A veszprémi Royal-Kert Kft. mára már jól ismert szereplője a hazai mezőgazdasági- és kommunális géppiacnak. A társaság neve a gazdálkodók szemében összeforrt a zöld kistraktorokkal, amelyek Chery-, majd ZOOMLION néven váltak ismertté.

A Royal-Kert Kft. ügyvezetője, Kishalmi Tibor, több mint tíz évvel ezelőtt, mezőgazdasági gépészmérnök-szemmel választotta ki a kínai Chery traktormárkát – amelyet azóta ZOOMLION néven, ám változatlanul kiváló ár-érték arány mellett, kizárólagos hazai forgalmazóként kínál a magyar gazdálkodók számára.

A Royal Kert Kft. rövid idő alatt országos szervizhálózatot alakított ki a 25-től 50 lóerő teljesítményig terjedő traktorpalettához – és folyamatos alkatrész-utánpótlást biztosít az általa forgalmazott munkagépekhez is.

Az idő igazolta a ZOOMLION erőgépek megbízhatóságát, hiszen mára országszerte közel 300 ZOOMLION traktor teljesít szolgálatot a gazdaságokban és az önkormányzatoknál egyaránt.

fotó: Royal-Kert Kft.

A kiváló ár-érték arány, a könnyű kezelhetőség és a hosszú élettartam minden újonnan munkába-álló ZOOMLION traktor esetén bizonyítja, hogy a Royal-Kert Kft. mottója nem csak egy szlogen:

Kis gépekben nagy siker!

"A Royal-Kert Kft. 2019-ben új mérföldkőhöz érkezett, amikor elindította ZÖLD JÁRMŰ üzletágát, amely 100%-ban elektromos járművek forgalmazásával foglalkozik. Amikor a Royal-Kert Kft. vezetői megalkották a "Zölden minden jobb!" szlogent, akkor nem csak egy jól csengő, divatos reklámszöveget találtak ki, hanem komoly célok érdekében teljes szemléletmódváltást hoztak a vállalat életébe." – hangsúlyozta Kishalmi Tibor.

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott összes elektromos járműre igaz, hogy ezek kis karbantartásigényű és olcsón üzemeltethető eszközök. – A Royal-Kert Kft. elektromos járműveiről részletesen olvashat egy korábbi cikkünkre kattintva.

2020 év újdonsága, hogy a Royal-Kert Kft. teljesen letisztult, felhasználóbarát weboldalt indított – amelyen az idősebb gazdálkodók is villámgyorsan kiigazodnak és amelyet a fiatalok is örömmel görgetnek a rengeteg referencia- és videós tartalom miatt.

A megújult honlap folyamatosan frissül. Az elkövetkező időszakban kerülnek majd fel új termékek, friss hírek – és folyamatosan bővülnek a referenciák is!

fotó: Royal-Kert Kft.

Az Agroinform.hu szerkesztőségében is örömmel böngésztünk az új honlapon – és közben kiemeltük azokat az előnyöket, amelyeket olvasóinknak is látniuk kell:

fotó: Royal-Kert Kft.