Az idei AGROmashEXPO, mint olvasóink már bizonyára tudják, online kerül megrendezésre, így 2021-ben kicsit más jelentést kap az élő találkozás a kiállítók és látogatók között. A tárgyalásokra, üzletkötésekre március 3-6. között élő videóbeszélgetés vagy élő chat biztosít lehetőséget, míg a programok március 3-án élő videó formájában zajlanak majd.

Az esemény látogatása 2021-ben regisztrációt követően díjmentes, hiszen a szervezők célja, hogy a személyes találkozások korlátozása okozta nehézségek mellett is támogassák az üzleti kapcsolatok kialakulását. A virtuális felület egy regisztrációval többször is látogatható.

Virtuális agrár szakkiállítás látványterv – fotó: AGROmashEXPO

A szakmai közönséget március 3-tól olyan kiállítók várják majd az idei virtuális AGROmashEXPO-n, mint Agroázis, Amazonen, Auditker, Axiál, HRP Europe, Kite, Valkon, Agroinform.hu, Deraland, Dorker, GOSZ, Multiva, Agrotech-Komfort, Bázismag, Agrárkamara, Vaderstad. A kiállítók a felületen két külön pavilonban lesznek megtalálhatók, és virtuális standjukon többek között ajánlatokkal, tájékoztatókkal, bemutató videókkal és természetesen élő videóbeszélgetéssel várják majd az érdeklődőket.

Tekintve, hogy az AGROmashEXPO mindig is fontos központja volt a tapasztalat és tudásmegosztásnak, a korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy hangsúly kerül a szakmai programokra. Többek között most is megrendezésre kerül a Szántóföldi Szakmai Nap a GOSZ szervezésében, de kerekasztal beszélgetés zajlik majd az agrárium aktualitásairól is az Agrárkamara jóvoltából, és nem marad el a Termékfejlesztési díjátadó sem, amely a hivatalos megnyitót követően zajlik majd.

online térben elérhető kiállítói stand

A programok online felületen lesznek elérhetők – fotó: AGROmashEXPO

A programok szintén az online felületen lesznek elérhetők, a rendezvény nyitónapján élőben, később pedig videó formájában, melyek március 14-ig bármikor visszanézhetők.

A virtuális kiállítás előnye, hogy a látogatás nincs időkeretek közé szorítva, így az gazdálkodók akkor is szinte mindent elérnek a felületen, amikor a kiállítók épp nincsenek a digitális standjukon. A chat persze nem lesz elérhető, de a kiállítók feltöltött anyagai a kiállítás nyitónapjától kezdve március 14-ig éjjel-nappal megtalálhatók lesznek.

Így a látogatók akkor gyűjtik be ezeket az információkat, amikor idejük engedi, akár otthonról vagy út közben, telefonjukról vagy számítógépükről. A díjmentes regisztrációt követően a virtuális AGROmashEXPO többször is látogatható, így lehetőség lesz, hogy felkészüljenek egy későbbi üzleti megbeszélésre.

A regisztrációt érdemes már most kitölteni a www.agromashexpo.hu oldalon (e-mail címenként egy regisztráció lehetséges), hogy szerdán 9 órakor már csak be kelljen jelentkezni a kiállítói standok böngészéséhez. Bővebb információ a programokról, kiállítókról a kiállítás weboldalán található.

A kiállítás online médiapartnere az Agroinform.hu.