismerőseid egy kanál vízben megtudnának fojtani, de nem azért mert rosszat csináltam velük, hanem ügyesebb és szorgalmasabb voltam mint ők.
Ahogy vettem a céges autókat, meg telephelyet, irodát, meg nőtt az alkalmazottak száma, úgy koptak a régi ismerősök, sajnos.

A tisztességesebbje legalább az orrom alá dörgölte, "hogy könnyű neked b@zdmeg, mert fut a szekér", de többség csak elfelejtett köszönni és kapcsolatot tartani velem, pedig semmi rosszat nem csináltam velük.

Persze azért kölcsönökért eljártak hozzám, de ők úgy gondolták, "hogy kölcsönbe kérik, de örökbe akarják", majd a pofámba vágták, hogy neked úgy is van, minek adjam vissza.

Meg az apró kérések, hogy szerezzek nekik munkát azoknál a cégeknél, ahol benn vagyok, mint külsős vállalkozó. Persze köszönetet nem kaptam soha.
A nejem szerint Én egy hülye voltam! Pár év múlva igazat is adtam neki.

Te Barátom ezt nekem ne magyarázd meg!

Tudod nem lehet Pest 10 milliós, mert akkor ki a f@szon élősködnének, ha nem volna vidék.

A cigányságról leírtam amit tudok.

Józsikám Én csak azt kívánom neked, hogy holnaptól csak bibsikkel üzleteljél, legyen neked is tapasztalatod velük és ezt nem rossz szándékkal kívánom neked.

Persze ha Te is rövidebb vagy egy kis "bűrkével", akkor nem lesz baj, de egyébként nagyon figyelj oda.

#129324 Sanyiii70
2025-03-26 08:57:07

Válasz Csókkirály #129320. hozzászólásáraEzek mind populista igéretek.
A proli irígységen alapulnak.
Már csak az ingyensör és az örök élet hiányzik.
Sose a MIT? kérdésre, hanem a HOGYAN? (miből?) kérdésre nehéz a jó választ megtalálni.
Azt nem látom.

A +1 NEM.

#129323 Sanyiii70
2025-03-26 08:52:10

Válasz Csókkirály #129319. hozzászólásáraSzívesen megnéznék egy valódi statisztikát a bűnözői kör etnikai összetételéről a rendszerváltás óta.
Gyanítom, hogy nem sok változást lehetne látni az eltérő kormányok közt.
Csakhát valaki két hét rend jelszóval kampányolt.
Szerintem a fidesz alatt nem lett több a bűnözés, csak nem is csökkent.
Pedig azt ígérték.

A bűnelkövetést hatékony megelőzéssel, felderítéssel és elrettentő ítéletekkel lehet csökkenteni.

Ígéretekkel már teli van a padlás.
Pláne, ha egy korrupt senki bosszúvágyból ígérget.

Nincs profilkép
#129322 Csókkirály
2025-03-26 08:28:31

Válasz ND #129321. hozzászólásáraEzt a kategóriát a Fidesz már megszűntette ahogy az egész országban tapasztalhatják a magyar emberek. A mi tervünk a rend és fegyelem visszaállítása, az igazságszolgáltatás megerősítése.

Ahogy a legnagyobb magyar, Széchényi István mondta: "Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen!"

Nincs profilkép
#129321 ND
2025-03-26 08:20:05

Válasz Csókkirály #129319. hozzászólásáraa "megélhetési bűnözés" kategóriát is megszüntetitek, és azok is bevonulnak akik eddig e miatt megúszták?

Nincs profilkép
#129320 Csókkirály
2025-03-26 08:19:38

Válasz Sanyiii70 #129318. hozzászólásáraMi a véleményed a TISZA akciójáról, a Nemzet Hangjáról? 12+1 valódi kérdés, amelyek meghatározzák a magyar emberek és a hazánk jövőjét.

1. Egyetért-e Ön azzal, hogy évi maximum 200 ezer forint értékben Nyugdíjas Szép-kártyát vezessünk be, amely élelmiszerre, gyógyszervásárlásra és egészségmegőrzésre fordítható?

