Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon a Kond-Coop Kft. gépeit Trabach Botond, értékesítő mutatta be. Elsőként egy gazdára váró K-742 Kirovec traktort nézhettünk meg, ami V8-as orosz motorral, PTZ-váltóval amely rendelkezik (16 előre- és 8 hátrameneti fokozattal).

Majd a MOM gyár termékei következtek: az Olaszországban készülő eszközök közül elérhetőek a csepegtetőszalag-felszedő gépek, fóliafelszedők, csőlefektető gépek és Strip-till sorközművelők is. A csepegtetőszalag-felszedő gép felszerelhető a traktor elejére vagy hátuljára, 8 sornyi szalagot is fel lehet rá tekerni.

A TECHNOPOL márka 3000 literes tartállyal rendelkező injektálóját is szemügyre vettük, ami a folyékony műtrágya mellett egyéb anyagok kijuttatására is képes. A kiállításra egy 9 méteres kivitelű gépet hoztak el, ami 8 szakaszra bontható, de a kínálatban megtalálható  a 6 és a 12 méteres verzió is. Kedvezőtlen talajkörülmények között is hatékonyan működnek, teljes mértékben megfelelnek a precíziós elvárásoknak, komoly műszaki tartalommal rendelkező, masszív gépek. Komoly költségcsökkentést biztosítanak, – nincs elsodródás, nincs veszteség – hiszen az anyagokat egyből oda juttatják, ahova kell.

Láttuk a 6 méteres TECHNOPOL PT-6-os száraprító hengert, aminél újdonság, hogy létezik 10 méteres változata is, amit a kiállításra nem tudtak elhozni, de a cég telephelyén –  Békés vármegyében, Hunyán – megnézhető, megvásárolható.

A TECHNOPOL küllős kapát kompakt, stabil, megbízható eszközként tartják számon, ami egyre népszerűbb a gazdálkodók körében. A TECHNOPOL fogasborona kiválóan alkalmas a talaj vetés előtti előkészítésére.

A GRIM GT3500-as önjáró permetező egy speciálisan a magas növények számára kialakított gép, egyedülálló technológiával. Hidraulikus nyomtávállítással rendelkezik, ami egészen 3 méterig kinyitható. A motor középen van – a kerekek között, oldalt elhelyezve pedig megtalálhatóak azok a tartályok, amelyek egyrészt kiadják a 3500 litert, másrészt garantálják a gép stabilitását. A keret 24 méteres, légzsákos keret.

Az olasz MOCCIA gyár RIO TR vontatott permetezőjét 30 méteres kerettel állították ki, ami viszonylag egyszerű gépezet, de mégis kiváló minőséget képvisel. A bemutatott esetében 3500 literes a tartály. Az olasz cég a keretek gyártásában nagyon magas szinten áll, erre építik az összes többi berendezésüket. A keret három méterig emelhető fel, a permetező rendelhető légzsákos kerettel is.

Láttunk még:

  • Sukov SKR Roto ekét – ami fel volt szerelve előhántolóval, tárcsás csoroszlyával
  • Hermanos Garcia termékeket – kiemelkedő minőségű trágyaszórót, szippantókocsit,  Spanyolország piacvezető gyártójától. Komposztszóró felszerelésre is van lehetőség, ami lehetővé teszi a trágya forgatását és megfelelő minőségben történő kijuttatását.
  • M36 S típusú DCM műtrágyaszórót
  • és különleges szobanövényeket is

További információkat szerezhetsz a fentebb bemutatott gépekről, az alábbi elérhetőségeken:

Kond-Coop Kft.

5555 Hunya, Petőfi út 5.

Weboldal: https://kondcoop.hu/

Facebook: facebook/kondcoop

Instagram: instagram/kondcoopkft

Telefonszám: +36 (66) 532-700

Email: info@kirovec.hu

kond-coop logó