A siófoki Farkas Szerviztechnika Kft. Magyarország legnagyobb raktárkészletével rendelkezik gázolajtartályok, kimérők és szállítható gázolajtartályok tekintetében. A Farkas Szerviztechnika már 15 éve nyújt olyan egyedi megoldásokat, melyek egyszerűvé, biztonságossá és könnyen ellenőrizhetővé teszik a tankolást. A vállalkozás 15. születésnapja alkalmából a vásárlóit ajándékozza meg!

Számos termék, köztük a szállítható és telepített tartályok és a saját fejlesztésű Farkas Tank System tankoló automata is akciós áron vásárolható meg december 31-ig.

Megéri lecsapni a kedvezményes termékekre, főleg most, év végén, amikor jól jön, hogy a vásárlással az áfa csökkenti a nyereségedet, emellett értéknövelő beruházást létesíthetsz a telephelyeden.

Ismerjük meg jobban a kedvezményes termékeket.

A siófoki vállalkozás két típusú terméke is piacvezető: a cég partnere az egyetlen hazánkban, amely dupla falú műanyag gázolajtartályokat 7500 és 10000 literes kivitelezésben is gyárt. Piacvezető termékeik a 450 liter alatti gázolajszállító tartályok is, a CARRYTANKOK, melyeket 440, 400+50, 330 és 220 literes kivitelben is kínálnak.

A CARRYTANKOK olyan polietilén tartályok, melyeket AdBlue folyadék, gázolaj és benzin szállításához, tárolásához és kiadagolásához fejlesztettek ki kompakt és könnyű kivitelben.

tankolás

A CARRYTANKOK hosszú élettartamúak és könnyen mozgathatók.

A tartályokat a targoncás és kézi emelhetőség érdekében emelési pontokkal látták el, és alkalmasak hevederes lefogásra. Két 440 literes tartály akár össze is kapcsolható, így 880 litert szállíthatunk közúton ADR-mentesen. A Farkas Szerviztechnika Kft. által forgalmazott tartályok hatalmas előnye, hogy

semmilyen engedély nem szükséges a szállításukhoz.

Carrytank

Carrytankok gázolaj szállításra, különböző kivitelben.

A tartályok élettartama nem 5 év, mint az egyszerű IBC-tartályoknál, ahol 3 mm a falvastagság, a Farkas Szerviztechnika tartályai 6,5 mm-esek, és teljesen UV-állók.

A 440, 400+50, 330 literes új kivitel a CARRYTANK PickUp-változat, melynek előnye, hogy a két kerékdoblemez közé befér, így könnyen szállítható Pickupon. Ráadásul, ha a tartály mögé még szeretnénk bármilyen eszközt, szerszámot elhelyezni, akkor erre is marad hely.

tartály

A PickUp-változat a két kerékdoblemez közé befér, így könnyen szállítható.

A Farkas Szerviztechnika Kft. célközönsége a mezőgazdasági vállalkozók mellett építőipari cégek és fuvarozóvállalatok. A cég segít kiválasztani ügyfelei számára a megfelelő méretű és kivitelezésű tartályokat, kimérőket.

A cég legkeresettebb termékei a 3000 – 30 000 literes fém nagytartályok konténerbe helyezve, 100 százalékos kármentővel, kimérőegységgel. A tankolórendszer tartályból és kiadagolóegységből áll. A tartály teste fekvő, hengerelt lemezből, a végek szénacélból készülnek, gurulást akadályozó tartókkal ellátva, rozsdagátló réteggel és festékkel bevonva.

konténerkút

Nagyon népszerűek a konténerkutak és a 100%-os kármentős tartályok.

A legjobban fogyó termékeik a konténerkutakat tekintve a 9000-es és a 15000-es kivitel, a dupla falú műanyag tartályban pedig a 7500 és a 10000-es méret. Ezek mellett kétféle kimérőszerkezetet kínálnak, egy mechanikust, egy digitális mérőórást és kétféle tankoló automatát.

kút

Műanyag dupla falú tartályok 7500-10000-es méretben.

