Legyen szó otthoni barkácsolásról, hobbikertészkedésről vagy professzionális munkavégzésről, a megbízható munkaruha nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy biztonságosan és kényelmesen tudjuk elvégezni az adott feladatot. Azonban melyek azok a legfőbb tulajdonságok, amelyek nélkülözhetetlenek a megbízható munkaruhák tekintetében? A Helly Hansen Work Wear, a téma szakértője most válaszol erre a kérdésre.

A márka ugyanis olyan strapabíró, magas minőségű munkaruházatot gyárt, amelyek a világ legmostohább munkakörülményeinek is ellenállnak, széles választékot kínál, így bárki és bármilyen munkához megtalálja az ahhoz leginkább illő rugalmas, tartós és sokoldalú ruházatot.

munkaruha

A megbízható munkaruha nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy biztonságosan és kényelmesen tudjuk elvégezni az adott feladatot – fotó: Helly Hansen Work Wear

Maximális kényelmet biztosítanak a hosszú munkanapok során

A prémium munkaruházat vezető gyártójaként a Helly Hansen Work Wear a szakemberek tapasztalataira és meglátásaira támaszkodik, annak érdekében, hogy olyan felszereléseket gyártson, amelyekben viselőik megbízhatnak, biztonságban érezhetik magukat, és védik őket, miközben maximális kényelmet biztosítanak a hosszú munkanapok és fárasztó tevékenységek során.

Igaz, a munkakörnyezet szakmánként eltérő lehet, ugyanakkor a tartós, minőségi munkaruha elengedhetetlen ahhoz, hogy csak és kizárólag a feladatra koncentrálhassunk. Most nézzük, hogy melyek a jó munkaruházat legfontosabb jellemzői!

Strapabíró

A minőségi munkaruházatok egyik legfőbb, és ha nem az egyik legfontosabb tulajdonsága a strapabíró, tartós, erős szerkezet. Ezt biztosítja a Helly Hansen Work Wear munkaruházat is, amely magas minőségű, a világ legzordabb munkakörülményeinek is ellenálló felszerelést gyárt, amelyben a kültéri munkaterületeken vagy a műhelyben megfelelően elvégezhetjük munkánkat, anélkül, hogy a tartósság a kényelem rovására menne.

A 4 irányban sztreccs, Stretch Cordura® szövet, a térdpárna megfelelő elhelyezése és szöveterősítése ezen a területen, a széles, hátsó övbújtató az extra stabilitásért és erősségért mind-mind olyan alkotóelemei a márka munkaruházatának, amitől évről-évre, újra és újra, ugyanabba a szerelésbe öltözhetünk, megbízhatunk benne, és számíthatunk rá.

munkaruha

A minőségi munkaruházatok egyik legfőbb, és ha nem az egyik legfontosabb tulajdonsága a strapabíró, tartós, erős szerkezet – fotó: Helly Hansen Work Wear

Kényelmes

A munkaruhák egyik legfőbb kulcsa, hogy ne akadályozzanak a munkafolyamatok végrehajtása során, illeszkedjenek a hajlatokban, hogy könnyen és hatékonyan végezhessük dolgunkat, bármilyen feladatot is tartogat számunkra a nap.

Az Oxford kollekció tagjai kiváló minőségűek, könnyűek, az egyik legmegbízhatóbb, legegyedibb és legkényelmesebb ruhadarabok.

A FW22-es szezon Oxford kulcsdarabja, a 4x Construction Pant. A nadrág különleges, négy irányban rugalmas szövete lehetővé teszi, hogy a kritikusabb területeken is megfelelően illeszkedjen a kényelem érdekében, miközben gondoskodik a hideg távoltartásáról, anélkül, hogy korlátozná mozgásunkat vagy mozgásterünket. A megerősített térdrész, a duplabélésű zsebek, a széles hátsó középső övhurok és a fényvisszaverő részletek bizonyítják, hogy a nadrág tökéletes választás lehet a modern barkácsolók számára.

vízhatlan

A kültéri munkaterületek szakembereinek viharos időben is helyt kell állniuk – fotó: Helly Hansen Work Wear

Vízhatlan

Esőben és hóban sem áll meg a munka, a kültéri munkaterületek szakembereinek viharos időben is helyt kell állniuk. A nedves körülményekre kifejlesztett Chelsea Evolution Waterproof Shell Jacket teljesen rugalmas, 3 rétegű Helly Tech® Professional membránt és Cordura® anyagot kombinál a könnyű mozgás és a tartósság érdekében.

Chelsea Evolution Waterproof Shell Jacket teljesen rugalmas

Chelsea Evolution Waterproof Shell Jacket – fotó: Helly Hansen Work Wear

A kabát állítható kapucnival teszi egyszerűbbé a fel- és levételét, túlmelegedés esetén pedig a stratégiailag elhelyezett szellőző cipzárak segítenek a gyors lehűlésben.

Vízálló, szélálló és légáteresztő, az állítható mandzsetta, a hosszabbított hátrész és a tökéletes illeszkedés teszi alapdarabbá a szakemberek szekrényében.

munkaruha

Az innovatív VizLite® Dual technológiának köszönhetően a UC-ME Jacket még koromsötét körülmények között is látható – fotó: Helly Hansen Work Wear

Látható

Ha a maximális láthatóság és biztonság a cél, a Helly Hansen legújabb UC-ME kollekciója a legtökéletesebb választás. Az innovatív VizLite® Dual technológiának köszönhetően a UC-ME Jacket még koromsötét körülmények között is látható, hiszen a foszforeszkáló szalag fotólumineszcens kristályokat tartalmaz, amelyek elnyelik az UV energiát, a mikroszkopikus üveggyöngyök pedig fényvisszaverőként működnek, ennek köszönhetően viselője gyenge vagy nulla fényviszony mellett is jól látható.

A foszforeszkáló szalag természetes vagy mesterséges fényben tíz percen belül feltölthető, elnyeli az UV-energiát, így nincs szükség kábelekre vagy elemekre, hogy a termék tartós és hosszú élettartamú legyen.