Az AXIÁL a júliusi hőségben is gondol a gazdálkodókra, és az aratási-, bálázási munkacsúcsokra összpontosítva állította össze az e havi akciós Alkatrész Katalógust.

Olmo Compact fülkehűtő berendezés

A fülkehűtő berendezés vízpárologtatás segítségével hűti le a traktor, munkagép vagy haszongépjármű fülkéjét. Az Olmo Compact fülkehűtő a maga kategóriájában a legnagyobb hatékonysággal működő készülék. A legjobb hatékonyság magas külső hőmérséklet és alacsony relatív páratartalom mellett érhető el. Száraz klíma esetén a víz párologtatása nagyon könnyű, így a hőmérséklet különbség akár 12 fok is lehet. A szerkezet beépítését a vevő is elvégezheti, amelyhez az AXIÁL munkatársai szakmai tanácsadást is nyújtanak. A készülékre 2 év garancia érvényes.

undefined

Olmo Compact fülkehűtő

Aqua Non Stop bálázó aprítókés élezés

A ROTO CUT aprítószerkezettel rendelkező bálázók gazdaságos kihasználást és jövedelmezőbb üzemeltetést biztosítanak a gazdák számára. Ezen aprítóberendezés alkalmazása egy tökéletes "szecskázó" bálázó megalkotását tette lehetővé. Az aprítókések rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezáltal a természetes kopásuk is nagy, így a kések folyamatos karbantartást igényelnek.

A hatékony és gyors utánköszörülés érdekében fejlesztette ki a CLAAS az AQUA NON STOP névre hallgató profi, félautomata köszörűjét. A berendezés szinte minden márkájú bálázó késeinek élezésére alkalmas.

undefined

Praktika az erdőn vagy a kertészetben: TLT- meghajtású áramfejlesztők

Az áramfejlesztők 6-72 kWh teljesítménytartományban választhatók.

undefined

Vasárnapi nyitva tartás: Van megoldás a nyári betakarítás időszakában!

A nyári mezőgazdasági munkákra való tekintettel az AXIÁL boltonként egy olyan vasárnapra igyekszik nyitva tartást biztosítani, amikor várhatóan a betakarítási munkák zajlani fognak.

Ezekről az időpontokról és a helyszínekről az AXIÁL munkatársai az Axiál Kft. honlapján és a boltokban fognak tájékoztatást nyújtani.

Az AXIÁL ajánlata az akció időtartama alatt (2015. július 31-ig) történő megrendelésekre, illetve a készlet erejéig érvényes.

Kattintson a képre és töltse le a katalógust!