Időpont: 2015. június 10. (szerda) 8:30
Helyszín:
Jászapáti, Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Vendéglátóipari Tanbázisa (Jászapáti Központ – Hősök tere 2.)

A Jászapáti 2000 Mezőgazdasági Zrt., a Bayer CropScience., a KWS Magyarország Kft. és a Valkon 2007 Kft. szervezésében megrendezésre kerülő bemutató során komplex formában mutatják be a gyakorlatban is az integrációs tevékenysége során javasolt fajtákat, növényvédelmi, növénytáplálási és a talajművelési eljárásokat.

talajművelés

Program:

• 8:30 - Érkezés, regisztráció
• 9:00 - A vendégeket köszönti: Lóczi Miklós elnök-vezérigazgató, Jászapáti 2000. Mg. Zrt.

– EKÁER szabályozás aktualitásai a mezőgazdaságban
Előadó: Dr. Dencső Istvánné osztályvezető, Észak-alföldi Regionális  Adó Főigazgatóság

– Szántóföldi bemutató
Bemutatásra kerül: Őszi káposztarepce, őszi kalászosok növényvédelme,és fajtabemutatója, a csökkentett  menetszámú talaj előkészítése és sávos vetése Simba módon.
Előadók: Leszkó László területi képviselő, Bayer CropScience; Gonda László szaktanácsadó,KWS; Jócsák Attila erőgépkereskedelmi vezető,Valkon 2007 Kft.

– A  2015. évi felvásárlási lehetőségekről és aktualitásokról
Előadók: Zsemberi István terménygazd.ág.vez., Jászapáti 2000. Mg. Zrt.; Szutor Imre integrációs igazgató, Jászapáti 2000. Mg. Zrt.

Ebéd, konzultáció

A szántóföldi bemutatóhoz buszt biztosítunk. A közös elméleti és gyakorlati bemutatónkra előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérjük, részvételi szándékát a 06-57-440-516/318-as melléken Illés Péternénél 2015. június 09-ig jelezze.