A PREGA Konferencia és Kiállítás főtámogatója a kezdetek óta az AXIÁL Kft., ahogyan 2023-ban is.

A PREGA első napján, február 8-án Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. ügyvezető-tulajdonosa vesz részt egy panelbeszélgetésben a délelőtti plenáris keretében 9 óra után, közvetlenül a megnyitót követően. A beszélgetésben a magyar agrárium meghatározó vezetői fognak részt venni, és a fókuszban a hatékonyság, a precíziós mezőgazdaságés az agrárdigitalizáció nyújtotta lehetőségek állnak majd.

A PREGA második napján, február 9-én az alábbi programokkal készül az AXIÁL Kft.:

AXIÁL workshop

Február 9., 9:00: „Megoldások az Axiál Kft-től a mezőgazdaság digitalizációjára" – Okvátovity István, térinformatikus fejlesztő, AXIÁL Kft. és Mesterházi Péter Ákos, precíziós gazdálkodási csoportvezető, AXIÁL Kft.

Az AXIÁL idén is izgalmas kiállítással készül a PREGA-ra – Fotó: Agroinform

A workshop lehetőséget ad arra, hogy az AXIÁL leendő és jelenlegi partnerei első kézből ismerhessék meg az AXIÁL megoldásait. A résztvevők gyakorlati kérdéseikre is választ kaphatnak majd, lehetőség lesz a kötetlen, szakmai beszélgetésre. Okvátovity Istvánt a 2022-es PREGA-n személyes is megkérdeztük, hogy vajon nő-e a hozam a helyspecifikus gazdálkodással, és kinek éri meg az adatokkal való zsonglőrködés. Hogy mit válaszolt, az kiderül a vele készült interjúból. Ha kíváncsi vagy, mi történt azóta, gyere a workshopra!

Szántóföld szekció IV. – Növényvédelem és öntözés

Február 9., 11:00: Evolúció a növényvédelmi eszközparkban: nagy visszatérők és innovatív újdonságok, egyetlen komplex rendszerben – Mesterházi Péter Ákos, precíziós gazdálkodási csoportvezető, AXIÁL Kft.

Szántóföld szekció V. – Precíziós sikertörténetek

Február 9., 12:45: Sikertörténet a gyakorlatból: egy megvalósult precíziós pályázat – Szabó Péter Bence, precíziós gazdálkodási szakértő, területi képviselő, AXIÁL Kft.

Már csak néhány napig vehetsz kedvezményesen jegyet!

PREGA – Precíziós Gazdálkodási Konferencia és Kiállítás 2023

Időpont: 2023. február 8-9.
Helyszín: Aquaworld Kongresszusi Központ, Budapest

Program és jegyvásárlás: www.prega.hu

PREGA

Kiállító partnereink:

ABZ Drone Kft., Agreena Aps, Agro Aim Hungária Kft.,  Agrofeed Kft., AgroVIR, Agro-Way Agricultural Multirotor Hungary Kft., Altoterra Kft., Avansys Consulting, Axiál Kft.Bayer Hungária Kft., Bloomair Service Kft., Creatiger Kft., DAS-GEOD Kft., Delta Systems Kft., Duplitec Kft., eKözig Zrt., Eurosmart Kft., FMC-Agro Hungary Kft., GDi Magyarország Kft., GrECo Hungary Kft., HÁRI TECH Kft., HRP Europe Kft., I.S.M. Technology Kft., Kertcenter Kft., KITE Zrt., Metos Magyarország Kft., Mobil Technolgy Kft., Omikron Informatikai Kft., PlantaDrone Kft., Precision Planting LLC, Senit Kft., STRAUTMANN Kft., STUDIUM GROUP 2020 Kft., Syngenta Magyarország Kft., T-Markt Kereskedőház Kft., Tomelilla Kft., Vaderstad Kft., Valkon 2007 Kft., VulcanAgro Kft., WAE (Isuzu), WohnderDrone Kft.