Gázolaj árak 608 Ft Benzin árak 591 Ft EUR 396.83 Ft USD 337.84 Ft CHF 428.08 Ft GBP 457.46 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

136777 hozzászólás
Nincs profilkép
#110877 envagyok2
2024-06-10 15:38:32

Válasz Ohaza63 #110824. hozzászólására"A fejünk fölött a megkérdezésünk nélkül döntenek mindenről, az életünktől, gyerekeinkről, munkánkról stb...." - minden képviseleten alapuló társadalom így működik. vannak képviselők, akik döntenek a közös szabályokról. a közösség pedig megválassza ezeket a képviselőket. mi a gond ezzel?

"A trollokat nem , de minket gazdákat nagyon is érdekelhetné az, hogy milyen emberek hozzák majd a törvényeket a következő öt évben az EU ban." - eu legfőbb döntéshozó testület a tanács. korméányfők, államfők. a parlament, akikre most szavaztál nem hoz törvéníyt, bagatell az önálló hatásköre, leginkább egyetértési joga van.

"Marad az Ukrajna feltétlen támogatása??? Az EU csatlakozásukkal mi lesz????" . marad. a klub nagy része ebben egyetért. ha részese akarsz maradni a klubnak, akkro tudomásul veszed, ha nem, akkor kilépsz belőle. más nincs.

"Marad a szankciózás, amibe az EU és Mi is belehalunk????
(7 nagy gyár volt itt nálunk, kettő bezárt, a többi meg küldi el az embereket tömegesen)" - ezek milyen gyárak? mit termeltek, milyen piacra? a háború és szankciók miatt kényszerültek bezárni?

"Ömölhet az ukrán szemét továbbra is hozzánk????" - erről a tanács döntött, majd az agrárminiszterek tanbácsa alkotott róla egyhangúlag rendeletet. semmi köze az eu parlamenthez.

"Vagy néha valamelyik barom elmondja az EU ba, hogy legyen már béke ott??" - azt mindenki elmondja, hogy legyen béke. csakmilyen feltételekkel? szerinted milyen feltételekkel legyen béke? pl ide bejönne a ruszki, mondjuk a 4 keleti megyét elfoglalja, halomra kúrja a nőket és lányokat, a faszikat agyonlövik, legyen béke, vagy inklább próbáljuk meg kikergetni onnan őket? mondjuk ha a te faludat már elfoglalták, akkor én azért induljak el, és igyekezzek kikergetn, vagy inkább legyen béke? és ha mégnem foglalták el a faludat, de a következő az lesz?

"Tényleg 2029-re fel akarják készíteni Európát egy orosz elleni háborúra, ahogy német hadügyminiszter szajkózza?????" - ebben a miniszterelnökünk is egyetért vele, hiszen a béke alapja az erős hadsereg, ha jól értem, vagy valami ilyesmit mond. nyilván ezéet vesszük halomra a haditechnikát. vagy nem ezért?

"Ki a fasz fogja újjáépíteni az amcsi zsidóknak Ukrajnát, ha egyszer béke lesz, ha nem az EU, mert az USA biztosan nem, hanem majd Ti és Én és a gyerekeink az adónkból és kölcsönökből, Zelenszkíj már 700-800 milliárd euróról csicsereg." ki építette föl a gázszerelő birodalmát? ki épített föl hatvanpusztát? nem mntha ez tétel volna...

"Sorkatona lesz e a gyerekünk, vagy unokánk és hullazsákban kapjuk vissza????" - kinek kell megvédeni az orszégot? ki küldjünk oda az árokba ha jön az ellen? komolyan kérdem. kit? az osztrákokat? a románokat? vagy csádiakat? van erre ötleted? komolyan kérdem ezt is. kurva jól hangzik ez a hullazsákozás, csak ha tényleg arra kerülne a sor, hogy oda kell menni, akkor már jó előre be van rémisztve az ország ezzel... ebből is látszik, hogy vagy nagyon rövid távra néz előre, aki ezzel riogat,. vagy ha okos, és nem rövidlátó, egészen biztos benne, hogy nem kerül erre sor. akkor meg

Válasz Igazi Földönfutó #110874. hozzászólásáraLe vagy maradva!!! Itt magyarázod, hogy mekkorát nyert a Fidesz!!! Akkor a kampányban ígértek alapján ez azt jelenti, hogy el lett foglalva Brüsszel, és vége a háborúnak, beköszöntött a béke kora!!!

