A digitális mezőgazdaság segítségével a termelők megalapozottabb döntéseket hozhatnak, maximalizálva a megtérülést minden egyes hektáron. Hogyan? A kritikus termőtábla adatok zökkenőmentes gyűjtése, tárolása és megjelenítése segítségével. A hozamot optimalizáló és a profitot maximalizáló agronómiai döntések hatásának figyelemmel kísérésén és mérésén át. Ezek a végeláthatatlan folyamatok egyetlen felületen állnak össze: ez pedig a FieldView.

mezőgazdaság

A digitális mezőgazdasággal a termelők megalapozottabb döntéseket hozhatnak, maximalizálva a megtérülést – fotó: Bayer Crop Science

Mi is az a FieldView?

A FieldView a digitális gazdálkodás globális platformja, amelyet a világ minden táján tevékenykedő gazdálkodók igényeire hoztak létre. A termőtábla adatok létfontosságú rétegeinek összegyűjtését követően azok bármikor, bárhonnan elérhetők. A FieldView az összetett műholdas felvételek, adatgyűjtés és elemzés révén javítja a termőtáblákról rendelkezésre álló információkat.

Szűrje meg az egyes adatrétegeket, ezáltal pedig nyerjen értékes betekintést és hozzon tényeken alapuló következtetéseket! Tudja meg, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy minden egyes hektár még jövedelmezőbb legyen - mindezt egy egyszerű és intuitív felület segítségével, amelyet gyakorlatilag bárhonnan elérhet, a munkagép fülkéjétől az irodáig!

Az adatok hatalma – Önnek dolgozik

A FieldView-nál minden a gazdálkodók támogatásáról szól. Munkájukat szakértői csoport segíti, együtt tesztelnek, tanulnak és törnek előre a technológia terén.

Mit tud a FieldView?

  1. Az összes adatot egyetlen helyre gyűjti össze. A FieldView segítségével könnyedén gyűjtheti, tárolhatja és láthatja át a termőtábla adatokat az egész szezonban, az Ön által választott munkagép fülkéjében felszerelt hardverrel, a FieldView Drive eszközzel, amely a munkagép CAN diagnosztikai port-jához csatlakoztatva rögzíti mind a gépi, mind a termőtábla adatokat.
  2. Szerezzen értékes termőtábla adatokat! Derítse ki, melyik a legjobb vetőmag hibrid, vetési stratégia, tőszám, tőtávolság, stb.
  3. Optimalizálja a bevitt adatokat! Használja a kapott adatokat kézi és automatizált kijuttatási tervek létrehozására!

precíziós gazdálkodás

Tudja meg, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy minden egyes hektár még jövedelmezőbb legyen – fotó: Bayer Crop Science

Az idényről-idényre történő javításokkal javulnak eredményei

A FieldView egész évben segítségére lesz, hogy idényről-idényre egyre jobb gazdasági módszerekkel dolgozhasson. A megbízhatóan összeállított korábbi adatokon keresztül összehasonlíthatja jelenlegi tevékenységét a korábbi szezonok eredményeivel. Értékelje döntéseit és finomítsa tevékenységeit a FieldView segítségével.

precíziós gazdálkodás

Az élőben összeállított térképek ​mind a vezetőfülkébe, mind az okostelefonra / táblagépre felkerülnek – fotó: Bayer Crop Science

Nehézséget okoz egyszerre több termőtábla figyelése?

A FieldView távoli elérést biztosít, amely értékes lehetőség Önnek és munkatársainak arra, hogy a termőtábla-adatokat egy pillanat alatt felmérje és azokra arra azonnal reagáljon. ​Az élőben összeállított térképek ​mind a vezetőfülkébe, mind az okostelefonra / táblagépre felkerülnek. ​A különféle kijuttatási tervek ​hasznosak lehetnek a vetőmag vásárlás és az inputok optimalizálásához. Valós időben nyomon követheti gazdaságát, és elemezheti a kijuttatási tervek eredményességét. Az átfogó ​termőtábla egészség állapot felvételek ​jól jönnek, ha a beavatkozások eredményeit szeretné megjeleníteni. Betakarításkor ezek az ​összefoglaló jelentések ​azonnal elérhetők az eszközökön, és a ​hozamtérképek a​ korábbi adatokat is megjelenítik.

A jókor hozott helyes döntések ​biztosítják a haszonnövények jövőjét. Ahogy a növény növekszik, Ön szorosan nyomon követheti a fejlődő területeket az esetleges hiányosságok megelőzése érdekében.

Egy esetleges fertőzés a termőtábla egészség állapotát mutató térképen egy kis piros ponttal kezdődhet, és ha nem ügyel rá, akkor nagyobb területet is érinthet. Ezt pedig a végeredmények is tükrözni fogják. ​A FieldView időben jelzi, ​mikor és hol kell lépéseket tenni a gazdaságot fenyegető potenciális kockázatok minimalizálása érdekében. Kövesse figyelemmel ezt a terméket, amely forradalmasítja a gazdálkodást, és a mezőgazdaság jövőjét jelenti!