A T7 Heavy Duty, (T7 HD) – azaz a "kemény munkára" tervezett T7 széria applikációja bemutatja a traktor jellemzőit, előnyeit – sőt, a legújabb modellek páratlanul szép vonalvezetésében is gyönyörködhetünk tableten, vagy okostelefonon keresztül.

Walk Around – Járjuk körbe a traktort!New Holland T7 applikáció - járd körbe

Az alkalmazás első fejezete virtuális túrára hívja a felhasználót, amellyel körbejárhatjuk a traktort, – valamint megismerhetjük a gép főbb paramétereit.

On Board – "Üdvözöljük a fedélzeten!"

A második fejezet címe "On Board", amely a fülkébe a invitálja a felhasználót és látványosan szemlélteti a tágas és ergonomikus munkakörnyezetet. T7 New Holland app - fülkeTöbb automatikus funkció könnyíti a pilóta munkáját, amelyek a kezelő kivételes kényelméhez is hozzájárulnak.

Nézzünk bele a New Holland T7-es vezetői élményébe a videó segítségével:

At Work – Gyerünk, dolgozni!

A harmadik fejezet rávilágít az erőgép lényegi funkcióira, – azaz "Munka közben" mutatja meg, hogy mit is tud a traktor. Kipróbálhatjuk a New Holland T7 traktor teljesítmény tartományát, valamint megismerkedhetünk a gép motorikus előnyeivel is. Tesztelhetjük a traktor mozgékonyságát, szűk fordulási sugarát és számos kedvező tulajdonságát, amelyek komoly segítséget jelenthetnek munkavégzés közben.

Nézzünk bele a New Holland T7-es széria munkájába az alábbi videó segítségével:

Az applikáció letölthető az alábbi linkeken:

AppStore: https://goo.gl/wyiQRD
GooglePlay: https://goo.gl/cWzBV6

T7 New Holland app

Önnek hogyan tetszett az alkalmazás? Várjuk a véleményét a szerkesztoseg@agroinform.com email címre, vagy a cikk alá kommentben!

T7 New Holland appForrás: New Holland Agriculture