Bargam Grimac önjáró permetezőgépek

Napjainkban, érezhető váltás történik a permetezés-technikában. Magas növények esetében, a függesztett vagy vontatott gépes permetezés hátránya – a gépek alacsony építése miatt – jelentős. Továbbá, a terepegyenetlenségek hatására a munkavégzés során bekövetkező szórókeret rázkódások-belengések miatt, pontatlan a szórás és alacsony a területteljesítmény. Sőt, a jövőben alkalmazható technológiáknak meg kell felelni az egyre szigorodó előírásoknak is.

Magas növények esetén, az önjáró permetezőgépek alkalmazásának térhódítása elkerülhetetlen, hiszen egyértelműek a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő önjáró permetezőgépek előnyei, a nagy teljesítmény és környezetkímélő módon elérhető pontos szórásegyenletesség.

Bargam Grimac

A Bargam olasz gépgyár permetezőgépek széles palettáját gyártja már évtizedek óta! Csak önjáró permetezőgépekből 10 típust gyártanak, szabnak testre a megrendelők egyedi igénye szerint! Hazánkban a gyár Grimac gépcsaládja a legnépszerűbb. Népszerűsége nagy szabad hasmagasságának, robosztusságának és kedvező piaci árának köszönhető. A környezetvédelmi előírásoknak megfelelően az önjáró permetezőgépekbe is új, AdBlue-s motorok kerülnek.

Az új motorok jelentős modellfrissítést is eredményeztek. Az új Grimac, nagyobb teljesítményű motorral, és hajtáslánccal, tágasabb komfortosabb vezetőfülkével, és még nagyobb (190 cm) szabad hasmagassággal rendelhető.

A 175 LE-s IVECO motorral szerelt változatok a gyári készlet erejéig még kedvező áron előrendelhetők, valamint megkezdtük már az új modell értékesítését is bevezető áron!

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

Kontakt személy: Lukács László (INTERAT ZRT.) 06-20/267-6999