Mostantól egyszerűen és azonnal informálódhatunk a növényvédő szerek részletes adatairól telefonunkon az AgroApp alkalmazás segítségével. Az Android és iOS operációs rendszereken ingyenesen elérhető alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhol okos telefonunkon tudjunk böngészni a növényvédő szerek, hatóanyagok és károsítók között.

Az AgroApp két fiatal növényorvos által fejlesztett növényvédőszer-jegyzék applikáció. Az applikációban készítmény, hatóanyag, kultúra és károsító alapján tudunk keresni.

AgroApp

Az alkalmazásban lehetőség van a szerek rendeltetése alapján is szűrni, így készítményeken, hatóanyagokon és kultúrákon belül be tudjuk állítani például, hogy csak gyomirtó szereket adjon ki. Lehetőség van annak beállítására is, hogy csak olyan növényvédő szereket mutasson, melyek az agrár-környezetgazdálkodásban engedéllyel rendelkeznek. A gyakran keresett növényvédő szert, hatóanyagot vagy kultúrát el tudjuk menteni a kedvencek közé, hogy a későbbiekben gyorsan, keresés nélkül lehessen elérni.

Az adatbázis és a funkciók folyamatos bővítés alatt állnak.
A következő tervezett új funkciók:

  • É.V.I illetve M.V.I adatok
  • forgalmazók feltüntetése
  • applikáción belül szaktanácsadó felület

Az applikáció fejlesztése növényvédőszer-gyártók és forgalmazóktól független, továbbá ingyenesen letölthető.

Az alkalmazás letölthető Android változatban ezen a linken, iOS változatban pedig ide kattintva.

További infromációt az alkalmazásról ide kattintva talál.

Baasandavaa Ankhbayar
Hajdú Róbert     
Növényorvos
agroapp.info@gmail.com