Homlokrakodók

A kis méretű rakodógépek kategóriája tovább bővül olyan kompakt, mégis kényelmes és jól használható gépekkel, amiket akár egy B+E jogosítvánnyal rendelkező kezelő magával tud szállítani egy utánfutón. Akiknek sokat kell utazni a munkájuk elvégzéséhez, nagy segítség lehet ez a megoldás. A kicsi önsúly ellenére 1,36 tonnás emelési képességgel rendelkezik a rakodógép, aminek a mozgatásáról egy 35 kW/47 LE teljesítményű Yanmar motor gondoskodik.

Sokan elgondolkodtak már rajta, hogy mivel lehetne csökkenteni az üzemeltetési költséget egy rakodógép esetében. A KRAMER egy olyan megoldást kínál, amivel a költségek mellett a károsanyag-kibocsátás is drasztikusan lecsökkenthető. Ezek megoldására kínáljuk a teljesen elektromos működésű, KL25.5e típusnévre hallgató homlokrakodónkat. A hidraulikáról és a hajtásról is egy-egy elektromotor gondoskodik, amik mellé egy nagy kapacitású akkumulátor és integrált töltő társul.

A rakodógép képes 5 órán keresztül folyamatosan dolgozni, mindenféle motorzaj és szennyezés nélkül.

rakodó

Tekintse meg és próbálja ki Kecskeméten, majd kérje AKCIÓS ajánlatunkat!

A nagy méretű homlokrakodók piacára pedig egy igen nagy testű, 4,8 tonna maximális emelési képességű és több mint 11 tonna önsúlyú homlokrakodóval rukkoltak elő. Akik nagy termelékenységben gondolkodnak, azoknak  tökéletes választás lehet a 115 kW/156 LE teljesítményű motorral és 180 liter/perc sebességű hidraulikával szerelt homlokrakodó.

11 tonna önsúly, 4,8 tonna maximális emelési képesség

Teleszkópos rakodógépek

Az idei évben megújuló gépekben megmaradnak a már sokat bizonyított és jól szolgáló Kohler és Deutz erőforrások, amik további változtatáson esnek át, hogy megfeleljenek a Stage V emissziós előírásoknak. Ez bizonyos modelleknél egy részecskeszűrő beépítésével valósul meg, aminek köszönhetően továbbredukálódik a károsanyag-kibocsátás.

A kabinnál további kényelmi opciók lesznek elérhetőek, aminek köszönhetően a kezelők mindennapi munkavégzése még komfortosabb lesz. Elérhető lesz a középméretű kategóriánál egy magasított fülke, amivel magasabban ül a kezelő, jobb rálátsa lesz a gép környezetére, munkájára.

A jól ismert fokozatmentes hidrosztatikus hajtás megmarad minden rakodóban. A precíz munkavégzés plusz egy kormányzási móddal egészül ki, amivel egy tetszőleges szögben le lehet fixálni a hátsó hidat és kerekeket, az első tengelyt ettől függetlenül lehet irányítani.

Ennek a kormányzási módnak köszönhetően könnyebb a munkavégzés a falak mentén vagy oszlopok környezetében.

A 11 modellből álló teleszkópos rakodógép kínálat közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelő méretű és teljesítményű telephelyi mindenest. Indulva a 2,7 tonna emelési képességű rakodótól egészen az 5,5 tonnásig, valamint 6 méteres gémmel szerelttől a 9 méteresig. Természetesen az emelési képességgel egyenes arányban nő a hidraulika és a motor teljesítménye is.

Egy részecskeszűrőnek köszönhetően tovább redukálódik a károsanyag-kibocsájtás.

Az akció keretin belül:

A kompakt méretű KT276 típus most kedvező áron, 60.000 EUR+ÁFA alatt elérhető. A rakodógép minden kényelmi és rakodást segítő funkcióval fel van szerelve, mint például klíma, légrugós kezelőülés, gém lengéscsillapítás, ventilátor visszaforgató és még sok más extra. A fokozatmentes váltó segítségével 30 km/h sebességig tud a kezelő felgyorsulni váltás nélkül.

Részletes ajánlatért keresse a Valkon 2007 Kft. területi képviselőit.

KRAMER

30 km/h sebességig gyorsulhatunk fel váltás nélkül.

További információt a Kramer megújult rakodóiról itt talál.