Kovács Máté, a mezőtúri Derby-Túr Kft. értékesítési szaktanácsadója szerint a gazdák közül nem mindenki teheti meg, hogy beül a traktorba, elmegy a töltőállomásra és tankol a 480 Ft-os üzemanyagból. Ennek több oka is van:

  • egyrészt vidéken a gazdaság és a benzinkút közötti távolság gyakran túl nagy,
  • másrészt az elérhetőség is problémát szokott okozni, hiszen sok benzinkúton 15-20 literre korlátozták az egyszerre tankolható mennyiséget, amely egy traktor megtankolásához messze nem elég. Mindez már a napi munkavégzést veszélyezteti

Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen "kiruccanás" sok időbe telik, amivel értékes munkaórákat veszteget el a gazdaság.

Van megoldás, a telepi gázolajkút!

Fenti okok miatt rengeteg gazda dönt úgy, hogy neki jobban megéri, ha a telephelyén tárolja az – akár piaci áron – beszerzett gázolaját, minthogy ne tudjon tankolni és emiatt álljon a munka. A Derby-Túr ebben kíván segítséget nyújtani a gazdáknak azzal, hogy hatalmas raktárkészletet tart fenn minden típusú és méretű gázolajkútból, így néhány nap alatt tud szállítani szinte bármelyik termékéből.

Ezekkel a telephelyi gázolajkutakkal te is nyugodtan alhatsz, nem fogysz ki a munka végéig

A mezőtúri Derby-Túr kínálatában mindenképp vezető helyet érdemel a kiváló ár/érték arányú DESO 5000 duplafalú polietilén gázolajkút, amelyet a kisebb gazdaságoknak ajánlanak raktárról, ingyenes szállítással és olyan felszereltséggel, amellyel szerintük egy jól használható tartálynak rendelkeznie kell, például digitális átfolyásmérővel, digitális szintjelzővel, 73 liter/perc teljesítményű szivattyúval és magyar szabvány 3" Elaflex csatlakozóval a gázolaj leengedéséhez. Nem véletlen, hogy ebből csak idén jóval több, mint 100 darabot szállítottak már le a magyarországi gazdálkodók számára.

5000 literes duplafalú gázolajkút ingyenes szállítással, kiváló felszereltséggel, raktárról

5000 literes duplafalú gázolajkút ingyenes szállítással, kiváló felszereltséggel, raktárról – fotó: Derby-Túr Kft.

Ha már duplafalú polietilén tartály, érdemes még megemlíteni a csúcskategóriás, prémium kivitelű Kingspan FuelMaster 9000 tartályt, amely a hagyományos felszereltséghez képest rendelkezik LED-világítással, liter kijelzésére is alkalmas digitális szintjelzővel és a 10 év tartálygarancia mellett 3 év kiszállógaranciával, amellyel egyik hasonló megoldás sem rendelkezik a piacon. A Derby-Túr szintén több, mint 10 darabos raktárkészletről akár 1-2 nap alatt ingyenesen szállítja a többi telepíthető tartályukhoz hasonlóan, ráadásul most majd' 300.000,-Ft + ÁFA kedvezményt is adnak, szigorúan a készlet erejéig.

Csúcsminőségű 9000 literes gázolajkút

Csúcsminőségű 9000 literes gázolajkút 3 év kiszálló garancuiával raktárról, most majd' nettó 300.000,-Ft kedvezménnyel – fotó: Derby-Túr Kft.

A konténeres gázolajkút vagy konténerkút, amellyel 18 éve a pályafutásukat kezdték, és már több, mint 2.000 darab található meg belőle a magyarországi gazdálkodóknál. Előnye a bombabiztos felépítmény,amely a műanyag tartályokhoz képest lényegesen magasabb fokú biztonságot garantál könnyű riaszthatóságának és teljesen zárható kalakításának köszönhetően. A konténerkút elérhető 3.000-től egészen 30.000 literes méretig, de természetesen kapható a Derby-Túr-nál legnépszerűbb méretben, 9.000 literes verzióban is.

Riasztható konténerkút

Bombabiztos, riasztható konténerkút, 2-3 hét alatt szállítva, akár AdBlue tartállyal együtt is – fotó: Derby-Túr Kft.

Gázolajkút "tegnapra", kiváló árakon

Mindezeket a termékeket olyan áron kínálja a mezőtúri cég, hogy valóban jobban megérje a gazdaságoknak a telepi gázolajtárolást választani, mint a tankolást, így ne azon kelljen aggódniuk, hogy vajon másnap is be fogják-e tudni indítani a gépeket, ráadásul a legnépszerűbb polietilén tartályokból most több, mint 10 darabos raktárkészletet tartanak, így akár órák alatt képesek szállítani saját flottájukkal.

A Derby-Túr összes termékét szinte lehetetlen bemutatni egyetlen cikkben, de mindenképpen érdemes megnézned az alábbi videót, amelyet az augusztus 20-ig zajló Farmer Expón a Derby-Túr standján forgattunk, és a legnépszerűbb, a gazdák munkáját legjobban megkönnyítő termékeket garantáltan körbejárjuk benne, többek között a gázolajkutakat, az AdBlue-tartályt és a hatalmas népszerűségnek örvendő, brutális falvastagsággal és 200% egyedülálló garanciával rendelkező Kingspan AgriMaster nitrosoltartályt is.

Ha te is kikerülnéd a készlethiányt és a gazdaság leállását, minél hamarabb vedd fel a kapcsolatot a mezőtúri Derby-Túr csapatával a +36 56 354 222 telefonszámon, vagy kattints ide a termékek áttekintéséhez: www.gazolajkut.hu