A LEMKEN ekék sokat bizonyítottak már a hazai kötöttebb területeken is, szinte minden felhasználó maximális elégedettséggel beszél róluk, élettartamuk, munkaminőségük élvonalbeli.


Az apróhirdetések között számos eladó használt példányt találunk, melyek közül a népszerű egykori EUROPAL egyik modelljét emeltük ki.

Teljesen kijavított állapotban, azonnal munkára fogható. Törés- és hegesztésmentes. Széles kerekű és hevederes traktorokkal is használható, mert átszerelhető tarlónjáró kivitelűre is.

Europal

Az olasz NARDI talajművelőgép-gyártó híres robusztus mélyszántó ekéiről. Az utóbbi években már hazánkban is elérhetők voltak termékeik, de a használtgép-piacon is lehet találni számos eladó NARDI ekét. Íme egy osztott gerendelyes, nagy munkaszélességű példány.

Nardi Atlas 6V-4/2C-CN7 váltvaforgató eke. Tarlón és barázdában járó kivitel. 5 éve nincs használatban. Azonnal munkára fogható állapotban. Jár hozzá 12 db ekevas, 12 db előtétlemez, 12 db kormánylemez, 12 db ekenád, mind új. Az előhántolók megvannak, sosem voltak használva.

Nardi

A "KÉK" ekék vonalát folytatva elmaradhatatlan a hazánkban több mint 40 éves múlttal rendelkező Rabewerk ekék (Rabe) említése, melyekből ugyancsak néhány jó állapotú Supertaube, Kranich vagy Star modell, most utóbbiból ajánlunk egy réselt kormánylemezes, toldható gerendelyes modellt.

Eladó Rabewerk Star 140 MXD IV/80-38 3+1 fejes váltvaforgató eke 80 cm hasmagassággal, 35 cm fogásszélességgel, szerkezetileg jó állapotban, részben cserére szoruló kopóelemekkel. Az ár irányár, szállítás megoldható.

Rabewerk

Az egyik legnagyobb múltú hazai mezőgazdaságigép-gyárunk több évtizedes ekegyártású múlttal rendelkezik, és a mai napig kínál ágy- és váltvaforgató ekéket a felhasználók számára, de az apróhirdetések között is számos, egész fiatal, jó állapotban lévő KÜHNE KVE váltvaforgató ekére lelhetünk.

Eladó egy 2008-as Kühne váltvaforgatós eke, keveset használt, 500 hektár van benne, kis családi vállalkozásból, hidraulikus fogásállítás, eredeti kopóalkatrészekkel, első tulaj, újszerű állapot.

Kühne

Itthon a KRONE márkanévről a gazdálkodóknak alapból a szálastakarmány-betakarító gépek jutnak eszükbe, de a nagy múltú német gyár sok-sok évtizede az ekegyártásban kezdte pályafutását, és sokáig meghatározó volt a portfólióban ez a termékkör. Még napjainkban is találni a megbízható mélyszántó KRONE váltvaforgató ekékből.

KRONE MUSTANG Krone Mustang 3+1 eke, 80 százalékos kopókkal, hidraulikus fogásállítással, előhántókkal eladó.

Krone Mustang

Ön tudta, hogy az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatába bárki főkategóriánként 10 db hirdetést adhat fel ingyenesen? Ha eddig kihagyta volna, most próbálja ki, hiszen 10 365 gazda 35 682 hirdetése nem tévedhet!