Servitec

Az előadások és az azokat követő kötetlen beszélgetés vezérvonalát a Foss világszerte piacvezető NIR gyorsvizsgáló berendezései képezték. A perceken belül megjeleníthető vizsgálati eredmények révén, a szemes termények elkülönített tárolását, végtermékek minőség-ellenőrzését elvárható pontossággal biztosító infra-analízis már régóta ismert. A FOSS legújabb NIR fejlesztéseit és szolgáltatásait Nógrádi Krisztina és Gibicsár Dániel ismertették.

Servitec

A rendezvény középpontjában az „Infratec Mosaic Network” azaz az Infratec gabonaelemző műszerek kalibrálásának internetes, hálózaton keresztül elérhető új megoldása állt. A Servitec Kft. hosszú évek óta egyedülálló szolgáltatást végez partnerei látogatásával egybekötött, szezon eleji kalibrálásra, azonban ezt a módszert az idő ma már több oknál fogva meghaladta. A kalibrációk az idei szezontól a magyar terményminták alapján, a FOSS dániai szerveréről „frissülnek”, a világ számos országában már bevezetett eljáráshoz hasonlóan. Erről tartott tájékoztatást Mikael Pesson a FOSS-tól és Hajas Attila a ServitectőlA Mosaic hálózat, a Bonafarm Bábolna Takarmány Kft.-nél már megvalósult üzemszerű működését Veszprémi Ádám ismertette.

Servitec

A hálózatolható Infratec™ 1241 gabona analizátor és a NIRS™ DA1650 takarmány analizátor.

További újdonságról, a ProFoss in-line monitoring rendszer előnyeiről a takarmánygyártásban Dr. Nógrádi Sándor beszélt, majd Pótsa Zsófia, a Magyar Gabonakereskedők és Takarmánygyártók Szövetségének főtitkára, a gabonapiaci és terméskilátásokról és a Szövetség tevékenységéről tartott tájékoztatást.

Számos gabona- és takarmányiparban és kereskedelemben érdekelt vállalkozás képviselője megjelent.

Végezetül a Servitec Kft. munkatársai az Infratec gabonaelemző és az új Alphatec esésszám mérő műszerekre kialakított egyedülálló kedvezményes kampányárakat ismertették.

Ezekről honlapunkon keresztül, vagy közvetlen kapcsolatfelvétel révén lehet tájékozódni:
info@servitec.hu
www.servitec.hu
+36-34-482-215