CHH MŰSZAKI KFT BEMUTATJA:

CIMBRIA SEA CHROMEX elektronikus osztályozógép

Még jobb teljesítmény, szemléletes kezelőfelület, rendkívül egyszerű beállítások. A CIMBRIA Sea Chromex elektronikus osztályozó a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazza:
- teljes színképet látó kamerarendszer
- 0,06 mm pixel méretre történő képelemzés
- már meglévő gépsorokba könnyen beilleszthető
- a gép beállítása egyszerűen elvégezhető, és távolról, internetes kapcsolattal is kezelhető.

kép

CIMBRIA HEID CC50 csávázógép

A megnövekedett termelési igényekhez a csávázógép optimalizálja a vegyszerfelhasználást és csökkenti a terhelést. Az eredmény egyöntetűen csávázott vetőmag, mely megfelel a nemzetközi vetőmag minősítési szabványoknak és kiváló növekedési képességekkel rendelkezik.

kép

CIMBRIA MODUFLEX töltőcső

Az élelmiszer-, a malom- és a takarmányiparban is minden granulátum és por jellegű termék szállításánál keresik a rendkívüli hőhatásnak, kémiai ellenállásnak, vagy fokozott kopásnak kitett töltőcsöveket. A gabona rakodásakor felszálló por nemcsak az ott dolgozók közérzetét és egészségét rontja, de terheli a többi gépet is. A koncentrált por miatt fokozódik a porrobbanás veszélye, melyet ATEX előírások alapján specifikált, antisztatikus töltőcső rendszer használatával lehet elkerülni. A kiporzás mentes betöltés lecsökkenti a manipulációs anyagveszteséget és a porterhelést. Gyorsítja a betöltési folyamatot, ezáltal javul a termelékenység.

kép

CIMBRIA DELTA síkrostás tisztítógép

A Cimbria Delta síkrostás tisztítók széles választéka kiváló hatékonyságot és tisztaságot biztosít minden termény számára. Precízen hangolt duplázott szelelőrendszer és tökéletes rázómozgás jellemzi. A vetőmagos rostánál a hatékony és kíméletes tisztítási folyamat biztosítja a vetőmag csírázási képességét, miközben a sérült szemek mennyisége minimálisra csökken.

kép

CIMBRIA GT szállítószalag

A Cimbria szállítószalag ideális az ömlesztett száraz anyagok – gabona, pellet és vetőmag – vízszintes szállítására. A szalag teljesen leürül, az energia-felhasználás és a kopás minimális. Választható kiegészítőkkel szereljük fel pl.: ledobó kocsi, burkoló lemezek, olajálló heveder, több feladási lehetőség. Kiválóan használható felsőpályás csarnokbetöltésre, a maximális tárolókapacitás eléréséhez.

kép

Cím: H-9027 Győr, Körtefa u. 4.
Telefon/fax: (+36) 96/ 527-357
Mobil: (+36) 30/9475-440
E-mail: info@chh.huwww.chh.hu