A GEHL V400 5 tonnás működési tömegével, több mint 1,8 tonnás emelési kapacitásával és 3,65 méter emelési magasságával a kompakt rakodógépek királya lett. Ez a gép lett a GÉHL kompaktrakodó szériájának legnagyobb vertikális emelésű csúszókormányzású rakodógépe.

A cég termékpalettája már eddig sem okozott csalódást, ezzel a típussal azonban újabb távlatok nyílnak mind az építőiparban, mind pedig a mezőgazdaságban - legyen az anyagmozgatás vagy éppen trágyakezelés. A kis rakodó könnyen elfér az állattartó telepeken, így ideális partner lehet.

minden eddiginél nagyobb emelési magasság komoly fejlesztési munka eredménye. A 3,65 méternek köszönhetően a GEHL V400 könnyedén feléri a pótkocsikat, kamionokat. Az újratervezett alváz kiváló súlyelosztást eredményez, ami növeli a gép stabilitását. A vastag acél borítás és a kiváló, teherbíró alkatrészek képessé teszik a gépet a nehéz munkára is.

A V400 vezetőfülkéje rendkívül biztonságos és kényelmes. Levegőszűrővel, zajcsökkentő anyaggal is választható, amely még tovább könnyíti a munkát.

„A technológiai változások és a folyton fejlődő gépek ellenére a Gehl hű maradt a
gyökereihez: az eredetiséghez, az innovativitáshoz és a megbízhatósághoz.”
William Gehl