Ilyen helyzetben, ha a tartalékok felélésére kell készülnünk, megengedhető-e az, hogy kitegyük a gazdaságunkat további veszélyeknek, a szélsőséges időjárás okozta hatásoknak is? Gyors és megfelelő lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy zökkenőmentesen indulhasson el a gazdaság és fenntartható is legyen az év során!

„Az Agrisk.hu növénybiztosítási portál vezetőjeként 2015 óta dolgozom azon, hogy megkönnyítsem a tájékozódást a témában. Fontosnak tartom, hogy csökkenteni tudjuk a személyes találkozásokat annak érdekében, hogy ugyanannyi idő alatt több termelőhöz tudjunk eljutni online szolgáltatásunkkal.”

Rohamosan nő azon gazdálkodók száma, akik időt akarnak megtakarítani és nem igénylik a személyes találkozókat, mert azt látják, hogy enélkül is magas szintű tanácsadásban részesülnek.

Így nem csak időszerű, de kézenfekvő is a kialakult járványügyi helyzetben az online eszközök használata, elősegítve ezzel a fizikai találkozások számának csökkentését. Ezzel nem csak a gazdaságát biztosítja, hanem a saját biztonságát is garantálja.

agrisk

Az Agrisk kalkulátorával néhány kattintással hasonlíthatja össze a termelő a biztosításokat, azonnali kedvezményekhez jut és meg is kötheti azokat egyből online. A szakmai támogatás pedig párhuzamosan kíséri a folyamat végéig. Sőt még azon is túl, mert a kárszemléjét is megszervezi és független kárszakértőkkel koordinálja.

Így azt javasoljuk, hogy regisztráljon egy díjmentes Agrisk Partner Kártyára vagy végezzen el egy 2 perces kalkulációt, amivel megteheti az első gyors lépést.

Ami egy kis lépés Önnek, az nagy lépés lehet a környezetének!

A Kártya igénylését az alábbi linken teheti meg: Agrisk Partner Kártya

A Kalkulációt pedig itt tudja elvégezni: Összehasonlítás, Kalkuláció

agrisk.hu

További kérdés miatt keresse a cikk szerzőjét, Surmann Árpád, agrárbiztosítási szakértőt, az Agrisk.hu és a Karszemle.hu alapítóját.

agrisk.hu

Surmann Árpád, agrárbiztosítási szakértő, Agrisk.hu