Az önjáró gépek ára az elmúlt években folyamatosan emelkedett, részben az infláció, részben pedig a forint/dollár árfolyam romlása miatt. Viszont az alábbi cikk rávilágít arra, hogy Magyarországon még soha nem lehetett ennyire alacsony áron hozzájutni önjáró öntözőgéphez mint most. Egy egyszerű hasonlattal élve pedig ez azt jelenti, hogy sok esetben már egy öntöződob áráért is lehet vásárolni kínai önjáró öntözőgépet.

2019 december 31-ig akciós áron vásárolhatod meg önjáró öntözőgépedet – fotó: Center Irrigation Kft.

A Magyar Kormány törekvéseit szem előtt tartva kötött forgalmazói szerződést a kínai Vodar (Tianjin) Co. Ltd. céggel a Center Irrigation Kft. Ennek a sikeres együttműködésnek az eredménye 6 darab már Magyarországon üzemelő, önjáró Vodar öntözőgép, és 8 darab gyártás és szállítás alatt álló öntözőgép, az elmúlt néhány hónap alatt.

Miért a VODAR önjáró öntözőgépek?

  • mert a tévhitekkel ellentétben a kínai öntözőgépek minősége kiváló,
  • a gépek ajánlati ára kedvező, vagyis egyes esetekben pályázat nélkül is érdemes megvásárolni a gépet,
  • a berendezések fontosabb alkatrészei megegyeznek más gyártók által forgalmazott gépek alkatrészeivel (motor, hajtómű, kapcsolódoboz és azok részei), tehát az alkatrészellátás több irányból biztosítható,
  • a szórófejek eredeti amerikai gyártmányúak (Nelson, Senninger),
  • a hajtómű és motor eredeti UMC gyártmány,
  • a mágneskapcsolók Schneider típusúak,
  • a százalékos óra Eagle Signal, vagyis eredeti amerikai,
  • a mikrokapcsolók Honeywell (Mexico) típusúak,
  • több fajta (körforgó, csatornás lineár, tömlős lineár) üzemelő gép megtekinthető Magyarországon, így személyesen győződhetsz meg a gépek kiváló minőségéről még a beruházás előtt,
  • távvezérléssel és riasztóval is megrendelhetőek a berendezések.

Magyarországon már 6 darab Vodar típusú önjáró öntözőgép üzemel – fotó: Center Irrigation Kft.

Mikorra térül meg a beruházás?

A gépek képesek az üzemeltetés során kelesztő öntözésre, klimatizáló öntözésre és tápanyag kijuttatásra is. Ezek a funkciók együttesen biztosítják a beruházás minél hamarabbi megtérülését. Ha valaki képes az általa vásárolt és üzemeltetett gépet nem csak öntözésre, hanem a felsorolt egyéb funkciókra is használni, a megtérülési időt még jobban le tudja rövidíteni. Egyes esetekben 1-2 év alatt is megtérülhet a beruházás.

Mi múlik a tervezésen?

Ha röviden kellene válaszolni, minden! Mivel a tervezés során folyamatosan egyensúlyozni kell a tervezőnek, és folyamatos közelítéssel kell meghatározni a gépek és kiegészítő berendezések méretét, teljesítményét az adott tábla alakjának, és a víz biztosítását nyújtó csatorna, vagy kút távolságának a függvényében. A Center Irrigation Kft. saját tervezőgárdával dolgozik, akik ismerik a gépek és a kiegészítők műszaki paramétereit, így a beruházás költsége, már a tervezés során pontosan meghatározható.

A gyártó elképesztő kapacitással rendelkezik – fotó: Center Irrigation Kft.

Miért válaszd a Center Irrigation Kft.-t?

A Center Irrigation Kft. felvállalja azokat a lépéseket, melyek a sikeres beruházáshoz szükségesek, vagyis a geodéziai felmérést, a komplett tervezést, az engedélyeztetést, a gépbeszerzést, a telepítést, és természetesen a beüzemelést, sőt még a projekt alatt felmerülő szaktanácsadást is. Ráadásul

most akciós áron vásárolhatod meg önjáró öntözőgépedet,

az akció pedig egészen 2019 december 31.-ig tart. Ezenkívül fontos tény, hogy a gyártó 2-3 nap alatt teljesíteni tudja a géprendelést, mely ezt követően 50-60 nap alatt érkezik meg a megrendelő telephelyére. A 2020-as évben pedig a gyártó és a Center Irrigation Kft. közös alkatrész raktárbázis létesítésébe kezd, így öntözési szezonban az alkatrész ellátás 0-24 órában biztosítható bármilyen típusú önjáró öntözőgéphez.

Ha az öntözéssel kapcsolatban kérdésed van, keresd bizalommal a Center Irrigation Kft.-t:
Brezvai Péter, mérnök-üzletkötő, 06 30 570 8152
email: sales@centerirrigation.hu
web: www.centerirrigation.hu