A 35. AGROmashEXPO-n és 7. AgrárgépShow-n 5000 m2-ert töltött meg az AXIÁL Kft. szemet gyönyörködtető gépekkel, sőt valójában néhány négyzetméterrel többet is, hiszen volt olyan monstrum, amit méreteinél fogva csak a szabadban csodálhattak meg az érdeklődők, mert egyszerűen nem fért be egyik kapun sem.

A traktorok, kombájnok, rakodógépek és megannyi látványos berendezés között órákig is könnyedén elidőzhetett bárki, hiszen az ilyen gépek mellett nem rohan el az ember egy fotó, vagy egy „ebbe beülök” felkiáltás nélkül.

Látnivaló volt bőven, próbáltunk mindent megörökíteni – videó: Agroinform.hu

Díjnyertes gépekből sem volt hiány, hiszen az AXIÁL 4 trófeát is elhozott az Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés kategóriából:

  • Nagydíjas lett a Claas Lexion 780 Terra Trac arató cséplőgép,
  • Különdíjban részesült a Manitou MLT 737 130 PS Plus teleszkópos rakodógép,
  • Prémium Oklevelet kapott a Fendt 500 Vario S4 traktor széria,
  • és szintén Prémium Oklevélben részesült a Landini Rex 4-100 F keskeny nyomtávú ültetvénytraktor.

Aki pedig esetleg a gépek után más kikapcsolódásra vágyott, nem is kellett kimozdulnia a pavilonból, hiszen az AXIÁL 5letshow, mindennap kétszer jelentkezett látványos show elemekkel, táncosokkal és profi gépbemutatókkal. A gépeken, táncosokon és bemutatókon túl

az AXIÁL Kft. a kiállításon mutatta be applikációját is,

mely Android és iOS operációs rendszerre is letölthető, sőt aki a helyszínen élt a lehetőséggel még ajándékban is részesült.