Nincs profilkép
#110875 Igazi Földönfutó
2024-06-10 15:33:17

Válasz Koczka József #110873. hozzászólásáraAzok is magyarok,csak rossz helyre szavaztak.De nem hallottad még,hogy demokráciában a többség dönt?A résztvevő szavazók közül,a legtöbb egyező szavazat dönt,a többi tudomásul veszi,ha tetszik ha nem.Vagy szerinted hogy kellene szavazni?

Nincs profilkép
#110874 Igazi Földönfutó
2024-06-10 15:27:21

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #110866. hozzászólásáraDe lehet,hogy a toborzó bizottság jött érted,hogy menjél segíteni.

Nincs profilkép
#110873 Koczka József
2024-06-10 15:26:26

Válasz Igazi Földönfutó #110851. hozzászólásáraA tény az hogy magyarországon több mint 8 millió választópolgar van ebből 2 millió szavazott rájuk és ez nekik 2/3 os felhatalmazást jelent azok akik nem rájuk szavaztak és nem is valamely bejutó partba azok nem magyarok.

Nincs profilkép
#110872 Igazi Földönfutó
2024-06-10 15:25:03

Válasz hashtag #110864. hozzászólásáraÉs Taurusnak vagy Storm Shadownak hívják atomtöltettel a csőrében?

#110871 Gandhy
2024-06-10 15:21:49

Válasz Ohaza63 #110869. hozzászólásáraSzerintem nem mindenkivel ellenkezik, csak az áljobbos fideszbirkákkal és a valódi jobboldali Mi Hazánkos hősökkel. smile cool

Nincs profilkép
#110870 hashtag
2024-06-10 15:14:29

Válasz Ohaza63 #110869. hozzászólásáraAkkor te se smile smile
Tudom, itt mindenki meg van fizetve, aki nem azt a hazugságot hiszi el, ami neked tetszik.

#110869 Ohaza63
2024-06-10 15:09:30

Válasz hashtag #110840. hozzászólására"Ez a hullazsákban lévő unoka duma nagyon betalált minden nyugdíjasnak úgy látom."

Igen nagyon jól látod.
Egyébként nem vagyok nyugdíjas, csak egy visszavonult cégtulaj.

Akinek nincsen gyereke/unokája annak mindegy, de akinek van azt bosszantja.

Tudod nagyapám mindig azt mondta, hogy ha sok fiú születik, háború lesz.
Az unokám ovis csoportjában 19 fiú és 5 lány van, mint a másik csoportba.

A többi kérdést amit feltettem eddig még senki nem olvasta el, vagy senkit nem érdekel, mert senki nem reflektált rá.

Engem pedig azok a kérdések sokkal jobban izgatnak, minthogy Tisza, Mszp Dk vagy Fidesz.

Lehet, hogy Te így is úgy is megkapod valahonnan a fizetésedet, amiért itt ellenkezel mindenkivel, mert szakmai oldalon még nem szóltál hozzá csak itt, de aki tényleg a mezőgazdaságból szeretne megélni, vagy talán csak hobbiból csinálni, na annak fontosak a kérdések.

A Cion Bölcsei nevű förmedvényben 3 nagy háborúról regélnek.
Az első nagy háborúban a királyságokat kell megszüntetni, a másodikban Németországot , a harmadikban Oroszországot és akkor jön kiválasztott nép ezredévnyi uralkodása.

