A mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár a videóban felhívja a figyelmet arra, hogy milyen sok szempontból változott és változik a piac, az utóbbi években szinte minden felborult az agráriumban. Világszerte nagyon technológiaintenzív mezőgazdaság alakul ki, és ehhez a magyar gazdálkodóknak is muszáj alkalmazkodniuk.

Feldman Zsolt szerint a PREGA kiváló lehetőség arra, hogy a különböző ágazatokban tevékenykedő gazdálkodók az üzemméretüknek megfelelő precíziós technológiai elemeket ismerjenek meg. A konferencia és kiállítás valós, most elérhető technológiai megoldásokat, tudást ad át a résztvevőknek.

PREGA

A kormányzat célja, és alapvető versenyképességi kérdés, hogy a szántóföldi növénytermesztés mellet a többi ágazatban és a kisebb üzemméretekben is megjelenjenek ezek a technológiák. Számos olyan megoldás létezik, amelyekkel hasznos adatokat tud szerezni egy kisebb termelő is, ezek segítségével pedig gyors döntéseket tud hozni, időben be tud avatkozni, amin akár a terméshozam vagy a termés minősége is múlhat.

Gyere el Te is a PREGA-ra, ismerd meg, milyen megoldások segíthetik a gazdálkodásodat, kérdezz szakértőket és beszélj a precíziós gazdálkodásban már tapasztaltabb termelőkkel.

Foglald le a jegyedet most a prega.hu oldalon!

A PREGA időpontja: 2023. február 8-9.
Helyszín: Budapest, Aquaworld Resort

A PREGA 2023 teljes programja itt tekinthető meg.

PREGA

Kiállító partnereink:

4iG Nyrt., ABZ Drone Kft., Agreena Aps, Agro Aim Hungária Kft., Agrofeed Kft., AgroVIR Kft., Agro-Way Agricultural Multirotor Hungary Kft., Altoterra Kft., Avansys Consulting, AXIÁL Kft., Bayer Hungária Kft., Bloomair Zrt., Creatiger Kft., DAS-GEOD Kft., Debreceni Egyetem, Delta Systems Kft., Duplitec Kft., eKözig Zrt., Eurosmart Kft., FMC-Agro Hungary Kft., GDi Magyarország Kft., GrECo Hungary Kft., HÁRI TECH Kft., HRP Europe Kft., I.S.M. Technology Kft., Kertcenter Kft., KITE Zrt., a Magyar Bankholding Zrt. tagbankjai: MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt., Magyar Kukorica Klub, Metos Magyarország Kft., Mobil Technolgy Kft., Omikron Informatikai Kft., PlantaDrone Kft., Precision Planting LLC, Robotpilóta Kft., Sencrop S.A.S, Senit Kft., STRAUTMANN Kft., STUDIUM GROUP 2020 Kft., Syngenta Magyarország Kft., SYSTO Kft., T-Markt Kereskedőház Kft., Tomelilla Kft., Vaderstad Kft., Valkon 2007 Kft., Vertinetik (XNETIK), VulcanAgro Kft., WAE Kft. (Isuzu), WohnderDrone Kft.,