A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A vállalat alapítása óta minőségi termékeket forgalmaz, és biztos háttérszolgáltatást nyújt. A cég minden méretű mezőgazdasági vállalkozás részére kínál a növénytermesztéshez és állattenyésztéshez szükséges gépeket – olvasható a cég közleményében.

Pöttinger

A Pöttinger 145 évnél is nagyobb múltra tekint vissza a mezőgazdasági gépek piacán

A Pöttinger, hagyományos osztrák családi vállalat, amely 145 évnél is nagyobb múltra tekint vissza a mezőgazdasági gépek piacán, ezen belül is a szálastakarmánybetakarítás technika területén, most Magyarországon a Magtár Kft. képviseletében az eddigieknél sokkal erőteljesebben jelen lesz.

A cég mindig az értékteremtő, megbízható, sikeres partnerségeket kereste. Így jött létre ez az együttműködés a két vállalat között. A Magtár Kft., a Pöttinger prémiumkategóriás szálastakarmánybetakarító gépek forgalmazásán túl, a szerviz és az alkatrészellátás hátterét is biztosítja.

Pöttinger

A PÖTTINGER IMPRESS körbálázót az AgrárgépShow-n és az AgromashExpón is kiállítják

A legújabb innovációt jelentő, 12 szabadalmi megoldást tartalmazó PÖTTINGER IMPRESS körbálázót 2019. január 23-26. között, személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. standján az AgrárgépShow, illetve az AgromashExpo keretein belül.