Az agrárium nap mint nap új környezeti és gazdasági kihívásokkal néz szembe. Egyre nagyobb feladatot jelent a megfelelő tudnivalók beszerezése, a lehetőségek megismerése. Csapatunk az év 365 napján azon dolgozik, hogy megszűrje és közzétegye a ránk zúduló mezőgazdasági információkat. Hazai családi vállalkozásként elkötelezettek vagyunk a mezőgazdaság fejlesztése iránt.

agroinform

Az új, letisztult, modern nyitólapon könnyen elérhetőek a Piactér főkategóriák, eközben még több kiemelt szakmai hírnek biztosítunk megjelenést. Az új dizájnnal célunk, hogy könnyebb legyen tájékozódni a havonta 500 cikk és hír valamint a Piactér 75 000 ajánlata között.

Örömmel fogadjuk a javaslatokat, kérdéseket a megújult portállal kapcsolatban:

A 2005-ben indult Agroinform.hu mezőgazdasági portál küldetése változatlan: a mezőgazdaságból élők versenyképességének fejlesztése, az agrár kereslet-kínálat összekapcsolása. Célunk, hogy a Kárpát-medence mezőgazdasággal foglalkozó szakembereinek szolgáltassunk szakmai információkat és kereskedelmi platformot az agrárpiactéren.

Bővülő szerkesztőség és fejlesztői csapat – új fejlesztések, látogatottsági rekordok

Az elmúlt hónapokban mind a megjelenő cikkek mennyisége, mind a látogatóink száma is dinamikusan nőtt. Büszkén mondhatjuk, hogy a nyilvánosan is elérhető közönségmérési adatok (dkt.hu) szerint az Agroinform.hu a hazai TOP 50 oldal közé tartozik a havi 10 millió feletti látogatásával. Köszönjük, hogy minket olvas!

“A fejlesztés során kihívást jelent, hogy az Agroinform kereskedelmi, szerkesztőségi és aktív közösségi platformokat is magában foglal – de éppen ez adja az egyediségünket is. A megújulás azt is lehetővé teszi, hogy kibővült fejlesztő csapatunk a közeljövőben további funkciókkal segítse a mezőgazdasági információszerzést” – mondja Bolyki Bence, az Agroinform.hu portálvezetője.

A honlap megújítása kapcsán ezúton is köszönjük olvasóink és hirdetőink türelmét! Várjuk visszajelzésüket, kérdéseiket!

Köszönjük látogatóinknak, partnereinknek a bizalmat!