A vezetőállásos gép immár az ötödik és egyben a legkisebb modell ebben a kategóriában, maximális munkakomforttal és biztonsággal.

rakodógép

Case TL100 mini gumihevederes rakodógép – fotó: www.casece.com

Növekvő igény a kisebb gépekre

A vezetőállásos mini gumihevederes rakodók piaca várhatóan exponenciálisan fog növekedni a következő tíz év során, mivel egyre nagyobb igény mutatkozik nemcsak a belső munkálatok gépesítésére, de a kertépítés vagy fák eltávolítása és minden más olyan munkák iránt is, amelyeknél például a meglévő gyepfelületen kell közlekedni anélkül, hogy kárt okoznának.

Feltétlenül meg kell még említeni a mezőgazdaságot, ahol alacsony és szűk kapuzatú gazdasági és állattartó épületek vannak, vagy akár a faiskolákat, dísznövénykertészeteket stb., ahol egy ilyen könnyű, kisméretű gépre nagy szükség lehet.

A Case Construction Equipment a fenti igények kielégítésére alkotta meg a TL100-ast, amely 450 kg névleges teherbírással rendelkezik (35 százalékos billenőterhelés), és számtalan tartozékkal és prémium funkciókkal lesz elérhető.

A kompakt méret, a könnyű szállíthatóság és a kiváló tartozékkompatibilitás miatt ez a gép meghatározó gyártmánya lesz a termékcsaládnak és az értékesítésnek is.


A 25 lóerős Case TL100 hidraulikus vezérléssel és nagy teljesítményű, szabványos segédhidraulika-beállítással (50 liter/perc és 186 bar) rendelkezik, amely kiváló teljesítményt biztosít. Az eszközök és tartozékok a Common Industry Interface (CII) interfészen keresztül csatlakoztathatók, amely kompatibilis a legtöbb nagy MTL-gyártó tartozékával.

A Case SiteWatch telematikai előfizetéssel minden géphez ötéves telematikai előfizetést kapnak az ügyfelek, ezzel egy olyan támogatást is biztosítva, amely mindig csak egy telefon- vagy táblagéptávolságban van. Ezeknek a technológiáknak a kompakt és szubkompakt gépek tulajdonosai számára alapfelszereltségként való elérhetővé tétele egy újabb szintre emeli a flottakezelési lehetőségeket, és megnyitja a kapcsolatot a Case-kereskedőjükkel való mélyebb, együttműködő szerviz- és támogatási kapcsolat előtt.

rakodógép

ra

Természetesen nemcsak az építőiparban vagy kertépítőknél lehet favorit az új mini rakodógép – fotók: www.casece.com

A vadonatúj Case TL100 opcionális felszerelései közé tartozik majd a 14 tűs első elektromos csatlakozó, külön hidraulikus olajkörrel, többféle gumiheveder-szélességet, kiegészítő ellensúlyokat, környezetbarát hidraulikaolajat és többféle kanálválasztékot tartalmazva.

A Case TL100 MTL 2023 második felében kerül a kereskedésekbe.

Forrás: www.casece.com