Az új név tartalmazza a TH betűket utalva a „telehandler” kifejezésre, a számozás pedig a gép kulcsfontosságú jellemzőit rejti. A betűk és a számok kombinációja gyors és könnyű termékazonosítást tesz lehetővé, ami a New Holland termékek ismertető jegye.

TH

A TH teleszkópos rakodó modellek új formatervezésének világossárga színe teljesen beleillik a New Holland betakarítógépek családjába

A TH teleszkópos rakodómodellek új formatervezésének világossárga színe teljesen beleillik a New Holland betakarítógépek családjába, az alsó részének új, sötétszürke színe egyfajta erőt és szilárdságot közvetít. A vezetőfülke belsejében a vezetőülés megújult.

“A TH modellek bővített szériája testre szabott megoldásokat kínál különböző gazdálkodási tevékenységekre. A széria legalacsonyabb szintjét az S verzió képviseli, legmagasabb szintjét pedig a nagyüzelmi állattartó telepek és vállalkozók, illetve biomassza telepek számára ideális Elite verzió" – tájékoztat Sean Lennon, traktorokért felelős vezető.

TH

Az Elite verzió a nagyüzemi állattartó gazdaságok és vállalkozók illetve biomassza telepek részére készül

Bővített kínálat a különböző mezőgazdasági tevékenységek speciális követelményeinek kielégítésére

A TH széria kibővült, 6 modellből és 14 verzióból áll. A széria legalacsonyabb szintje az S verzió, képviselői a TH 6.32 és a TH 7.32 elnevezésű gépek. Nagy teljesítményű, 133 lóerős motor hajtja őket, a kis beruházások egyszerű igényeinek kiszolgálására alkalmasak.

A Classic verzió hat, hét és kilenc méteres modellekből áll; ezek a gépek kisméretű állattartó telepek és gazdasági udvarok számára ideálisak. Jellemzőjük a korlátozottan önzáró differenciálmű a hátulsó tengelyen, nehéz munkakörülmények közötti munkavégzés teljesítményének növelése érdekében; a változtatható folyadékszállítású hidraulikus szivattyú és a reverzibilis módra alkalmas hűtőventilátor annak érdekében, hogy a munkavégzés egész nap hatékony legyen.

TH

A TH széria kibővült, 6 modellből és 14 verzióból áll

A Plus verzió állattartó telepek és vegyes gazdálkodások számára jó választás. Kényelmi jellemzői a légrugós felfüggesztésű vezetőülés, a teleszkópos kormányoszlop és a HVAC rendszer (hűtő, szellőztető és légkondicionáló rendszer). A hidraulikus gyorscsatlakozó könnyűvé és gyorssá teszi a munkaeszközök közötti váltást, a vezetőfülke hátulsó világítása gondoskodik a sötétedés utáni munkavégzés biztonságosságáról.

TH

A széria legmagasabb szintjét Elite verzió képviseli

Az Elite verzió a nagyüzemi állattartó gazdaságok és vállalkozók illetve biomassza telepek legjobb választása. Jellemzője a 146 lóerős motor és egyéb fejlett funkciók, mint pl. a hidraulikus nyomáskioldó, a fűthető légrugós felfüggesztésű vezetőülés beépített ellenőrzőfunkcióval, a vezetőfülke hátulsó világítása illetve a munkaterület megvilágítása azért, hogy a termelékenység még sötétedést követően is a lehető legnagyobb legyen.

Az új elektromos modulációs sebességváltó finom kapcsolást tesz lehetővé

A TH széria modelljeinek jellemzője a teljesen új elektromos modulációs sebességváltó, amely finom kapcsolást biztosít. Az S és Classic modellek 4x3 verziója javítja a lejtőn haladást harmadik fokozatban illetve a szilázzsal végzett munkát második fokozatban. A Plus és az Elite modelleken a 6x3 verzió két előre / hátra üzemmódot kínál, ami könnyebb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé, illetve vonulási, közúti üzemmódban a sebességváltás automatán működik. Az Elite modellen a shift és a shuttle üzemmódok is automatikusan kapcsolhatók, tovább javítva a munkavégzés minőségét.