Persze ez is összeesküvés elmélet.
Pedig a két nagy háború, amit jósoltak már meg volt.

Megszűntek az uralkodóházak, Németország megszállt gyarmat lett. Még egy hiányzik.

Bizony, itt szinte minden a forgatókönyv szerint zajlik.

Szaros Gyurka 1993 mondta, hogy a keleti népekkel kell az oroszok elleni háborút megvívni és akkor nem mennek haza (USA, Nyugat Európa) a hullazsákok.

Most mi vagyunk a keleti népek és a mi faszunkkal akarják a csalánt verni.

Úgy hogy, Te se nagyon vegyél már télikabátot és tartós tejet.

Nincs profilkép
#110868 hashtag
2024-06-10 15:04:48

Válasz envagyok2 #110862. hozzászólásáraHatározott időre ment a lejáratókampány. A választás után azonnal elzárták a pénzcsapot. Remélem a fele a küszöböt fogja rágni egyszer. De amúgy biztos van olyan, akinek hiányzik, szinte igénylik, hogy vaki beléjük tegye az ideget, minden nap.

#110867 .Feco.
2024-06-10 15:04:19

Válasz MrPoke #110852. hozzászólásáraA pénz laza összefüggésben van az életminőséggel: ha nagyon nincs akkor hat rá, egy pont felett már nem. Az élethez- és az egymáshoz való hozzáállás mondjuk sokkal jobban meghatározza az életminőségedet és az pont nem pénz kérdés.
pl. nem pénz kérdés, hogy a meglévő pénzből kórházakat és iskolákat vagy stadionokat és bicikliutakat építsünk. Ahogyan az sem, hogy kirekesztjük a társadalom 10-20-40%-át mindenből, mert nem ért velünk egyet, vagy sem. És ezek igenis meghatározzák az életminőséget, és semmi köze a pénzhez.

Ami viszont pénzkérdés, és az életminőséget is meghatározza, és amiben szöges ellentétben áll pl. hollandia és mondjuk kína az a pénz újraelosztási módja: az egyikben mindenki befizet és mindenki hasznát látja, a másikban a nagy tömegek fizetnek be és egy szűk réteg látja hasznát. Orbánék ezt a modellt építik 14 éve: a kiváltságosok minimális adó mellett mindent is kapnak, lehetőleg ingyen, és sérthetetlenek, míg a népet addig kell sanyargatni, hogy szenvedjen, mert akkor faxányosan stockholm-szindrómás lesz, és elkezdi isteníteni azt, aki sanyargatja! És lám működik: a legszegényebbek, akik közmunkán tengődnek, segélyeket kapnak (minimálisat persze, nem sokat), akiket legjobban sújtott a covid, a gazdasági válság, az élelmiszerinfláció, akiknek a legkevésbé érezhető a fizetésük javulása, azok a legnagyobb szavazóbázisa! Meg azok a gazdák, akinek a vérét szívják 14 éve és hülyének nézik őket, amikor ukrajnára kenve ők fölözik le a hasznot, mert lassan minden inputanyag, minden megvett gép, minden eladott termés az oligarchák kezén folyik át, így irányítják hogy ki mennyit kereshet, ezáltal mindig annyi haszon lesz, hogy ne hagyd abba, de sosem juss előrébb, hogy mindig csak annyi eladó föld és gazdaság legyen, amit épp meg tudnak venni...

Válasz Igazi Földönfutó #110863. hozzászólásáraJöttek a Fideszre szavazni, csak késésben voltak, azért siettek annyira.

Nincs profilkép
#110865 envagyok2
2024-06-10 15:00:22

Válasz Igazi Földönfutó #110863. hozzászólásáranem, ők már katonák. most hozzák az atomháborút. hét így. teherautóval. ez van. de szerencsénk van, mert nem lehet ukránba benzint kapni, azt üres tankkal indultak, nem jutnak messzire.

