A 2019-es AGROmashEXPO-n az Invest Kft. szinte teljes palettáját bemutatta, melyeket a cég ácsi telephelyén személyesen is kipróbálhatnak a gazdák.

Legkisebb erőgépük a modern, gyors és kompakt megoldásokat tartalmazó, 35-55 lóerővel rendelkező X2 széria, amely higt-tech Yanmar TNV négyhengeres, 2189 cm3-es motorral üzemel. A Yanmar motorok új generációja nagy teljesítményt, takarékosabb üzemanyag-felhasználást, alacsony zajszintet, magasabb nyomatékot és kisebb károsanyag-kibocsátást biztosít.

Az X4 sorozat erőgépei a 60-tól a 105 lóerős modellekig elérhetők. A könnyű és erőteljes traktorcsalád nagyobb termelékenységet és sokoldalúságot biztosít a földeken. Az X4 széria gépei ideálisak az ágyáselőkészítő munkálatokra, így a szántásra, talajmarásra és boronálásra. Ezek a munkálatok stabilitást és erőt igényelnek, ugyanakkor elengedhetetlen elvárás a gépek mozgékonysága a szűk sortávolságú gyümölcsösökben.

Ennél a típusnál külön szegmensbe sorolható a 70-től 110 lóerőig elérhető X4F traktor, ami kiváló társ a gyümölcsösökben. A X5 széria erőgépei 90-110 lóerősek, melyeket 3600 cm3-es Tier4-s turbófeltöltős Deutz dízelmotor hajt. A McCormick ezen típusa kiemelten jó ár-érték arányt képvisel.

Mccormick

Az Invest Kft. ácsi telephelyén a felvonultatott gépeket személyesen is kipróbálhatják a gazdák

Az X6-os modell 110-140 lőerős tartományban érhető el jól bevált Iveco FPT motorokkal. Az X7  típus 150-210 lóerejével már szintén sokat bizonyított az Iveco FPT 6728 cm3-es motorokkal.

A McCormick zászlóshajója az X8 sorozat, amely három modellt kínál 264, 286 és 310 lóerő teljesítménnyel.

Mindegyikük hathengeres Iveco motorral, eVGT elektronikusan vezérelt, változtatható geometriájú turbófeltöltővel és SCR utóégető rendszerrel szerelt, melyekkel teljesíti a Tier4Final kibocsátási norma feltételeit. Az X8 sorozat tagjai az új VT-Drive négy tartományos, fokozatmentes váltóval készülnek.

A kivitelezésnél a kényelem is fontos szempont volt: az igényes, egész nap a gazdálkodással kapcsolatos munkákat végző ügyfeleknek tervezték ezt a modellt, figyelemmel az elektronikus funkciók által biztosított lehetőségekre és a jövőbeni technológiák felhasználási módjára.

McCormick

A McCormick zászlóshajója az X8 sorozat

A holnap kihívásainak megfelelően az X8 széria kiváló minőségű eszközöket kínál a kezelőnek:

  • személyautó stílusú motorháztető és sárvédők,
  • teljesen áttervezett Premiere Cab fülke ergonomikusan elrendezett, könnyen használható vezérlőelemekkel a négylépcsős VT-Drive sebességváltóhoz,
  • egy DSM érintőképernyős monitor,
  • nagy teljesítményű hidraulikarendszer 212 l/min maximális kapacitással és maximum tíz elektrohidraulikus távvezérlésű szeleppel,
  • erőteljes Iveco Fuel Efficiency motorok, amelyek az X8.680 modellnél 310 LE teljesítményre képesek.

Az Invest Kft. országosan már hat telephellyel büszkélkedhet, ahol nemcsak az új gépek érhetők el, de a szervizellátás is folyamatos. Alkatrészeik 24-48 órán belül Magyarországra érkeznek, közvetlenül a gyártótól.