2. Egyetért-e Ön azzal, hogy a gyógyszerek áfakulcsa 0 százalékra csökkenjen?

3. Egyetért-e Ön azzal, hogy az állam ne fordíthasson költségvetési forrásokat magánegészségügyi beruházások támogatására, és évente minimum 500 milliárd forint extra forrást biztosítson az állami egészségügyi rendszer fejlesztésére?

4. Egyetért-e Ön azzal, hogy a visszaszerzett nemzeti vagyont oktatásra, egészségügyre és vidékfejlesztésére fordítsuk?

5. Egyetért-e Ön azzal, hogy az egészséges élelmiszerek áfakulcsa maximum 5 százalék legyen?

6. Egyetért-e Ön azzal, hogy a személyi jövedelemadó (szja) egységesen 9 százalékra csökkenjen?

7. Egyetért-e Ön azzal, hogy újra bevezetésre kerüljön a korábbi területeken a kata adózási forma?

8. Egyetért-e Ön azzal, hogy az 5 milliárd forintos vagyon felett extra adófizetési kötelezettség kerüljön megállapításra?

9. Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarország az Európai Unió és a NATO tagja maradjon?

10. Egyetért-e Ön azzal, hogy egy miniszterelnök két ciklusig, maximum 8 évig tölthesse be a pozícióját?

11. Egyetért-e Ön azzal, hogy az önkormányzatok visszakapják a hatásköreiket, intézményeiket és forrásaikat az oktatási, egészségügyi és szociális területen.

12. Egyetért-e Ön azzal, hogy a miniszterelnök fizetése maximum 2,5 millió forint legyen, és az országgyűlési képviselők jövedelme a felére csökkenjen?

+1 Támogatja ön, hogy Ukrajna az Európai Unió tagja legyen?

Nincs profilkép
#129319 Csókkirály
2025-03-26 08:14:18

Válasz Sanyiii70 #129318. hozzászólásáraA kérdésedre nagyon egyszerű a válasz. A hazaszeretet és a kereszténység mindenre megoldást kínál. Aki valóban szereti a hazáját az nem hagyja magára a szegényeket és rászorulókat, ezt kívánja a nemzeti érdek.

A TISZA támogatói szerint a nemzeti összetartás és a társadalmi igazságosság elválaszthatatlan a hazaszeretettől.

Emellett a TISZA elindította az Út a Börtönbe programot és hangsúlyozza a törvénytiszteletet, a rendőrség megerősítését és a szigorú büntetéseket.

Az országban vissza kell állítani a rendet és biztonságot, amit a Fidesz 15 éves tejhatalmú uralkodása alatt leépített, mert a bűnözés elleni küzdelem nélkül nincs igazi társadalmi fejlődés.

#129318 Sanyiii70
2025-03-26 08:01:45

Válasz Koczka József #129314. hozzászólásáraFel is teszem a kérdést.
És a napi hírek meg a bírósági ítéletek válaszolnak helyettük.
Nekik ez így nagyon jó.

Az arányokat meg rosszul gondolod.
Teljesen más, ha ezer emberből egy bűnöző, vagy tízből egy (vagy öt).
Aztán még össze is függ a dolog, mert a börtönkörülmények miatt kifizetett pénzek nagy részét zsidó ügyvédek tették el, nem azok a "szegény" rabok.
A büntetésnek meg nem bentlakásos fitnesz edzésnek kéne lenni, hanem olyan helynek, ahová nem akar többet visszamenni a csóka.

Nincs profilkép
#129316 Koczka József
2025-03-26 07:29:13

Válasz MTZ1221.3 #129290. hozzászólásáraKicsit se zavarjon de ezt a hatalmon lévő Fidesz vezette be.

