A magyar gazdálkodók előszeretettel választják a megbízható KERTITOX permetezőket. Azonban nemcsak itthon és a szomszédos országokban képviselnek értéket a kft. termékei. A Farmgép 10 éve van jelen az angliai piacon, gépeik a szigetországban mára keresett mezőgazdasági szereplők lettek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy tavaly a korábbi évekhez képest jelentősen megnőtt az angol farmerek igénye a permetezőkre.

Csúcsminőségű permetezőgépek hazai áron!

A cég egyik csúcskategóriás terméke a KERTITOX 4200 literes vontatott permetező. Nagy érdeklődés övezi, ami nem is csoda, hiszen egyszerűen használható és a legmodernebb biztonsági funkciókkal rendelkezik. Tartálya formatervezett, stílusos. Alváza nagy teherbírású. Alacsony súlyponttal tervezett, így kompromisszumok nélkül nyújt kiemelkedő stabilitást a szántóföldön. Erős, 40 km/óra-s kormányzott BPW futóműve és kombinált lengéscsillapítása végett kiváló stabilitással rendelkezik. Automatikus kormányzás-rendszere minimálisra csökkenti a taposási károkat. Az új generációs FG szórókeret kiváló stabilitást nyújt: a terepkövető felfüggesztés és az egyedülálló legyezőmozgás-csillapító rendszer biztosítja mindezt. Keretnyitása hidraulikus 12 és 24 méter szélességben. A fúvókák teljesen védettek a felverődések ellen. Az összes mozgó és csukló pont csapágyazott, zsírozószemes kivitele hozzájárul hosszú, problémamentes élettartamához.

Csúcsminőségű permetezőgépek hazai áron!

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb permetezéstechnikát a FarmGép kínálatában!

(A Farmgép az általa gyártott gépekre 12 hónap garanciát vállal. Egy év teljes alkatrész garancia, 24 hónap garancia az összes Farmgép fémrészre. A garanciális feltételek a megrendelőnek átadott gépkönyvben foglaltak szerint érvényesek.)

Elérhetőség:
Farmgép Fejlesztő- és Gépgyártó Kft.
4031 Debrecen, Szoboszlói út 50.
Telefonszám : (0036)52-458-754
Telefonszám : (0036)52-454-120

Fax: (0036) 52-458-930
Email: kertitox@farmgep.hu
Honlap: www.farmgep.hu