Nincs profilkép
#110864 hashtag
2024-06-10 14:55:09

Válasz Igazi Földönfutó #110857. hozzászólásáraEgy békegalambot, olajággal a csőrében.

Nincs profilkép
#110863 Igazi Földönfutó
2024-06-10 14:53:10

Válasz medikus #110859. hozzászólásáraPár nap múlva béke lenne az biztos.smile lolEgyébként az előbb hallottam,hogy egy katonai teherautóval 32 ukrán áttört a magyar határon.Nem tudom,hogy katonák-e,vagy csak leendő katonák.

Nincs profilkép
#110862 envagyok2
2024-06-10 14:52:14

észrevettétek, eltűntek a fészbukról a baszottarcú barmok. mennyivel élhetőbb így, nem?

#110861 .Feco.
2024-06-10 14:51:52

Válasz medikus #110856. hozzászólásáraArról pont azért nem beszélünk, mert azon sem tanakodunk, hogy holnap reggel fel kel-e a nap, vagy sem... Mert ez evidencia.

Nincs profilkép
#110860 Igazi Földönfutó
2024-06-10 14:49:10

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #110854. hozzászólásáraTe tényleg egyszerűen hülye vagy,mert szándékosan nem lehet valaki ennyire primitív.Tehát mindenki csak azért megy kűlföldre mert Orbán elől menekűl?Neked sajnos kezelésre lenne szükséged,de nagyon sűrgősen.Valami nagyon félrement nálad.Sajnállak.

#110858 medikus
2024-06-10 14:44:37

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #110854. hozzászólásáraMégis azt erőlteted,hogy el kellett mennie! Lehet pont házasság miatt ment el,nem az anyagiak miatt! De neked ez legyen mindegy! A sajátoddal kéne foglalkozni hogy legyen!Ha gondolsz rá,attól még nem lesz!Legfeljebb magömlésed!
smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#110857 Igazi Földönfutó
2024-06-10 14:43:44

Válasz hashtag #110853. hozzászólásáraÉs mi a megoldás amit oda kellene vinni a háborúba?

#110856 medikus
2024-06-10 14:40:59

Válasz hashtag #110853. hozzászólásáraA következő eszmefuttatásod az lesz,hogy Orbán háború párti!
smile lol

Nincs profilkép
#110855 hashtag
2024-06-10 14:39:05

Válasz MrPoke #110852. hozzászólásáraFélelmetes, hogy hol tartanak ma felnőtt emberek. Mármint hogy hol nem tartanak.

Válasz medikus #110844. hozzászólásáraÉn a családomnak megteremtettem itt minden lehetőséget a nehéz körülmények ellenére, így semelyik családtagnak sem kellett külföldre menekülnie egy jobb élet reményében, nem vagyunk egyformán tehetségesek, nem vagyunk egyformán képességekkel megáldva, vannak olyanok, akiknek a családtagjainak el kell mennie ebből az országból hogy jobb lehetőségeik legyenek, vannak akiknek egy külföldi házasság a megoldás, én nem ítélkezem!!

Nincs profilkép
#110853 hashtag
2024-06-10 14:37:41

Válasz mocsencsi1 #110850. hozzászólásáraNem akarod érteni, látványosan. Te döntésed. Jelenleg is van háború, és ott is gyarapodnak a fejfák, nemtudom hallottál-e róla.
A migránsok esetében azt mondta az uralkodó, hogy oda kell vinni a megoldást, ahol a probléma van, hogy ne jöjjön az ide. A háborúnál valami miatt nem akarja hogy működjön ez a módszer, úgylátszik..

Nincs profilkép
#110852 MrPoke
2024-06-10 14:36:11

Válasz .Feco. #110833. hozzászólásáraMindíg ezzel a külföldi hülye pédákkal jössz meg, hogy ott jobb az életminőség. Szerintem meg a pénznek semmi köze az életminőségnek. Én nagyon jól elvagyok szegényen pénz nélkül.

