A jól ismert traktor- és munkagép-portfólió felvonulása után új színfolt is megjelent a palettán egy Faresin teleszkópos rakodógép formájában, amely aktívan kivette a részét a show-ból.

Vajon mi juthat a gazdálkodók eszébe, ha megkérdezzük, hogy milyen egy férfias traktormosás?

Egy biztos, hogy a Dorker által bemutatott vicces, mégis rendkívül hatékony módszer nem sok termelőnek jutott volna eszébe válaszként!

A nap talán legizgalmasabb programja a Deutz-Fahr Traktorverseny volt, amely futam során Megyesi Ákos profi traktoros, Deutz-Fahr nagykövet állt ki Ranga László profi rally autóversenyzővel szemben. A versenyjárművek erőfitogtatása után mindkét pilóta Deutz-Fahr traktorba pattant és kezdetét vette a gyorsasági-, valamint az ügyességi verseny. A futamról élő videót is készítettünk, nézzük meg újra:

A show után következett a gyakorlati, szakmai gépbemutató, amelyet egy közeli szántóföldi kisparcellán rendeztek meg. A bemutatón szereplő gépkapcsolatok munkája után a gazdálkodók kipróbálhatták a traktorokat és az eszközöket is.

A Dorker bemutató középpontjában Megyesi Ákos Deutz-Fahr nagykövet koromfekete 9340-es Warrior traktorja állt – a gazda pedig minden érdeklődőnek szívesen átadta a kormányt, hogy minél többen megtapasztalhassák a Deutz-Fahr vezetői élményt.

Ákossal készített exkluzív, élő interjúnkat – és egyben a szántóföldi bemutató pillanatait – utólag is megnézhetjük:

Lovas bemutatóval, családi programokkal, és kötetlen szakmai beszélgetésekkel végződött a nap, ám a rendezvény zárása után sem állt meg a munka a Dorkernél! Őszi akciókkal és óriási raktárkészletekkel készült fel a társaság a szezon második felére.