Minél közelebb áll a hölgy hozzánk (párunk, édesanyánk) annál egyszerűbb kitalálni, hogy mire vágyik. Ahogy egyre formálisabb kapcsolatban állunk az ajándék várományosával, úgy lesz egyre nehezebb feladat.

Az AXIÁL kínálatából hölgyek számára is tudunk csemegézni, igaz ezek az ajándékok talán a „praktikusabb” meglepetések közé tartoznak. Viszont, ha horgászó, vadászó, kertészkedő, gazdálkodó hölgynek keres ajándékot, akkor az alábbiak között biztos talál jó ötletet!

Egy jó meleg lábbeli

Ha a szép hegyes orrú, fekete tűsarkút keresné nálunk, akkor rossz helyen jár! Azonban szuper kényelmes és a legzordabb mínuszokban is melegen tartó, kifejezetten női lábakra szabott gumicsizmák megtalálhatók! Ezek IGAZI gumicsizmák, nem a több tízezerért kapható dizájner darabok.

Két csizmát ajánlanánk figyelembe, mindkettő női modell! Nem kell férfiaknak szánt bő csizmákban kínlódni!

DEMAR Luna női csizma – kivehető béléssel

A DEMAR Luna "páros” számozású, így elég közelítőleg belőni a méretet: 36/37, 37/38, 38/39 és 39/40 méretezéssel érhető el. – fotó: AXIÁL Kft.

A csizma speciális, légbuborékot is tartalmazó, úgynevezett EVA-habból készül. Ezáltal kitűnő a hőszigetelő képessége, és a PVC-ből készült, „hagyományos” gumicsizmákhoz képest 35%-kal könnyebb. Ennek köszönhetően akár hosszabb idejű viseletre is alkalmas. Sőt -30 fokos hidegben is melegen tartja a lábat. Hosszú élettartama pedig már csak hab a tortán!

LEMIGO Horse EVA női csizma – kivehető béléssel – fotó: AXIÁL Kft.

 

 

A LEMIGO Horse modellek szintén EVA habból készülnek. (Aki jobban el szeretne merülni a technológiai kérdésekben, az az „etilén-vinil-acetát” kifejezésre guglizzon.) Ez a gumiszerű anyag számos jó tulajdonsággal rendelkezik, (nedvességálló, jó hőszigetelő, rugalmas, stb.) aminek köszönhetően ideális gumicsizma alapanyag. Ezek közé tartozik a jó tisztán tarthatóság is. Kivehető bélés karimája kordbársony, a Lemigo modellje hosszú szárú, magassága 34 cm.

Ennél a modellnél pontosabb méretismeret szükséges, a csizma 36-42-es méretig kapható!

Mindkét gumicsizma ősztől-tavaszig – beleértve a téli mínuszokat is - ideális lábbeli kertészkedéshez, kinti munkákhoz, kisebb sétákhoz. De éppenséggel horgászat, vadászat, egyéb kinti szabadidős tevékenységek esetén is kiváló darab.

Univerzális jolly-joker: A fejlámpa

A zseb- és fejlámpa gyártással foglalkozó Ledlenser fejlámpái szintén jól mutatnak a karácsonyfa alatt. Futó, kerékpározó, esetleg virágkötő, dekoros hölgyeknek szintén jó választás lehet egy profi fejlámpa. Széles körű a felhasználhatósága, így akár egy nyári kerti sütögetésnél is jól jön.

A LedLenser MH2-es modell látható a fejlámpák széles választékából – fotó: AXIÁL Kft.

Ráadásul most a komolyabb modellek, mint a Ledlenser MH 6 vagy MH 10 is nagyon jó áron érhetők el. Otthoni, házkörüli munkákhoz az MH 2-es modell is elegendő tudással bír.

CLAAS karóra gazdálkodó hölgyeknek

A „CLAAS” márkanevet nem kell bemutatni a mezőgazdaságban otthonosan mozgók számára. Gazdálkodó hölgyeket meglephetünk egy, a márkához kapcsolódó karórával.

Dupla, kétszínű bőr szíja feldobja az acél színben pompázók órát. Vízállósága 5 ATM, ami azt jelenti, hogy 50 méterig vízálló, azaz az óra viselhető úszásnál, fürdésnél, zuhanyzásnál.

 

Igazi farmer-életérzés

A CLAAS ruhakollekciója a hölgyeknek is tartogat vonzó darabokat:

A „farmer-életstílussal” összeköthető kockás ing is megtalálható, jobb oldalon igényes kombájn motívummal. Anyagösszetételre is ügyeltek, ami 100% pamut. Női szabású, így derékban kicsit szűkített modell.

 

Pulóverek, pólók, kabátok is kaphatók, diszkrét „CLAAS”-logózással.

Kertápolási eszközök

A nők nagy része szeret a kertben tenni venni. A gondos kezeknek köszönhető a sok szép tavaszi virág, a gyümölcstől roskadozó ágak. Ehhez azonban megfelelő eszközök szükségesek! Senki sem szeret egy életlen metszőollóval kínlódni. A kategóriájában jól hangzó FISKARS eszközök széles választékban elérhetők:

-          metszőollók

-          ágvágók

-          kerti szerszámok

Ha biztosra akarunk menni, akkor az egyik legjobb választás a Fiskars hegyes ásója!

 

Kialakításának köszönhetően lényegébe „kerti mindenes”. Egy olyan ásó, ami akár lapátként, valamint változatos módokon is használható. Csúcsos vége és éles szélei segítenek a gyökereket, komposztot, egyéb anyagokat darabolni. Bóracél, ideális szögben álló nyél, és D-alakú markolat teszi tökéletes szerszámmá.

Ha viszont igazán profi ásóra vágyik, akkor a Fiskars Ergonomic ásó a jó választás!

Igazán univerzális kerti szerszám, ami alkalmas ültetésre, talajmegmunkálásra és gyepszél egyengetésére. Az igazi előnye, hogy ergonómikus kialakításának köszönhetően, a munkavégzés alatt mindvégig ideális a testtartás, ebből következően minimálisra csökken a hát és vállizomzat terhelése.

Az acél nyél biztos fogást biztosító műanyag bevonattal van fedve, így hideg időben is kényelmes dolgozni vele.

 

Bízunk benne, hogy adtunk néhány ötletet! Sok termékünk raktárkészletről azonnal szállításra kész. Ha viszont a „rendelhető” felirattal találkozik, akkor is nyugodtan vásárolhat! 2-3 munkanap alatt szállításra kész állapotba kerül a termék!

Felhívjuk figyelmüket, hogy webáruházunkon történő rendelés esetén a 2017. december 15-én 12:00-ig leadott rendelések még idén kiszállításra kerülnek. Ezt követően leadott rendeléseket a rendszer fogadja, de azok csak 2018. január 2-án kerülnek kézbesítésre!

2017. december 15-e után javasoljuk, hogy forduljanak az Önökhöz legközelebb lévő AXIÁL-pontokhoz!