A témáról Jócsák Attila, a VALKON 2007 Kft. erőgép-kereskedelmi vezetője beszélt részletesen a 2024-es PREGA Konferencia és Kiállításon.

Mint elöljáróban elmondta: a VALTRA traktorok kizárólagos magyarországi forgalmazójaként a márka precíziós megoldásait tudják ajánlani az ügyfeleknek. Ezek a jelenleg ismert precíziós technológia teljes vertikumát felölelik. Van néhány olyan elem, amit csak a VALTRA tud, ezek mind saját fejlesztések: az Auto U-Pilot, a táblavégi forduló automatika, az Auto Turn - forduló, TASK Doc felhőalapú feladatkezelő, és a mobilinternet-kommunikáció FMIS-szoftverrel.


A szintén a cég által forgalmazott FJ Dynamics automata kormányzás bármilyen traktortípusba beépíthető utólagosan is, de emellett még számos olyan technológiai megoldást kínál a gazdáknak a VALKON 2007 Kft., melyek révén traktorunk "okosabbá" válhat, legyen az bármelyik típus is. Részleteket az alábbi videóból tudhatsz meg!

Még több interjút, tudósítást itt találsz a PREGA 2024 konferenciáról. A PREGA előadásairól készült videók pedig visszanézhetők az Agroinform YouTube csatornáján.

Indexkép: VALKON