Ezek a járművek a gazdálkodás különböző logisztikai feladataiban vállalnak jelentős szerepet, de jó néhányuk képes kivenni a részét a szántóföldi munkából is.

teherautó Az idén jubileumát ünneplő MB Unimog egy igazi mindenesnek számít a terepjáró teherautók között, inkább mint eszközhordozó végzi feladatait, itthon jobbára a közúton, a művelet-összevonásokra is alkalmat adó felépítésével előnyösen használható a mezőgazdaságban is.

1970-es évjáratú Unimog 406-os, 2020-ig lassújárműnek vizsgáztatva, jó, üzemképes állapotban! Tartozékok: hóeke, kardános orrseprű, víztartály, 4 lépcsős hidromotoros szivattyúval, és egy sószórónak használt függesztett kardános műtrágyaszóró.teherautóImmár lassan másfél évtizede annak, hogy az utolsó SKODA LIAZ teherautó legördült a gyártószalagról. Az egykori  cseh Liberecké Automobilové Závody, vagy ahogyan rövidítve jobban ismert, LIAZ járműgyár termékeiből még mindig több ezer darab fut a hazai utakon, és az ezredforduló környékén gyártott korszerűbb változataiból is egész szép állapotú, eladásra váró példányt lehet találni hirdetéseink között, kiváló műszaki jellemzőkkel.

2000 évjáratú, Skoda Liaz 18.33 típusú, billenőplatós, összkerékmeghajtású, Rába-futóművekkel szerelt, 344 lóerős teherautó eladó, 23 tonna legnagyobb vontatható össztömeggel.
teherautó Az L60-as IFA idén ünnepli harmincéves jubileumát. Ennek ellenére még mindig nagyon sok rója belőlük a kilométereket a hazai utakon, hiszen ezek már teljesítményben és erőátvitelben is messze többet nyújtottak, mint régi W50-es elődjük. A 4x4-es változatok a legkeményebb terepen is megállják a helyüket.


1989-es évjáratú IFA L60 4x4 1218 PB terepes billenős teherautó eladó. Napi használatban van, terményszállításra használt, két oldalra billenős, magasítózva. Azonnal munkára fogható, felújított kompresszor, adagoló, porlasztók, fagyállózva, motormelegítővel. Felújított véglehajtások, fékek, szépen billent, kamionkerekekkel, 4 új hátsó gumiköpeny. Motor, váltó, hajtáslánc kifogástalanul működik. Akkumulátor 2 db új BANNER 150-Ah. Jelenleg forgalomból kivonva, bármikor műszakiztatható, betegség miatt eladó. Magánszemélytől, áfamentes.
teherautóMint ahogy napjainkban, hál' istennek, újra, úgy 20 éve is komoly szerephez jutott a magyar járműipar az állami belügyi és honvédelmi szervek járműparkjának fejlesztésében. Eredetileg határvédelem területén csapatszállító feladatokra lett kifejlesztve és rendszeresítve a Határőrségnél a 4800 kg-os teherbírású, Rába H9.107 típusú terepjáró tehergépkocsi.

A 145 lóerős, M.A.N. dízelmotorral szerelt teherautók egy részét a Határőrség megszűnésével a Készenléti Rendőrség vette át, viszont jelentős tételben értékesítésre kerültek. Ezek közül nagyon sokat átalakítottak úgy, hogy mezőgazdasági szállítási feladatokra alakítottak át. Egy ilyenre akadtunk a hirdetéseink között is.

Eladó egy 1995-ös évjáratú, Rába H9.107 típusú 4x4-es tehergépkocsi, billenőplatóval, rakodó daruval, b
álaszállító toldattal. Érvényes magyar okmányokkal, kevés, 90 ezer kilométerrel.

teherautó