Az álltalad istenített demokrácia szerintem hülyeség. És Magyarországon sosem működne. A Magyarnak király, diktátor, stb kell... Remélhetőleg pár évtizeden belül a keletihez hasonló rendszerek alakulnak ki. Mint pl Kína, Oroszország

Nincs profilkép
#110851 Igazi Földönfutó
2024-06-10 14:31:24

Válasz Koczka József #110845. hozzászólásáraA tény az,hogy most olyan választási rendszer van ahol 44%-al 2/3-al lehet nyerni.Ezzel kapcsolatban kérdeztem,hogy szerinted van-e olyan hülye párt aki 2/3-al fog nyerni,és a 2/3-os többségét kihasználva megváltoztatja ezt a választási rendszert?Mi nem tényszerű ebben?

Nincs profilkép
#110850 mocsencsi1
2024-06-10 14:31:19

Válasz hashtag #110840. hozzászólásáraEmber, ilyeneket irkálni egy rengeteg embert veszítő nemzet polgáraként, hát nemm tomm, tán sétálgass egy kicsit a faludba/városodba és ha, esetleg, talál látnál egy nevekkel sűrűn teleírt emlékműveket, akkor esetleg gondolkozz el azon, ha a te neved is ott lenne, akkor a szeretteid mit éreznének.Kérlek ne válaszolj.

#110849 medikus
2024-06-10 14:30:59

Válasz spedy66 #110832. hozzászólásáraTudjuk,holnap bukik!Vagy nem! akkor holnap után! Ezt toljátok 14 óta!Mikor oda kellene állni elszámoláskor,akkor meg kuss van!
smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#110847 hashtag
2024-06-10 14:27:45

Válasz Csaba58 #110838. hozzászólásáraAttól, hogy naponta sértegetsz olyan embereket, akik valóban az agráriumban dolgoznak, -veled ellentétben-, attól még egyik állításod sem lesz igaz. Ami még hagyján is lenne, interneten hazudozókból elég sok van, te csak annyiban vagy különleges, hogy teljes magabiztossággal teszed, szerintem néha te magad is elhiszed amit mondasz.

Nincs profilkép
#110846 Igazi Földönfutó
2024-06-10 14:26:23

Na lemondott Donáth,Fegyőr már be is jelentkezett a helyére.Ez az igazi viccpárt,nem a kétfarkuak.

#110844 medikus
2024-06-10 14:23:11

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #110819. hozzászólásáraIrígyled hogy nem mehetsz Ausztráliába,de nem mehetsz te sehova,mert nincs ivadékod,meg olyan se,aki szóba állna veled! Azért nyomod itt a házi feladatot,pénzért!smile lol

Nincs profilkép
#110843 Igazi Földönfutó
2024-06-10 14:11:41

Válasz Csaba58 #110838. hozzászólásáraNe húzd fel magad,mi is tudjuk,hogy ki kicsoda.

Nincs profilkép
#110841 Igazi Földönfutó
2024-06-10 14:08:41

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #110839. hozzászólásáraEz konkrétan Török Gábor vélemenye amit az is befolyásol melyik oldalon áll.Mellesleg ha figyelemmel kíséred a munkásságát,volt már egy-két komolyabb bakija.De ez majd 2026-ban lesz aktuális,ezen már nem érdemes rugózni.

Nincs profilkép
#110840 hashtag
2024-06-10 13:55:17

Válasz Ohaza63 #110824. hozzászólásáraEz a hulkazsákban lévő unoka duma nagyon betalált minden nyugdíjasnak úgylátom. Pedig egy szimpla populista böfögés, más országok kampányában alig jött elő. Ott tisztában vannak vele, hogy nem azért vannak a sokmilliárdból fenntartott katonai erők, hogy az informatikus unokát lerángassák a buszról, hogy fogjon fegyvert. Mindegy, a lènyeg az, hogy itt működik szemmel láthatóan, szóval ezt húzzák majd elő két év múlva is, az biztos. Tehát a lehető legrosszabb ami történhet a fidesz szempontjából: a béke. De a nagyfőnöke tenni fog róla, hogy ne kelljen ezen aggódni, mert fix hogy putyin mem adja fel a háborút amit indított, szóval jön majd ugyanez a kampány, 2 év múlva is. Már alig várom.

