Kezelje és tartsa karban gépparkját

Minden eszköz elérhető online, amire csak szüksége van, hogy a legtöbbet hozhassa ki KUHN gépéből! Amint bejelentkezett a MyKUHN oldalon, egy felületen kézben tarthatja az összes KUHN gépét, közvetlen hozzáférése lesz az eredeti alkatrészekhez, alkatrész katalógushoz és a kezelői kézikönyveket is könnyedén letöltheti.

Eredeti KUHN alkatrészek

A MyKUHN segítségével alkatrészeket kereshet, akár cikkszám segítségével, akár az online elérhető KUHN alkatrész katalógus használatával. Ennek az új, exkluzív platformnak köszönhetően egy adott alkatrész megkeresése egyszerű feladattá válik. Továbbá ellenőrizni tudja a kiválasztott alkatrész rendelkezésre állását és akár hozzá is tudja rendelni vásárlói kosarához.

Kezelési kézikönyvek

Saját gépei «Gépparkom» részben történő regisztrációjának köszönhetően, Ön kényelmesen hozzá tud férni a szükséges kezelési kézikönyvekhez. A MyKUHN segítségével nyomtatható formában közvetlenül letöltheti ezeket a portálról. A MyKUHN értesíteni fogja Önt, amikor a gépének frissítésre van szüksége. Ilyen esetben gyorsan és egyszerűen el tudja érni márkakereskedőjét. Nem éri Önt több meglepetés: időben értesül a teendőkről!

Maximalizálja gépe teljesítményét

Optimalizálja gépbeállításait

Férjen hozzá minden beállítási és karbantartási információhoz online, azonnal.

Kijuttatási térkép megosztása egyetlen kattintással

Küldje el kijuttatási térképét a számítógépéről erőgépére az Agrirouter platformon keresztül a KUHN Easy Transfer segítségével. Tekintse meg távolról a CCI monitort munkavégzés közben a KUHN Remote View használatával.

Év végi alkatrészakció kizárólag a MyKUHN portálon

Regisztrálja KUHN gépét annak alvázszáma alapján a MyKUHN portálon és részesüljön Ön is 20% kedvezményben első online leadott alkatrészrendeléséből 2021. december 31-ig, értékhatártól függetlenül!

KUHN akció

A MyKUHN az Ön online portálja. Csatlakozzon most és fedezze fel, hogyan könnyítheti meg a MyKUHN exkluzív szolgáltatáscsomag gépparkjának kezelését. Lépjen be Ön is a KUHN új online szolgáltatásainak világába!

Szeretne az elsők között értesülni a KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. akcióiról és aktuális híreiről? Kövesse A KUHN Facebook-oldalát ide kattintva!