Saját fejlesztésük a Farkas Tank System tankoló automata, mely adatok és folyamatok rögzítésére szolgál. Ezeket az adatokat a gép interneten továbbítja egy központi szerver felé. Minden egyes felhasználó belépési azonosítókat kap, melyekkel a szerverre átküldött adatokat megtekintheti, illetve a rendszer működésének paramétereit változtathatja meg a saját gépén egy tetszőleges böngészőn keresztül. (Semmilyen plusz programot nem kell a gépre telepíteni.) A műveletekhez jogosultságok tartoznak, ezáltal mindenki csak a saját műveleteit hajthatja végre.

Az internet révén senki sincs helyhez kötve, így az adatokat a világ bármely pontjáról ellenőrizhetjük.

A rendszer értesítést küld, ha egy beállított mennyiség alá csökken a szabad készlet. A tankolás csak a divízió/cég készletének erejéig lehetséges.

tankolóautomata

A rendszer értesítést küld, ha egy beállított mennyiség alá csökken a szabad készlet

A cégnél kétféle tankoló automata közül is választhatnak a vásárlók. Az egyik a folyadékkristályos kijelzővel ellátott robusztusabb változat: teljesen időjárásálló, akár munkáskesztyűben is kezelhetők a nagy nyomógombok rajta. Ezt főként mezőgazdasági vállalkozásoknak, fuvarosoknak ajánlják, illetve az építőiparba. A finomabb kialakítású, érintőképernyős kivitel azok számára kiváló, akik főként személygépjárműveket, furgonokat tankolnak.

kút

A FTS tankoló automatával napi 24 órában felügyelet nélkül, de digitális ellenőrzés mellett tankolhatnak azok, akiknek jogosultságuk van.

A Farkas Tank System több szempontból is szolgálja a vásárlók kényelmét. Egyrészt nem kell külön kezelőt alkalmazni a töltőállomáson, ellenben napi 24 órában felügyelet nélkül, de digitális ellenőrzés mellett tankolhatnak azok, akiknek erre jogosultságuk van. Bárhol megnézhetjük az adatokat néhány kattintással. A cég tehát az összes üzemeltetéssel kapcsolatos feladatot átvállalja. A vásárlónak nincs más dolga, mint megvásárolni az üzemanyagot, azt kitankolni, és a listákat kinyomtatni.

Ezzel akár egy alkalmazott bérét is megtakaríthatják.

gázolajkút

A tankolási adatokat bárhonnan ellenőrizhetjük.

A Farkas Szerviztechnika Kft. mindemellett számos olyan terméket kínál, melyek jelentősen segítik vállalkozásunk tankolással kapcsolatos teendőit, adminisztrációját.

Kínálnak fém IBC-szállítótartályokat, melyből a legnépszerűbb a 910-es modell, amely 898 litert képes szállítani. Ezeket hullámtörőkkel látták el, fémből készültek, így teljesen UV-állók. Ezeket az IBC-szállítótartályokat a jó minőségnek köszönhetően akár 30-35 évig is használhatjuk, vagyis mindenképp megtérül az árkülönbség a hagyományos modellekkel szemben!

A hullámtörőnek hatalmas szerepe van, hiszen így bármilyen, nehezebben járható terepen is szállíthatjuk a teli tartályokat. Ha ugyanis hullámzásnak indul 500-600 liter folyadék, egy hagyományos IBC-tartály akár fel is boríthatja a szállítójárművet vagy magát a tartályt.

tartály

A fém IBC-szállítótartályok nagy előnye a hosszú élettartam.

A praktikus és modern kerekes polietilén EMILCADDY tartályok 55 és 110 literes kivitelben érhetők el, (melyek gázolaj és benzin ADR-mentes szállítására, továbbá AdBlue folyadék és olajok szállítására, tárolására és kiadagolására alkalmasak)

A kerekes polietilén EMILCADDY tartályok.

A ma már 100 beszállítóval kapcsolatban álló, 5000 terméket kínáló 15 éves Farkas Szerviztechnika Kft.-nél mindenki megtalálja a cége számára legmegfelelőbb tankolástechnikai megoldásokat –
év végéig akciós áron!