A dél-koreai Daeguban található Daedong Industrial Co, Ltd. több mint 70 éve világszerte vezető szerepet játszik a Magyarországon a Készenlét Zrt. által is forgalmazott KIOTI traktorok fejlesztésében és tervezésében. Daedong Industrial Co., Ltd. szorgalmasan dolgozik termékek magas színvonalú fenntartása és javítása érdekében. Ez a tervezés, az építés és a gyártás ellenőrzésével történik az összes ágazatban és leányvállalatban.

A Daedong KIOTI Europe BV a Daedong USA, Inc. leányvállalata, és Hollandiában található, Rotterdam kikötője mellett, további értékesítési irodával Hamburgban, Németországban. Európában 30 országban vannak jelen KIOTI értékesítők. A KIOTI ma az Európában a kompakt traktorok egyik legismertebb márkája.

Magyarországon 2014 óta a pápai székhelyű KÉSZENLÉT ZRT végzi a KIOTI traktorok forgalmazását, alkatrész és szerviz ellátását, és a beüzemelést. A traktorokhoz széles skálán kapcsolhatók különböző gyári Kioti munkaeszközök pl. homlokrakodók, talajmarók, fűnyírók, árokásók, illetve egyéb eszközök. (tolólap, ágaprító, sószóró, rézsű kasza) Ezek kifejezetten népszerűek az állattartó vegyes-gazdaságok, az önkormányzatok, a kommunális munkákat végzőknél, illetve a kertészeti és szőlészeti munkáknál.

A közelmúltban már bemutattuk a KIOTI traktorcsalád típusait s néhány alapvető tulajdonságait. Most pedig ismerkedjünk meg azon két típussal, melyek jelenleg a legkeresettebbek közé tartoznak Magyarországon, köszönhetően a kormány által újra indított Magyar Falu Program – Közterület karbantartását Szolgáló Eszközbeszerzés – címen futó alprogramnak.

KIOTI DK6010 C-CH a DK családból

Állandó teljesítményt és könnyű kezelhetőséget biztosít a legkülönbözőbb célokra!

Főbb műszaki jellemzők:

 • KIOTI, 3 hengeres CRDI motor, 1826 cm3 hengerűrtartalom
 • Teljesítménye 58 LE
 • A váltója mechanikus 24X24, vagy pedig 3 fokozatú hidrosztatikus
 • Sebessége: 0,34-32,5 km/h előre illetve hátra
 • 1858 kg tömeggel rendelkezik
 • A hidraulika szivattyú kapacitása: 62,4 l
 • Hátsó TLT: 540/540E
 • Szélessége: 1596 mm, létezik keskeny nyomtávú kivitel (ROPS), 1486 mm
 • Hasmagassága: 400 mm
 • Üzemanyag tartály térfogat: 48 l

Alapfelszereltségben található a digitális műszerfal, mely kiváló láthatóságot kínál, még napos körülmények között is. Hátul 2 pár hidraulikus csatlakozóval rendelkezik.

A gyárilag szerelt klimatizált fülke, alacsony fellépési magassággal, 3 fokozatú ventilátorral, elől-hátul ablaktörlővel, 2 db munkalámpával lett kialakítva. Szintén alapfelszereltség a joystick előkészítés és a mászó fokozat, és a bi-speed kanyarodás is.

Opcióban, front és hátsó súlykészlet hozzáférhető. Továbbá a gyorscserélő rendszerrel felszerelt erős homlokrakodó a DK traktorát kompletté teszi. A homlokrakodó 168 cm-es kanállal rendelkezik, emelőkapacitása 1285 kg.

A homlokrakodót a joystick működteti. Opcionális az első hidraulikus függesztőkar és a front TLT felszerelése.
RX 7330 C-PC az RX családból

Az RX 7330-ról szóló videó az alábbi linken tekinthető meg!
Ez egy igazi mindenes! Szántóföldi munkákra, gyümölcsösökbe, állattartó telepek ellátására és nagyobb területtel rendelkező önkormányzatok számára ideális megoldás.

Főbb műszaki jellemzők:

 • Deadong (TIER4) CRDI 4 hengeres motor, 2435 cm3, 73 LE-vel
 • A váltója mechanikus vagy pedig elektrohidraulikus, 24x24 fokozat.
 • Sebessége: 0,17-38 km/h, előre és hátra is.
 • 2800 kg-os tömeggel rendelkezik. A hidraulika szivattyú kapacitása: 72,8 l.
 • Hátsó TLT: 540/540E
 • Teljesítménye: 52,3 LE.
 • Szélessége – 1960 mm, magassága – 2655 mm, hasmagassága – 440 mm.
 • Üzemanyag tartálya 95 l-es.
 • Max. emelési képessége: 2256 kg.

Alapfelszereltségében megtalálhatók a következők: mászó sebesség fokozat, automata TLT, ECO jelzés, TLT vezérlő egység, kézi kuplung (PowerShuttle), klimatizált fülke, nyitható hátsó és oldalsó ablakok.
Továbbá egykaros joystick kiépítés a homlokrakodó üzemeltetéséhez, középső hidraulika csatlakozással.

Opcióban elérhetőek a mellső és hátsó pótsúlyok. A légrugós ülés. A légfék szett az automata vonófejjel. Az úgynevezett kanyar kontroll., mely az éles fordulók során automatikusan lecsökkenti a motor fordulatszámát.
És ne feledkezzünk meg a gyári homlokrakodóról, mely univerzális gyors csatlakozási rendszerrel van szerelve. A kitámasztó lábak segítségével a gépkezelő a gémet egyedül is könnyedén le- és felveheti. A kanál szélessége 2082 mm, emelőkapacitása 1299 kg.

A fentebb említett sorozatoknál a jellemzők említése messze nem teljeskörű, hiszen számos egyéb alapfelszereltség és opció áll rendelkezésre, hogy a traktor minél jobban megfeleljen az ügyfél igényeinek. Az általunk forgalmazott és szervizcsapatunk által, gyári alkatrészekkel és anyagokkal szervizelt járművekre 24 hónap üzemóra korlát nélküli, illetve a hajtáslánc elemeire 60 hónap vagy 3000 üzemóra garanciát vállalunk. A traktorokat hatósági műszaki vizsgával ellátva, beüzemelve, az ügyfél telephelyén adjuk át!

 

A Készenlét Zrt. bízik abban, hogy ezeket a megbízható, jó minőségű és alacsony fenntartási költségű traktorokat egy magas színvonalú szervizháttérrel és gyors, pontos szervizszolgáltatással, alkatrészellátással, sikerül minél több helyen meghonosítani.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

 

8500 Pápa, Mozsár u. 14.
Tel: +3689510180
Web: keszenlet.hu
Termék referens: Goór Sándor
Tel: +3630280 6822
E-mail: goor.sandor@keszenlet.hu