Vetőmagüzem a CHH Műszaki Kft. komplett kivitelezésében

Vetőmagüzem a CHH Műszaki KFT. komplett kivitelezésében – fotó: CHH Műszaki KFT.

  • Tisztítógép: a finomtisztítást alsó nyomószeles síkrosta végzi, amely rendkívüli módon megnöveli a magtisztítási hatékonyságot, már a feldolgozási folyamat legelején.
  • Triőr: a triőr köpeny gyártásához a világ legnagyobb szerszámméret készletével rendelkezik a gyártó osztrák Heid cég.
  • Fajsúlyszeparátor: a levegőmennyiség – a szabadalmaknak köszönhetően – az apró máktól a fajsúlyos popcornig bezárólag kiválóan szabályozható a gépben.
  • Csávázógép: tömegáram-mérő adagoló egységgel szerelhető fel, amelyet csak a Cimbria gyárt. A csávázószer precíziós módon jut a vetőmag felületére.
  • Színosztályozó gép: minden egyes magot lefényképez, majd a képet 0,06 mm-es képkockára bontja. Ezzel a pixelmérettel világelső. Ezen felül, egyszerre képes vizsgálni a magot teljes színképet adó, valamint két különböző infra tartományban látó kamerával.

A hazai Cimbria képviselet 2500 m2-es gyártócsarnokkal rendelkezik, ahol saját maga gyártja a vetőmagüzemi technológiához szükséges acélszerkezeteket és gépkiegészítőket. A gyártás pontosságot csúcstechnológiájú fiber lézervágógép biztosítja. Alkatrészraktárából gyorsan tudja a leggyakoribb alkatrészeket kiszállítani.

tökmagfeldolgozó üzem

Tökmagfeldolgozó üzem – fotó: CHH Műszaki KFT.

A CHH Műszaki KFT. a győri vizsgáló laborban síkrostás tisztítógépen, triőrön, fajsúlyszeparátoron, színosztályozó gépen teszteli a különleges magokhoz tartozó gépbeállításokat és programokat. Ez hazai viszonylatban páratlan. A CHH Műszaki KFT. saját magyar szervizcsapattal rendelkezik, akik meghibásodás esetén gyorsan rendelkezésre állnak a helyszínen a hibaelhárításhoz.

Cimbria logó

MAGTISZTÍTÁS, SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK, SZÁRÍTÁS, ELEKTRONIKUS OSZTÁLYOZÁS, TÁROLÁS, KULCSRAKÉSZ ÜZEMEK, PORELSZÍVÁS