Lezárult a nyereményjátékunk, kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket! Az volt a résztvevők teendője, hogy beszerezzenek egy agroinform.hu-s matricát (itt is lehet igényelni), amit elhelyeznek a traktoron, kombájnon, autón. Az erről készült fényképpel lehetett pályázni az Agroinform ajándékcsomagokra és a fődíjra, ami egy iPhone 13-as okostelefon volt!

Szerencsés nyertes

Fortuna kegyeltje Farkasné Füzesi Edit volt Hajdúsámsonból. Kedveli a nyereményjátékokat, és bár az utolsó pillanatban értesült, még épp időben el tudták küldeni a fényképet, amin uborka színű – és nevű – autójuk büszkén viseli a matricát, amit mostanában az osztrákok is láthatnak, amikor ott használják az unokák.

A természetszeretet gyerekkora óta kíséri Editet

A természetszeretet gyerekkora óta kíséri Editet – fotó: Farkasné Füzesi Edit

Edit az Agroinformot a sokoldalúsága miatt látogatja, mindenféle témakörben tud innen tájékozódni. Gyerekkorát Ligettanyán töltötte, itt egy önellátó gazdálkodó közösségben élt több család. A gyerekek főleg az állatokkal foglalkoztak, barangoltak erdőn-mezőn, a természet szeretete azóta is megmaradt.

Az Uborka nevű és színű autó büszkén viseli a matricát

Az Uborka nevű és színű autó büszkén viseli a matricát – fotó: Farkasné Füzesi Edit

Később Hajdúsámsonba költöztek, itt felnőtt korában kezdett újra állatokkal foglalkozni, csibéket, pulykákat nevelgetett. A haszonállatokat bobtail kutyák követték, őket pedig macskák. A kertben van egy szilvafa, zöldségeskert, ezeket teljes mértékben növényvédő szerek nélkül termesztik.