Az Ivanics Motor Kft. nagy múltú üzletágat fejlesztett olyan járművek forgalmazására, amely a mezőgazdaságban dolgozók munkáját szolgálja.

A színes palettán megtalálhatók a telepi munkákhoz praktikus segítséget nyújtó 4x4-es eszközhordozóktól kezdve a kifejezetten nehéz terepre – akár szántóföldi határszemlére – szánt gazdag felszereltségű Quadok és UTV típusok.

A vadászok számára kimagaslóan változatos kiegészítőkkel kínálnak erdei utakra tervezett, vagy akár vadbehozásra is alkalmas járműveket.

A NAK Szántóföldi Napokról sem maradhattak el az Ivanics Székesfehérvár terepre termett járművei – a helyszínen pedig a kérdéseinkre Ferenczi Gyula Utility üzletág kereskedelmi vezető válaszolt.

- Milyen célokra tudtok megoldásokat kínálni a terepre tervezett járműveitekkel és milyen gépeket hoztatok a kiállításra?

- Az Off-Road szerelmesei számára ismerősen cseng a mondás:

"Ahol az épített út véget ér, ott kezdődik a mi világunk!"

Ez számunkra azt jelenti, hogy teljes körű termékkínálattal, megbízható, kimagasló ár-érték aránnyal és minden igényt kiszolgáló kiegészítő-arzenállal állunk a terepen közlekedő partnereink számára.

Ezzel azt szeretnénk nyomatékosítani, hogy a hobbi célokon túl olyan igényekre is professzionális megoldásokkal szolgálunk, amelyek a mezőgazdaságban, a vadászati hivatásban és akár az erdőgazdaságok számára is kompromisszummentes munkát tesznek lehetővé.

Tudjuk, hogy a gazdálkodók a legszélesebb felhasználási területekre keresnek eszközöket. Nem ritka, hogy egy Quadnak, vagy UTV járműnek nap közben a telepen kell helytállnia, délután a szántóföldre, vagy a kertészetbe kell vele "kiugrani" megnézni a kultúra állapotát – de este már gyakran az erdei utakon teljesít szolgálatot a vadászatban.

Olyan márkákat választottunk a palettánkra, amelyek a megbízhatóságot, magas felszereltséget és a gazdag kiegészítőket egyaránt biztosítják partnereink számára.

A NAK Szántóföldi Napokra a legkedveltebb terepes mindeneseinket hoztuk el kreatív kiegészítőkkel felszerelve.

A Kawasaki MULE munkagépek felszerelhetők például fülkével, utánfutóval, permetező szettel, boronával és számtalan más kiegészítővel. Elérhetők két kerék- és négykerék meghajtással és ezek akár olyan terepen is boldogulhatnak, ahol a terepjárók már nem tudnak elmenni.

Jellemzőik:

 • Megbízható OHV, 410 ccm-es motor
 • 181 kg terhelhetőség
 • 500 kg vontatható tömeg
 • A rendkívül tartós, acélcsövekből hegesztett létra alváz ideálisan egyesíti a merevséget és az utazási kényelmet.
 • A 16 literes benzintank nagy hatótávolságot biztosít a gazdaságos üzemű MULE modellnek.
 • Az eltávolítható első fedél alatt egy 60 literes, fedett tárolórekesz található. A fedél zárjai elérhetők az utastérből.
 • A plató méretei 1.040 x 905 x 245 mm. Szögletes és lapos, így könnyen lehet rakodni három oldalról is.
 • Az ideális beállítású első és hátsó futómű a következőket ígéri: – megnövekedett stabilitás; – jobb futómű működés, jobb csillapítás és útfelszín követés, valamint kényelmesebb utazás; – jobb visszajelzés az útról, jobb kezelhetőség.

quad

A Kawasaki quadok nagy segítséget nyújthatnak – akár egy farmergazdaság mindennapos munkáiban is

Újdonság a STELS márka

Fontos hangsúlyozni a STELS gépek esetében, hogy ezek között már találunk rendszámozható ATV járműveket is!

quad

SELS Leopard 650Y EFY – a képen látható alapfelszereltséggel a gazdálkodók egyik kedvence

A STELS ATV-k ránézésre is bizalmat ébresztenek robosztus és magas felépítésükkel, nagy teljesítményükkel. Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy máris a magyar gazdálkodók kedvencei ezek a gépek, hiszen több típusuk pályázatba is beilleszthetők, gazdag felszereltségűek és nagyon tartós, magas minőségű anyagokból készülnek.

Fontos szempont az ilyen munkagépek esetében az ár-érték arány, amely tekintetében, nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a STELS verhetetlen.

A STELS 650 YS LEOPARD ATV-k több lehetőséget kínálnak a munkára, mint versenytársai. Praktikus csomagtartó-kínálattal, fegyvertokokkal, magas ütésállóságú burkolattal, opcionális pótkocsikkal – vagy akár sószóróval, tolólappal, hóekével is felszerelhetők. Ez nem rendszámozható típus – ugyanis rendszámos kivitelként a Guepard széria áll rendelkezésre.

A STELS 850 GT Guepard ATV került bemutatásra Mezőfalván.

quad

Ez a jármű már rendszámozható kivitel, így közúton is közlekedhetünk vele.

Ennek a gépnek is igazi előnye, hogy a tulajdonos rengeteg olyan tartozék és kiegészítő közül választhat, amelyek könnyen felszerelhetők és gyorsan eltávolíthatók. Röviden és velősen: A STELS 850 GT Guepard mindig készen áll a feladatra!

A STELS márka vonzereje egyébként sokak számára az orosz tervezés, amely során a mérnökök olyan részletekre is odafigyeltek, amitől igazán hosszú távra tervezhet ezekkel a gépekkel a gazda. Ilyenek például:

 • Motor: KTM, 2 hengeres, 4 ütemű, folyadékhűtéses
 • Munkaerő: 850 CC
 • Maximális teljesítmény: 69/51 (6500) HP/KW (RPM)
 • Maximális nyomaték: 75 (5000) NM (RPM)
 • Első felfüggesztés: Független, dupla keresztlengőkar, rugóhidraulikus lengéscsillapítókkal, lökete 185 mm
 • Hátsó felfüggesztés: Független, dupla lengőkar, rugóhidraulikus lengéscsillapítókkal, lökete 180 mm
 • Első fék: Tárcsás hidraulikus
 • Hátsó fék: Tárcsás hidraulikus
 • Üzemanyagtartály: 30 L

Az aktuális pályázatok kapcsán is állunk a gazdálkodók rendelkezésére, keressék bizalommal szakembereinket!