Hagyományosan minden gépforgalmazó, gépgyártó valamilyen expón, kiállításon jelenik meg a gépeivel, de az ANDL Kft. megfordította a helyzetet, és költséget nem kímélve a Royal-Kert Kft.-vel közösen meghívta a partnereit egy gépbemutatóra – számolt be a rendezvény előzményeiről Nehéz János, az ANDL Kft. ügyvezetője és társtulajdonosa.

A Royal-Kert Kft. és az ANDL Kft. partnerei egymásnak

Kishalmi Tibor, a Royal-Kert Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a régi értékesítési módszerek és a régi értékesítési csatornák már nem működnek elég hatékonyan. A személyes kapcsolattartásnak és a közvetlen bemutatóknak nőtt meg ismét a szerepük és a jelentőségük.

Távolabbról nézve most úgy tűnik, mintha két konkurens cég egyszerre, egy helyen mutatná be a termékeit, de az ügyvezető szerint ők sokkal inkább partnerei egymásnak, mintegy kiegészítve egymást a vevőik érdekében.

Debütált a Fotrak traktorcsalád

A rendezvényen mutatkozott be a Royal-Kert Kft. termékpalettájába újonnan bekerült Fotrak traktormárka, mely olyan, a mai kor igényeinek, elvárásainak megfelelő, jó ár-érték arányú gép, ami bármely európai és itthoni gazdaságban megállja a  helyét. A traktorcsalád jelenleg 25-50-75 lóerős, fülkés és fülke nélküli változatban áll rendelkezésre, de év végére tervben van a 90 LE változat kínálatba vonása is. A Németországban található logisztikai központnak köszönhetően az alkatrészek beszerzése, a szállítás, a tanácsadás könnyen megoldható.

A kommunális termékcsalád gépeit is bemutatták a zöld jármű és technológia üzletágból, amelyek önkormányzatoknak, településüzemeltetési cégeknek, logisztikai központoknak egyaránt megfelelő, sokoldalú takarítógépek 100%-os elektromos meghajtással.

A rendezvény másodlagos célja az értékesítői hálózat fejlesztése is volt, aminek eredményeképpen hamarosan országos lefedettségű kereskedelmi és szervizhálózat jön létre.

Fontos tudni, hogy a Royal-Kert termékei a kiírásra kerülő állattenyésztési, kertészeti és erdészeti pályázatokba is bevonhatók.

Fűnyíró traktorokat is bemutattak

Az ANDL Kft. még 1991-ben leszerződött a Husqvarna Magyarország Kft.-vel, 2015-ben pedig az AS-motor német gyártónak lettek a kizárólagos magyarországi forgalmazói. Az ANDL Kft. bemutatta az Ariens Zenith és a StandOn kialakítású Arrow fűnyíró traktorait is, illetve a teljesség igénye nélkül láthatók voltak rézsűnyírók, fűnyíró traktorok és robotfűnyírók munka közben az Ovis RC, Sherpa, Segway és Raymo márkák kínálatából.

További információkat a Royal-Kert Kft. és az ANDL Kft. termékeiről az alábbi elérhetőségeken szerezhetsz:

Royal-Kert

Royal-Kert Kft.

ANDL

ANDL Kft.