2020. november 4-én délelőtt 10 órától várnak minden kedves érdeklődőt – élő bejelentkezéssel az AXIÁL Kft. Facebook csatornáján!

A szántóföldeken lassan a munkák végére ér mindenki, és ismét több figyelmet tud szentelni a legújabb trendekre, fejlesztésekre. Tudjuk, hogy eddig hiába is szerettünk volna beszámolni a legújabb megoldásokról, innovációkról, a dolgos mindennapok nem tették volna lehetővé, hogy ezek az információk elérjenek az érdeklődőkhöz.

Mostanra viszont elérkezettnek látszik az idő, hogy az AXIÁL beszámoljon legújabb precíziós megoldásairól! A precíziós csoport kollégái folyamatosan dolgoznak azon, hogy a Vantage szolgáltatással, a Trimble Ag szoftverével és az általuk fejlesztett mAXI-MAP szoftverrel adatból értékes információt lehessen szolgáltatni és ezek révén segítsék a partnereket hatékonyabban, gazdaságosabban és környezetkímélőbben gazdálkodni.

E webkonferencia keretében élő adás keretében mutatják be, hogy milyen szolgáltatásokkal állnak partnereik rendelkezésére, és hogyan működik a precíziós gazdálkodást támogató hátterük.

precíziós gazdálkodás

Program:

• Innovatív megoldások az AXIÁL Kft. gépkínálatában – körkép – 4 téma 5-5 percben

• Aktuális szakmai kérdések – a talaj savanyodás kapcsán – a Carmeuse Kft. szakmai előadása 15 percben

• Módszerek és szoftverek a szakszerű helyspecifikus gazdálkodásért. Adattól a kijuttatási tervig – Adatgyűjtés, térképezés, elemzés, zónalehatárolás – Az AXIÁL Kft. gyakorlati workshopja

A konferencia keretében lehetősége nyílik, hogy a szakértők megválaszolják az Ön kérdéseit is! Kérjük, ezeket küldjék el a szervezőknek az alábbi linken található űrlap kitöltésével a konferencia kezdetéig. Ha menet közben merül fel kérdés, akkor a Facebook élő bejelentkezésnél kommentben oszthatják meg ezeket, amelyre az előadók még akkor válaszolni fognak!

További információért kattitson ide!