Válasz Igazi Földönfutó #110836. hozzászólásáraTörök Gábor:

“ Teljesen normálisnak tartom, hogy akiknek ez a feladatuk a rendszerben, azok a Fidesz nagy sikeréről, újabb kétharmadáról beszélnek a nyilvánosságban a tegnapi választás után. Arról nem is beszélve, hogy tényleg van az a nézőpont, ahonnan felfedezhető több pozitívum is a kormánypárt számára. Ugyanakkor én azt tapasztalom, hogy nincs egyetlen fideszes vezető, háttérember vagy gazdasági szereplő sem, aki hitelt adna most a sikerpropagandának: a rendszer inkább látja kudarcnak a történteket, akkor is, ha a nyilvánosság előtt erről nem nagyon fognak beszélni. Mindez csak azért fontos most, mert a percepció hegyeket tud mozgatni vagy rombolni: ennek a választásnak az egész Fidesz-világra komoly következményei lesznek. Ha nem látjuk, akkor is. De szerintem majd látjuk.”

Nincs profilkép
#110838 Csaba58
2024-06-10 13:51:26

Válasz Igazi Földönfutó #110830. hozzászólásáraAkkor sokadszor. Hülyét csinál belőled, belőletek.....mert megérdemlitek. Ezért van itt. Köze nincs a büdösbuzinak az agráriumhoz, ugyan úgy mint bandikának, jocókának. Lehet engem utálni a stílusomért - leszarom nagy ívben -, de az ilyen genetikai hulládék mocsokkal másképpen nem lehet. A másik amit nagyon sokszor elmondtam. Ha etetitek a troll, ha leálltok vele, akkor bohócot csinál belőletek. Belőled naponta.
Na most tüntizhettek tovább, hogy hát ti nem vagytok olyanok mint én, meg ti úriemberek vagytok. Egy lófaszt. Hülyék vagytok, és előbb-utóbb lepereg az úriember máz is.

Válasz rtamas76 #110835. hozzászólásáraMelyik cégnél dolgozol? Lehet el kéne beszélgetnem a főnököddel…

Nincs profilkép
#110836 Igazi Földönfutó
2024-06-10 13:46:56

Válasz spedy66 #110832. hozzászólásáraÉs az is tény,hogy ha mindig csak ilyen gyengén fog szerepelni,mindig 2/3-a lesz,ezt nem bírjátok megérteni.

#110835 rtamas76
2024-06-10 13:31:37

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #110834. hozzászólásáraAnyádnak aki a 8kerben volt örömlán.

Válasz rtamas76 #110828. hozzászólásáraVége az ebédidőnek, takarodó dolgozni!!

#110833 .Feco.
2024-06-10 13:20:47

Válasz Praetor #110804. hozzászólásáraHa azt is megnézed, hogy az instabil rendszereket fenntartó országok, mint Benelux államok balti államok, skandináv államok teljesítenek-e jobban pl. gazdaságilag, oktatás, egészségügy, hétköznapi élet élhetősége terén, vagy azok, ahol a győztes mindent visz, mint olaszország vagy nálunk, akkor döntsd el ez alapján, hogy valójában melyik a jobb?
Azért azok az instabil kormányok valahogy sokkal jobban teljesítenek, technokratikusabbak, és könnyebben számonkérhhtőek, mint azok a szuper stabil kormányok, amik semmibe sem tudnak belebukni.. A szuperkatolikus olaszországban a konzervatív Berlusconi rendszeresen utcai prostikkal gruppenezett és sorra nyert... míg az ország kb bedöntötte a fél EU gazdaságát magával... Hollandiában meg a nyertes párt sem tudott kormányt alakítani amíg nem volt kompromisszumkész... én százszor előbb élnék hollandiában, mint Olaszországban, mert nagyon más a hétköznapi életminőségük...

