Az Agroinform.hu stábja már javában forgat a kiállításon, a standunk is áll (G pavilon 404 D), ahova érdemes betérni egy jó kávéra és beszélgetésre. Az alábbi videón megmutatjuk az ébredező Hungexpót, és beszélgetünk Szilvási Krisztinával, az AGROmashEXPO igazgatójával.

A kiállítás ideje alatt folyamatosan él a kedvezményes vonatjegy-vásárlás lehetősége. A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO AgrárgépShow, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokra utazóknak 50%-os alkalmi kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra.

A kedvezmény igénybevételéhez annyit kell tenni, hogy megvásárolod a jegyet, a jegyet lepecsételteted a kiállításon a passzázson működő MÁV pontban, és így az érvényes lesz a visszautazásra is.

A készpénmentes fizetéstől sem kell megijedniük a látogatóknak. Ahogy az igazgatónő is elmondta, ez egy nagyon biztonságos és gyors fizetési mód. Aki nem bankkártyával szeretne fizetni a kiállítás területén az tetszőleges összegű készpénzt tölthet fel a HelloPay kártyára, amit a HUNGEXPO I-es és III-as fogadócsarnokaiban, a pénztárakban és a területen belül kihelyezett HelloPay pontokon lehet kiváltani.

Szilvási Kriszta kiemelte, hogy a kiállítók idén is kitettek magukért, ahogy ő tapasztalja évről-évre látványosabbak a standok és egyre több újdonság jelenik meg. Érdemes tehát élőben is megtekinteni a kiállított gépeket.

Steyr, Turan, Dominoni, Technoma a GI-GA Farm standján, amit rögtön az első sátorban megtaláltok. A cég kollégái elmondták, miért olyan jó mindig a hangulat náluk és bemutatták a stand gépeit is, köztük a Steyr Terrus CVT 6300-át, a márka zászlóshajóját.

Simon Attilát, az MKB Agrárpartner szakmai vezetőjét is kérdeztük a kiállításon, aki beszélt a kincsesláda programról, ami egy kifejezetten a gazdálkodók számára kifejlesztett konstrukció. Majd Umenhoffer Péter, a MEGFOSZ marketingbizottságának elnöke beszélt arról, hogyan igyekeznek az agrárium felé irányítani a fiatalokat és, hogy mindebben a modern gépek hogyan segíthetnek.

Az alábbi videón a Penda Kft. standját járhatjátok körbe.

Nemcsak a gépforgalmazók, a vetőmagszektor is jelen van a kiállításon, az ország szójapiacvezetőjének standját is megnéztük.

Kattintsatok az alábbi videóra, ha Faresin gépeket nézegetnétek.

Az A pavilonban a Kubota standon is forgattunk. Mutatjuk a Kubota gépeket, és elmondjuk azt is, milyen értékes ajándékokat nyerhettek a Két-Kata nyereményjátékán.

Különdíjas Dammann gépet mutatunk be és beszélgetünk Starcz Tamással a STARCZ AGROTECHNIK Kft. ügyvezetőjével és Nadine Dammannal a Dammann cég vezérigazgatójával is.

Triton, az új tárcsás nehézkultivátor és sok más Farmet gép a következő videóban.

Strapabíró magyar kaszák és Pöttinger gépek sok más mellett az Agro-Kontakt 2000 Kft. standján.

Kis gépekben nagy siker! Láthatjátok a jól bevállt Zoomlion traktorokat.

Szeretnél gépet vásárolni? Az MKB pénzügyi csoport segít!

Agrárhallgatók oldanak meg feladatokat az Agrovirtus workshop-on, ide is bepillantottunk:

Eljött a a sokak által várt program, a MEGFOSZ Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság döntője! A versenyen fergeteges a hangulat, nézzetek bele a csapatdöntőbe!

Topcon precizitás az AgroPilot standján:

Akarod tudni, ki lett a Legyél Te is mezőgépész! verseny győztes csapata? Akkor kattints az alábbi videóra!

A következő videónkban új, magyar fejlesztésű talajmarót és sok más érdekességet mutatunk.

Öntözéstechnika a B pavilonban! Öntöződoboktól a Vogel-jogutódig.

A sokak álltal várt Belarus traktorokról sem feledkeztünk meg, íme:

Deutz-Fahr gépeket járunk körbe nem akárkivel a magyar Deutz-Fahr nagykövettel.

Nem tudjuk, voltak-e valaha ennyien a Hungexpo Fórum színpadánál, mint a PREGA AgRobot Show alatt. Hatalmas volt az érdeklődés, és nem is csoda, hiszen különféle robotokat, drónt és még egy androidot is láthattak a nézők működés közben.

Járd körbe a Hardi gépeket 2018 Gazdász Szépével az Agroázis standján!

AXIÁL gépcsodák 5000 négyzetméteren! Az AXIÁL stand megint hihetetlenül látványosra sikerült. Láthatsz Fendt, CLAAS, Berthoud, Monosem gépeket és sok újdonságot.

A sorközművelés francia királya! HE-VA, Carre, Tulip specifikációk.

Az AgroVIR standját is érdemes megnézni.

Zöldséget, alkatrészt, de akár zsákokat is pakolhatnak a robotkarok! Nézz bele a Robot-X Hungary Kft. bemutatójába!

Az Agroinform.hu Facebook oldalán folyamatosan jelentkezünk élő közvetítéseinkkel a kiállításról, az Agroinform.hu/agromashexpo oldalon pedig minden cikket, képet megtalálhattok ami a rendezvénnyel kapcsolatos.