Nincs profilkép
#129315 Koczka József
2025-03-26 07:27:19

Válasz Ohaza63 #129304. hozzászólásáraSzóval én csak úgy látom hogy irigy vagy a Pestiekre. De mond mi vagy ki akadályozott abban hogy oda költöz? Akkor most is többet érne a lakásod meg többet kerestél volna. Tudod én ezért nem panaszkodom az ilyenek miatt mint te mert előttem és előtted is ott van, volt a lehetőség de nekem elég ennyi. Én nem szeretnék úgy élni mint a Pestiek. A másik igen lehet több cigánnyal találkozom mint itt sokan de az én faluban csak 2 család van, a szomszéd faluban meg a falu 80% roma és igen vannak közöttük gazemberek de a fehérek között is. Ezért írtam hogy ne álltalánosítsunk. A zsidóság meg a te fóbiád azzal nem tudok mit kezdeni engem személyesen még nem érintett az hogy valaki zsidó vagy nem. És ti is csak addig szövegeltek róluk míg nem az életetek múlna rajta hogy meg mentse az életedet vagy inkább meg halsz mert zsidó esetleg homoszexuális.

Nincs profilkép
#129314 Koczka József
2025-03-26 07:08:21

Válasz Sanyiii70 #129291. hozzászólásáraSzia mivel hogy én nem veszek részt a Tisza gyülésein nem tudok a kérdésedre válaszolni. De ugyan ezt a kérdést fel teheted a 16 éve regnáló kormánynak is. Hogy mit tett. És én úgy gondolom hogy legalább annyi fehérgalléros bünöző van mint pitiáner tolvaj.

Nincs profilkép
#129310 Csókkirály
2025-03-26 06:43:40

Emberi mulasztás vagy műszaki hiba? Kézigránát robbant fel egy kormánytisztviselő kezében

Nincs profilkép
#129309 MTZ1221.3
2025-03-25 22:33:18

Mar a Duna vizeben is tuntetes zajlik. Most biztos bukik a rencer.

#129308 rtamas1976
2025-03-25 21:50:51

Válasz medikus #129307. hozzászólásáraRégen úgymondták, hogy a zsidó a ráizetésből él!
És abból ,hogy szombaton és vasárnap zárva van.

#129307 medikus
2025-03-25 21:06:01

Válasz Ohaza63 #129304. hozzászólásáraNem tudod? A zsidó mindig a másik ember veszteségéből él!smile cursing

Nincs profilkép
#129305 envagyok2
2025-03-25 20:58:19

Elindult az árrésstop veszteségének szétterítése a boltok alatti szinten

"A termelők a lánc végén állva a legtehetetlenebbek, vagy elszenvedik a profitcsökkenést, vagy megpróbálhatnak exportra értékesíteni."

#129304 Ohaza63
2025-03-25 20:51:29

Válasz Koczka József #129278. hozzászólásáraÜdv Józsi!

Bocsi, hogy nem 2 tőmondatot írok.

Tudod az nem irigység, ha bassza a csőröm, hogy ugyanazon cég, ugyanazon munka és beosztás mellett valaki kétszer annyit keres Pesten, mint a vidéki kolléga, akár Nagykanizsán, akár itt nálunk.

Ez Barátom igazságtalanság és nem is kicsi.
Ha a Tiszadorogmai mozdonyvezető feleannyit keres, mint a Pesti, akkor a tesód is hőbörögne szerintem. (ha jól emlékszem hogy ő az)

A másik a cigányság helyzete. Erről Te biztosan többet tudnál mesélni, mert felétek szaporábbak, mint felénk.

A szülőfalumban az 1970-es években eldózerolták a telepüket és széttelepítették őket jó messze egymástól a faluban. A lakosság nem örült, de mindegyik nagyon szépen beilleszkedett. A szülők elkezdtek dolgozni, a gyerekek iskolába járni.

Nekem is volt 3 cigány osztálytársam, akik szakmát tanultak és szorgalmas, tisztességes emberek lettek. Szakmájuk lett és mindig is dolgoztak.1-2 gyerekük lett. A gyerekeik már érettségiztek, sőt volt olyan, aki egyetemre is járt.

