Ekkora gázolaj-fröccsel még soha nem robbant be a köztudatba a Hajdúsági Expo programsorozat.

A Nagy Talajművelő Show gépei, - már hagyományos kísérőrendezvényként - idén közel 400 érdeklődő előtt szántották a böszörményi bemutatóparcellát.

A Nagy Talajművelő Show egyik pillanata...

Mindeközben megnyílt a vásár álló gépbemutatója is, ahol még több gépkereskedő társaság mutatta be színes traktor- és munkagép kínálatát.

Case IH és Bednar gépek

Lemken és Vogel-Noot munkagépek a Pap-Agronál

Jakab István, a MAGOSZ elnöke a rendezvény megnyitó beszédében hasznos időtöltést és tartalmas kikapcsolódást kívánt, majd sokat sejtetően felhívta a gazdálkodók és gépkereskedő partnerek figyelmét arra, hogy a lazítás után jövő héttől érdemes lesz teljes erővel az Uniós erőforrások kihasználására koncentrálni.

- Ez akár jelentheti azt is, hogy a várva várt pályázatok feltételei hamarosan napvilágot láthatnak. Kubota- arzenál a Két-Kata Kft-nélNew Holland traktorok az AGROTEC standonMTZ és Hürlimann kínálat az Agro-Roll 96 Kft. standján

Az egyik magyar csapat MTZ versenytraktora

A traktoros-, kamionos- és egyedi gyártású gépes felvonulás is túlszárnyalta a korábbi évek nagyságát - a fergeteges hangulat-, a résztvevői létszám-, és a nézők oldaláról egyaránt!

Az egyik fő programként következő Traktorhúzó Európa Kupa versenyzői is részt vettek természetesen a nagy vonuláson, így mindenki megismerhette a magyar csapatot - és a külföldi istállókat is.

A Mitas Case IH versenytraktora - fotók: Igric Dominika

A Traktorhúzó Európa Kupáról is jelentkezünk fotókkal, részeredményekkel és kulisszatitkokkal! Szurkoljunk együtt a magyar versenyzőknek és külföldi társaiknak!