Itt az új Traktor verseny a Dekalb közreműködésével, az Agroinform oldalán. Minden pályán öt ismert traktor márka traktorjával versenyezhetünk izgalmas pályákon. Választhatjuk a Claas, a Fendt, a Foton, a Hattat vagy a Landini traktort.

Regisztrálj a játékban és nyomon követheted elért pontjaidat. Versenyezhetsz Karrier módban, ahol megszerezheted a még zárolt pályákat vagy verseny módban, ahol a már nyitott pályákon javíthatsz köridődön és plusz pontokat gyűjthetsz.

 

Először a Terep rally pályákon versenyezhetsz. Jó helyezések elérésével tovább juthatsz a Tavi futam, Éjszakai futam majd a Téli pályákra. Minden pálya típus végén, ha összesítettben a dobogón végzel megszerezheted a bónusz pályákat, amiken újabb lehetőséged van pontokat gyűjteni. Itt nincsenek ellenfelek, a cél, hogy minél gyorsabban, minél több tallért gyűjts össze.

 

A Tavi futamokon vizek mellett és felett versenyzel, hidakkal és ugratókkal színesített pályákon.

Az Éjszakai futamokon halogén, xenon és led világításokat aktiválhatsz a megfelelő ikonokon keresztül haladva, ezek nélkül félig vakon kellene végig vezetned a pályát, de jobb sietni, mert hamar kikapcsol a világítás mielőtt eljutsz a következő ikonig.

 

A csúszós Téli pályákon a havas hegyek között versenyzel, ahol a terepviszonyok nehezítik a jó helyezések elérését.

 

Minden pályán megtalálható a Turbo ikon, amin áthaladva a „Szóköz” billentyű megnyomásával extra sebességre tehetünk szert. Ezt a funkciót bármikor elérhetjük, amíg a bal oldali Turbo csík el nem fogy.

 

A „Restart” feliratra kattintva újra kezdhetjük a futamot. Az „R” billentyű lenyomásával vagy a traktor ikonra kattintva visszahelyezhetjük gépünket a pályára, ha felborulunk. A ház ikonnal visszatérhetünk a Főmenübe.

 

Az elért pontjaidat és a ranglistán elfoglalt helyedet a Főmenü, Tájékoztató/Bejelentkezés/Ranglista menüpont alatt tekintheted meg.

Próbáld ki az összes traktor márkát és legyél te a legjobb a mezőnyben! Jó szórakozást és eredményes versenyzést kíván az Agroinform.hu.