A Hattat márkát már nem kell bemutatnunk a magyar gazdálkodók számára, hisz több mint 400 eladott darab után bátran kijelenthetjük, hogy egy megbízható erőgépet tudhatnak magukénak a tulajdonosok. A vevőink jellemzően az MTZ traktorok kiváltására használják őket.

Újdonság az idei évben, hogy a Stage 3B motorral szerelt modellek a rendelhetőek, amik nagyobb nyomatékkal és teljesítménnyel rendelkeznek, mint elődeik, és nem elhanyagolható módon a gép kezelőjének a kényelmét is javították nagyon sok ergonómiai újítással, továbbá már négy kihelyezett hidraulika körrel rendelkezik.

Hattat T4110

Az új Hattat T4110 traktor

Az olasz Fede kertészeti vegyszerezők H3O fantázianevű vezérlőjét bemutatjuk az AGROmashEXPO-n, ennek segítségével a gazdák maximalizálhatják a permetezés minőségét és ezáltal csökkenthetik az üzemanyag- és vegyszer-felhasználásukat. Néhány eladott példány után, az idei évben Fede szőlészeti bemutatót szervezünk, ahol gyakorlatban is láthatják a gazdák, hogy hogyan működik ez a gép.

A Fede H3O vezérlőkonzol képe.

A Fede H3O vezérlőkonzol képe.

A négy napos rendezvényen a Repossi 6000FP Big fésűs rendképzőjét tekintheti meg a nagyérdemű közönség. A Repossi márka 2 – 7.5 m munkaszélesség közötti innovatív, modern anyagfelhasználású fésűs, rotoros és csillagkerekes rendsodrókat kínál. Világszabadalom a raktárkészletről is elérhető Ra-Rake fantázianevű dupla csillagkerekes rendsodrójuk.

A gép főbb ismérvei, hogy a normál társaihoz képest sokkal nagyobb munkasebességre képes akár 23 km/h, és a takarmány minősége nagymértékben javul, mert a por tartalma minimális az így előállítottnak. Továbbá a könnyen húzható eszköznek köszönhetően üzemanyag-megtakarítás is realizálható a gazdáknak.

A Repossi Ra-Rake

A Repossi Ra-Rake dupla csillagkerekes rendsodró munkában.

Az általunk forgalmazott Niubo gépekből szeretnénk kiemelni a Tanker nevű szárzúzóját a 180-220 cm munkaszélesség közötti gép speciális taréj alakú késekkel rendelkezik, teljesítménye óriási, mert akár 15 cm-es átmérőjű fákat is el tud tüntetni! A prémium alapanyagok a munka minőségében köszönnek vissza.

Kiállításra kerül még a standunkon az Özmean nevű török szemenkénti vetőgép, az olasz Tortella cég kitérő talajmarója a lengyel Rol-Ex 2.6m munkaszélességű grubere és a Caselli cég 10 tonna teherbírású pótkocsija.

Várunk mindenkit szeretettel az AGROmashEXPO és AgrárgépShow A pavilon 304C standján.