Az építkezés és a tetőfedés sokféle módon kivitelezhető, az idő előrehaladtával pedig egyre több olyan technológia jelenik meg, ami a korábbiaknál korszerűbb és előnyösebb. Mindenki arra törekszik, hogy a lehetőségeihez mérten a legjobb megoldást válassza, akár a családi házáról, akár más épületről van szó.

cserepeslemez tető

Cserepeslemez – fotó: lemezker.hu

Ha Te is éppen építkezni akarsz, szeretnéd felújítani az otthonodat, vagy mondjuk egy mezőgazdasági épület – állattartó, termény- vagy géptároló, raktár vagy feldolgozó üzem – építését tervezed, akkor ehhez kiváló minőségű, kedvező árú anyagokat találsz a lemezker.hu kínálatában, amelyeket megtalálhatsz az Agroinform Piacterén.

A Lemezker.hu külföldön és belföldön egyaránt gyártott cserepeslemezek, trapézlemezek, acél kerítéslécek, szelemenek és szendvicspanelek széles skáláját forgalmazza Magyarországon.

Partnerei elismert, magas színvonalat képviselő cserepeslemez- és trapézlemez-gyártók, akik a termékeikkel már bizonyítottak és garanciát jelentenek a minőségre.

Termékek

Cserepeslemezek

A cserepeslemez alacsony költségvonzattal rendelkező tartós tetőfedő anyag, ami a megszólalásig hasonlít a cserépre, sőt annál még változatosabb formákban is beszerezhető. Egyszerűen szállítható és felszerelhető, ráhelyezhető akár egy kisebb teherbírással rendelkező tetőszerkezetre, vagy a régi burkolatra is. Mivel a felületét képes már maga az eső is tisztán tartani, így folyamatosan újnak látszik.

tető

Trapézlemez és cserepeslemez akciós áron – fotó: lemezker.hu

 

Trapézlemezek

A trapézlemez strapabíró, hatékony, egyszerű és olcsó – egyaránt alkalmas tetőfedésre, falburkolatnak, kerítéselemnek, valamint  bizonyos, nagyobb bordamagasságú típusok esetében felhasználható akár bennmaradó födémzsaluzatként is.

A kedvező ára miatt nagyon közkedvelt, mellette szól az is, hogy a felszerelése lényegesen gyorsabb, mint más tetőfedő anyagoké, ezért a munkadíj is alacsonyabb lesz.

trapézlemez

Trapézlemez – fotó: lemezker.hu

Szendvicspanelek

A szendvicspanel olyan falazati elem, ami képes töredékére csökkenteni az építkezések időtartamát, csak a megfelelő tartószerkezethez kell rögzíteni. Már önmagában is egy kész falburkolat és szigetelés, felhasználható akár falazati, akár födémelemként is, de léteznek speciális típusai is, amelyek képesek teljesíteni akár az extrém követelményeket is.

szendvicspanel

Szendvicspanel – fotó: lemezker.hu

A Lemezker.hu kínálatában megtalálhatod még a következő termékeket is:

  • moduláris cserepeslemezek
  • acél szelemenek
  • korcolt lemezek
  • csatornarendszerek
  • acél kerítéslécek
  • a szereléshez szükséges kiegészítők

szendvicspanel

Mezőgazdasági épületeknél is hatékonyan alkalmazható megoldást jelentenek – fotó: lemezker.hu

A Lemezker.hu folyamatosan megújuló akciókkal, szaktanácsadással várja leendő ügyfeleit. Termékeikről, szolgáltatásaikról bővebb tájékoztatást weboldalukon találhatsz.