Nincs profilkép
#110832 spedy66
2024-06-10 13:18:58

Válasz Igazi Földönfutó #110829. hozzászólásáraCsak kérdezem, akkor te mihez hasonlítottad " a fidesz egy deka szavazót sem vesztet" egy t -vel,ennyit a képességekről egysejtű barátom :-D . Egyébiránt a 43% az mitől 2/3 -ad ?, mert ugye az 66,666 % :-D. Na ez egy igazi szar választási rendszer :-) Nyugodj meg attól megnyugszol :-D A Fidesz 14 éve nem szerepelt ilyen gyengén a válsztásokon ezek a tények .

#110831 JOSEY
2024-06-10 13:15:14

Válasz Ohaza63 #110824. hozzászólásáraszépen beleástál a mélyére, ott a pont, minden kérdésed fontos és válaszra vár

Nincs profilkép
#110830 Igazi Földönfutó
2024-06-10 13:13:17

Válasz rtamas76 #110828. hozzászólásáraSzerintem neki nincs unokája,de nem akarom ezzel bántani.Én meg nagyon jól tudom kezelni,hogy messze vannak,amúgy itthon is van egy,de neki ez a mániája,ő tudja mi az oka.

Nincs profilkép
#110829 Igazi Földönfutó
2024-06-10 13:08:54

Válasz Igazi Földönfutó #110827. hozzászólásáraA parlamenti választást ne hasonlítsd ehhez.A fidesz akkor is kb.43%-al nyert,most is, a részvétel arányában.De lehez ez meghaladja képességeidet.

#110828 rtamas76
2024-06-10 13:05:07

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #110815. hozzászólásáraNemlessz még elég eből a mindenkit megsértő gyalázó és lenéző dumából?
Aljas ,mocskos, nagyképű, féreg vagy .
Pont olyan vagy mint Lázár.
Magadtól külömb embert nemismersz.
Mikor megszülettél az orvos nemtudta eldönteni , seggel vagy feljjel előre jöttél elő te majom.
Csak ennyi örömöd legyen még elnem hamvasztanak.
És akkor elmondhatják majd, hogy köcsögöt a köcsögbe.
Igen, kintél az unokája ausztráliában ez biztos fáj neki.
Igen alkamazott vagyok.
És nekem ez így jó. Miközöd hozzá te féreg.
Lehet van pénzed, nemlehet mindenki harácsoló mert van akinek ez nem életcélja.
Te itt még nemszóltál úgy senkihez ,hogy meg ne bántottad volna.
Egy nagyképű öntelt majom vagy!smile karatekasmile karatekasmile karateka
És nemvagyok sértődött mert nem az a lényeg mitmondanak hanem az ,hogy ki mondja.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Eltűnt egy 100 hektáros tó az Alföldön! – megrázó képek Mórahalomról +VIDEÓ
Eltűnt egy 100 hektáros tó az Alföldön! – megrázó képek Mórahalomról +VIDEÓ
A vízhiány már nemcsak jövőbeni veszély, hanem jelen idejű valóság.
Ne égjen le másé se! – gazdák szerveződnek a tüzek ellen +VIDEÓ
Ne égjen le másé se! – gazdák szerveződnek a tüzek ellen +VIDEÓ
Az országban máshol is elindult hasonló összefogás.
Mbp 6,5 pótkocsi
Mbp 6,5 pótkocsi

1.550.000 Ft

Magyar tarka bika eladó
Magyar tarka bika eladó

480.000 Ft

Eladó John Deere 6920 traktor – Kifogástalan állapotban, teljes körű felszereltséggel és garanciával
Eladó John Deere 6920 traktor –...

38.540 EUR

Első ellésű koca 13 malacával eladó
Első ellésű koca 13 malacával eladó

100.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]