A SymphonyNozzle egy PWM (pulse width modulation, azaz pulzusszélesség-moduláció) rendszer elven működő termék, amelyet könnyű felszerelni és könnyű javítani is az Ön meglévő vontatott vagy önjáró permetezőjén. Vegye kezébe az irányítást a permetezésnél a független nyomás és dózis vezérléssel a Gen 3 20/20 monitoron keresztül és csökkentse a többletkijuttatást a fordulóknál a szakaszvezérlés használatával.

Független sebesség és nyomás szabályozás

Független sebesség- és nyomásszabályozás – fotó: Precision Planting

A permetezés sokszor egy vontatott munkafolyamat lehet és a megfelelő dózis kijuttatása is nehézségekkel járhat. A SymphonyNozzlesegítségével önállóan szabályozhatja a dózist és a nyomást, hogy egyenletes cseppméretet tudjon kijuttatni a permetezőjével. Jelenítse meg a valós idejű kijuttatás mérőszámait és a permetezés térképezését a 20/20-as monitoron. Érje el a megtervezett kijuttatandó dózisát és nyomását a permetezés körülményeitől függetlenül, miközben csökkenti az átfedést.

permetezés

A SymphonyNozzle™ segítségével önállóan szabályozhatja a dózist és a nyomást – fotó: Precision Planting

Kontrollálja az egész folyamatot a fülkéből

A Gen 3 20/20 monitor folyamatos visszacsatolást küld a SymphonyNozzle-ről olyan mérőszámok formájában, mint a független fúvóka munkaciklusa, ezáltal képes lesz látni a permetezője minden megtett sorának teljesítményét.

Állítsa be a dózisát és a nyomásérteket a kezdő oldalon és ha szükséges, változtasson a beállitásokon a terepen.

Precision Planting

A SymphonyNozzle munkaciklusa folyamatosan alkalmazkodik, hogy egységes nyomást biztosítson a haladási sebességtől függetlenül – fotó: Precision Planting

Látni fogja a permetezője minden megtett sorának teljesítményét – fotó: Precision Planting

Az új-generációs fúvókákat akár már Ön is megjavíthatja

Az egyedi tervezésű fúvóka vizsgálata és javítása nem igényel speciális szerszámokat. A ponttól pontig vezeték felépítéssel könnyű az eszköz felszerelése és karbantartása. A SymphonyNozzlema még függetlenül irányítja a kijuttatandó dózist és nyomásértéket, a jövőben pedig biztosítja a további újítások alapját.

Az egyedi tervezésű fúvóka vizsgálata és javítása nem igényel speciális szerszámokat – fotó: Precision Planting

Elérhető 2023 végén

Legyen az első, aki tudomást szerez a SymphonyNozzle elérhetőségéről!

Iratkozzon fel az értesítéshez:

https://info.precisionplanting.com/interest-symphonynozzle