Bár mindegyik ilyen lenne, semmi probléma nincs velük, de sajnos az unokák már csozék lettek/lesznek.

A másik említett kisebbséggel nekem speciel sokkal több bajom volt a vállalkozó létem során.
Mert bizony náluk az adott szó , de még a szerződés sem ért sz@rt se, ha az illető gój volt és nem fajta beli.

Bizony nagyon hamar színt váltottak és amit addig "A" nak hívtak, hirtelen "B" lett, persze a Én káromra.
Gyorsan átnyúltak a fejem felett és a Én általam kialakított, 10-20 éve meglévő piacaimat akarták lenyúlni.
Volt ebből jó sok vitám velük. Az a 6-7 Budapesti nagy cég, akikkel kapcsolatban álltam, nem a szavahihetőségükről volt híres.

Bizony ezeknek a nagy cégeknek a tulajai és ügyvezetői mind jordán pozitívek voltak, a rendszerváltás előtt ott ültek a külker cégek és impexek vezetői székében, ahonnan irányították a magyar vagyon ellopását.

Abban is biztos lehetsz, hogy ezek az emberek az előző kapcsolataik révén, alapították meg Pesten a nagy multikkal a vegyesvállalataikat és bizony a kinti tulajok sem franciák, angolok és németek voltak, hanem Jacobsok, meg Ronik, meg hasonló nevű izraeliták.

Azért, aki 1993 ben 800 milliós irodaházat épített magának Budán, az biztosan nem volt vesztese a rendszerváltásnak.

Tudod Józsi, a Nagyfater és Apám, mindig csak jót mondott a zsidó kereskedőről, aki 20 éven át megvásárolta a terményüket, de Én ezt nem tapasztaltam, hogy jók lettek volna velem is.

Nincs profilkép
#129303 Igazi Földönfutó
2025-03-25 20:49:26

Válasz medikus #129300. hozzászólásáraEzért fogják egyre többen a Dezső példáját követni,a választásra Peti már egyedül lesz,esetleg Ervin lesz még vele.

Nincs profilkép
#129302 Igazi Földönfutó
2025-03-25 20:44:21

Válasz Csókkirály #129297. hozzászólásáraDezsőről szeretnénk hallani.Matolcsy a kutyát nem érdekli.

#129301 rtamas1976
2025-03-25 20:43:46

Válasz Csókkirály #129297. hozzászólásáraArralenék kiváncsi , mivolt a baj Dezsivel?
Ne terelj lökjed a rizsát!

#129300 medikus
2025-03-25 20:43:31

Válasz Igazi Földönfutó #129295. hozzászólásáraHa tudná sem nyilatkozhatna,a paranoiás főnök nem enged senkit nyilatkozni,elég azt le reagálni,amit naponta hazudik!smile sweatdrop

#129299 medikus
2025-03-25 20:40:41

Válasz Csókkirály #129297. hozzászólásáraÚjat hoztál gondolod? Minden híradó leadta,még a királyi is!Vagy idáig azt nézted?smile lolsmile lol
smile lol

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Súlyos aszály fenyeget – túl korán kezdődött a nyár a magyar földeken
Súlyos aszály fenyeget – túl korán kezdődött a nyár a magyar földeken
Egyes nézetek szerint forró nyár és csontszáraz föld nehezíti a gazdák életét.
Mindent elvert a jég – kétségbeesett gazdák
Mindent elvert a jég – kétségbeesett gazdák
Közel 20 települést érint a brutális jégverés.
Chandler dió csemete eladó
Chandler dió csemete eladó

2.000 Ft

Hw 6011 alól 90% 4db egyforma szerelt kerék
Hw 6011 alól 90% 4db egyforma szerelt...

69.000 Ft

Állatgondozót keresek
Állatgondozót keresek

12 Ft

Kalydi 1tengelyes fék nélküli utánfutó eladó
Kalydi 1tengelyes fék nélküli utánfutó...

650.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]