Vasárnap

A középső és déli országrészben fokozatosan megemelkedik, gomolyosodik a köd, illetve rétegfelhőzet, így a többi országrészhez hasonlóan közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, több órára a nap is kisüt.

A déli, délutáni órákban délnyugat felől viszont megnövekszik a felhőzet. Estig csapadék nem valószínű, majd a nyugati és délkeleti tájak kivételével szórványosan lehet számítani esőre, záporra. A déli, délkeleti szelet helyenként élénk, északnyugaton néhol erős lökések kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 17 fok között valószínű.

traktor

Fotó: pixabay.com

Hétfő

Kezdetben nagyrészt közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég, majd napközben csökken a felhőzet, és több órára kisüt a nap. Reggelig több helyen – főként északkeleten – előfordulhat eső, zápor, majd csökken ugyan a csapadék esélye, de kisebb eső, zápor továbbra is előfordulhat. A déli szél megélénkül, a Kisalföldön és az Alpokalja északi felén időnként megerősödik.

A hőmérséklet hajnalban 1, 8, kora délután 13, 19 fok között alakul.


Kedd

A ködfoltok feloszlása után fátyolfelhős, napos idő valószínű, de a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet. Néhol kisebb zápor előfordulhat. A délkeleti, keleti szél sokfelé megélénkül.

A hőmérséklet hajnalban 2, 8, kora délután 13, 21 fok körül alakul.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.