A mezőgazdaságban sokan még szentül hiszik, hogy tankolni csak a benzinkúton lehet, az ott megszokott áron, miközben ez nem így van: a Derby-Túr Kft. kínálatában már 16 éve elérhetőek a telephelyi gázolajkutak, amelyekkel használójuk akár több millió forintot, és rengeteg időt takaríthat meg éves szinten az üzemanyag beszerzéséhez és tárolásához kapcsolódó költségein.

telepi gázolajkút

Telephelyi gázolajkút – fotó: Derby-Túr Kft.

Mi is az a telephelyi gázolajkút?

A telephelyi gázolajkút egy üzemanyag tárolására kialakított tartály kimérőszerkezettel a kiadagoláshoz. Fontos, hogy ez hivatalosan nem lehet bármilyen kiszuperált, papírok nélküli tartály, hivatalos dokumentációval kell rendelkeznie, hiszen ezt a hatóságok gyakran ellenőrzik, és hiánya miatt keményen büntetnek.

Hogyan spórol egy telephelyi gázolajkút tulajdonosának?

A legfontosabb természetesen az árkülönbség: Megfelelő mennyiség, jellemzően minimum 6.000 liter lefogadása esetén a forgalmazók akár 30-35 forint kedvezményt adnak a benzinkúti literenkénti árhoz képest, ami már évi 50.000 literes felhasználásnál is több, mint 1,5 millió forint. Ezen kívül a szűrt, ellenőrzött gázolaj miatt lényegesen csökkennek a szervizköltségek, és ha mindez nem lenne elég, a benzinkútra járással sem megy el sem idő, sem pénz.

üzemanyag

A méret a lényeg! – fotó: Derby-Túr Kft.

A méret a lényeg

Évi 15.000 literes fogyasztás felett érdemes minimum 9.000 literes tartályt választani, hiszen ebben könnyűszerrel lefogadható 6.000 liter gázolaj, ráadásul egy árváltozásnál betárazható akár több ezer liter is, ezzel is tízezreket spórolva a már egy szállítmányon is. Nem véletlenül a Derby-Túr-nál is hosszú ideje a 9.000 literes konténerkút a legnépszerűbb termék.

Miért a Derby-Túr?

Már 16 éve foglalkozunk telephelyi gázolajkutakkal, ráadásul hosszú idő óta töltünk be piacvezető szerepet a szegmensben. Nálunk az ügyfél a legfontosabb, épp ezért teljesen személyre szabott ajánlatot adunk, majd még az egyeztetési szakaszban szakértő kollégáink által végzett ingyenes, kötelezettségek nélküli helyszíni felmérést végzünk a telepítés várható helyén, amelynek keretében gyakorlatias tippekkel látjuk el érdeklődőinket például a szabályos elhelyezésről vagy a megfelelő felszereltségekről is.

A gázolaj beszerzésében is segítünk, kapcsolatban állunk a legnagyobb forgalmazókkal, így akár prémium, biodízel nélküli gázolaj megrendelésére is lehetőséget biztosítunk a piaci árnál akár 3-4 forinttal olcsóbban.

gázolaj

Már évi 50.000 literes felhasználásnál is több, mint 1,5 millió forint megtakarítás – fotó: Derby-Túr Kft.

Érdemes sietni, január 31. után több százezer forintos emelkedés várható!

Ha Ön is telephelyi gázolajkútban gondolkodik, érdemes sietnie, hiszen egy hét múlva – rajtunk kívül álló okok miatt – brutális emelés várható az árakban: A konténer és a tartály alapját képező acél ára meredeken kilőtt az elmúlt hónapokban, ez pedig a 16 éves kapcsolatunk alatt példátlan, több mint 10%-os emelésre kényszerítette mind a tartály, mind a konténer beszállítóját is. Ennek sajnos az a következménye, hogy egy 9.000 literes konténerkút bekerülési költsége is több százezer forinttal növekszik. Szerencsére a beszállítóink egy hetes haladékot adtak, így aki 2021. január 31-éig rendel a Derby-Túr Kft.-nél, biztosan a 2020-as áron jut hozzá egy olyan berendezéshez, amely pofonegyszerűvé és költséghatékonnyá teszi üzemanyagfelhasználását, ráadásul még a szezon előtt szállítva, hogy a 2021-es év végén már biztosan a megtakarított összegből kerülhessen a fa alá a legszebb ajándék!

A részletekről érdeklődjön lenti elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot IDE KATTINTVA!

Derby-Túr Kft.
Telefonszám: +3656/354-222
Cím: 5400 Mezőtúr, Széchenyi út 24.
Honlap: https://gazolajkut.hu/

derby-túr