Az agrárium eszközbeszerzéseiben már öt éve partner az MKB–Euroleasing és a MEGFOSZ-szal együttműködve idén is részt vesz a NAK Szántóföldi Napok szakmai kiállításon június 9. és 10. között Mezőfalván. A rendezvény több éve az ország egyetlen olyan szakmai összejövetele, ahol a mezőgazdasági gépek széles kínálata valós munkakörnyezetében tekinthető meg, ráadásul a leendő vásárlók egy 15 ezer négyzetméteres demópályán saját maguk is élesben próbálhatják ki a kiszemelt eszközöket.

Hirdetés: Euroleasing a NAK Szántóföldi Napokon

A szakértőktől első kézből tájékozódhat a mezőgazdasági gépek és haszongépjárművek finanszírozási lehetőségeiről — fotó: MKB-Euroleasing Zrt.

Mindent egy helyen: tájékozódjon a finanszírozásról!

A gépek megvásárlásának finanszírozását nagyban leegyszerűsíti az, hogy az érdeklődők rögtön a helyszínen megismerhetik az MKB-Euroleasing mezőgazdasági fókuszú lízingtermékeit is, melyek között az őstermelőktől kezdve a mikro- és kisvállalatokon át a legnagyobb cégekig egyaránt megtalálhatják a számukra legkedvezőbb finanszírozási hátteret.

Kárenyhítő lízingkonstrukciók

A lízingcég standjára betérők tájékozódhatnak az EXIM Kárenyhítő Lízingről is, amelyet az MKB-Euroleasingtől változatos lízingkonstrukciókban vehetnek igénybe. A kedvezményes lízing – bizonyos feltételek megléte mellett – felhasználható új és használt mezőgazdasági gépek, eszközök, műszaki berendezések, illetve haszongépjárművek beszerzésére. A Kárenyhítő Hitelprogram célja a COVID-19 járvány következtében kialakult átmeneti likviditási nehézségek áthidalása, a vállalkozások életképességének fenntartása és a gazdasági tevékenységük folyamatosságának biztosítása érdekében felmerülő fejlesztési igények kedvezményes kamatozású lízinggel történő finanszírozása.

mezőgazdasági gépek

A lízingcég standjára betérők tájékozódhatnak a Kárenyhítő Hitelprogramról is — fotó: Pixabay

Euroleasing logó

MKB-Euroleasing: országszerte jelen

Az ország egyik vezető lízingszolgáltatójaként az MKB-Euroleasing széles termékkörrel várja az érdeklődőket: a gépjárműlízing mellett megoldásokat kínál a mezőgazdasági gépek és nagyhaszongépjárművek, építőipari és logisztikai eszközök, orvosi műszerek, műanyagipari és fémmegmunkáló gépek beszerzésének a finanszírozására is. A gazdálkodók számára szintén hasznos információ, hogy közvetítő partnereiken keresztül országosan több mint 400 helyszínen – mezőgazdaságigép-kereskedésekben, autókereskedésekben, bankfiókokban és egyéb finanszírozó partnereknél – vannak jelen, megbízhatóságukat pedig jól jelzi, hogy a vállalat idén alapításának már a 30 évfordulóját ünnepli.

MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.